mekanik
Üye
kardeşim quake 1 ve quake 2 çatır çatır çalışıyo bizde... sadece quake 3 kasıyo onun da çaresini araştırıyoruz...DİKKAT: QUAKE 2 KURULU OLAN ARKADAŞLAR MENÜDE VİDEO YAZAN YERE GİRİN VE DRİVER SEKMESİNDEN OPEN GL YERİNE SOFTWARE'İ SEÇİN MARİO OYNAMA RAHATLIĞINDA QUAKE 2 OYNAYIN... BU AYARI YAPMADAN OLMAZ....ekran kartı yetmıo oyun acılmıo tıklıorm acmıo oynu
counter strike ve halflife'ı nasıl becerdin konu açarsan faydalanabiliriz...Quake 1 2 ve 3 kasmadan AKICI bir şekilde 5800a yükleniyor oynanıyor.
hatta Rus frum sitelerinden indirmiş olduğum counter strike, half life uzun bir uğraş sonrası 5800 yüklenip oyanana biliyor bu yöntemle...
Quake oyunlarını açamazsanız DEMO videosu oynuyor video bu demesin kimse tüm oyunlar çalışıyor!
NOKİA 5800 İÇİN OYUN KONTROLLERİNİ ANLATAYIM!
OYUNA GİRİŞ ve KONTROLLER
oyuna girmek için!!!
SES AÇMA Tuşuna(+) BASILI TUTUN VE HİÇ BIRAKMAYIN OYUNA GİRENE KADAR!
DİĞER ELİNZLE Bİ KEZ SES KAPAMAYA BASIN(-)
EKRANA OYUNUN ZORLUK SEVİYESİ GELİCEK
easy
medium
hard
YEŞİL(ARAMA TUŞU) ve KIRMIZI(ARAMA SONLANDIRMA TUŞU) ile Yukarı aşağı seçim yapın!
Yine onaylamak için SES KAPAMA(-) Tuşuna basın ve OYUN AÇILACAK!
KONTROLLER...
TELEFONU KAPAMA TUŞU : SOLa doğru hareket
KAMERA ÇEKİM TUŞUNA HAFİF BASINCA: SAĞa doğru hareket
KIRMIZI TUŞ: İLERİ hareket
YEŞİL TUŞ: GERİ hareket
BEYAZ(MENÜ TUŞU): ATEŞ ETME
SESİ KISMA!!! SAVE GAME - LOAD GAME AYARLARI için
FOTOĞRAF TUŞUNA TAM BASIN: OYUNUN MENÜSÜ AÇILACAK
MENÜDEKİ SEÇENEKLERE GİRMEK İÇİN yine SES AÇMA(+) TUŞUNA BASILI TUTUN
SES KAPAMA(-) tuşu ile alt menüye girişİ onaylayın.Alt menüden ana menüye çıkış için FOTOĞRAF TUŞUNA basın!
save game,load game, gibi ayarları burdan yapın her oyunu açışınızda baştan oynamak istemiorsanız SAVE GAME kullanın AKTİF çalışıyor.
OPTİONS girince en üsteki seçenek oyunun sesini ayarlamanıza yarıyor
TELEFONU KAPAMA(sol yöntuşu görevi görüo) tuşuna basarak sola doğru seviyeyi düşürün!
DİĞER AYARLARI ELLEMEYİN OYUNDA ATMALARA EKRANDA BOZULMALARA VE HIZLI PİL TÜKETİMİNE SEBEP OLUYOR!
OYUN ZATEN ÇOK HIZLI SARJ GÖTÜRÜYOR SARJDAYKEN OYNAMAK PİL ÖMRÜ İÇİN TEK ÖNERİMDİR!
OYUNU KALDIR YENIDEN KURya bende yükledin oyunu ama , oyunun simgesi uygulamalarda cıkıyor fakat üstüne tıkladıgımdada girmiyor , yada ses acma tusuna bastıgımdada acılmıyor ...
virtual i yukledim customdan 1. yi seçtim fakat girmiyor ...
oyunun ustune geldigimde ses acmaya bastıgımda bişe olmuyor , dediginiz gibi biraz basılı tutup ses kapamaya bastıgımda seceneklerde cıkan pencere geliyor . ne yapmalıyım ? yardımlarınızı bekliyorum
Googlede aratın work S60v5 half life böyle aratıp dolanırken denk gelmiştim o Rus sitesini bulursam link vereyim çok uğraştırdı anlatımı için silmem gerek oyunu yeniden kurmam gerek yoksa aklımda kalanla anlatmış olurum sorun çıkarır RUSLAR BU İŞLERİ İYİ BİLİYO çalışıyor aynen quake gibievet half life ı nasıl yükledin telefona?Ayrıca 5800'a Duke Nukem'de yüklenebiliyor ancak kontrollere ayar çekmek lazım.
yok direk quake gibi pcdeki mapları sesleri atıyorsun emulu deil...bu halflife c2doom emusu ile çalışanı değil demi?Pc'deki Half Life.
ben dediğin gibi arattırdım ama denk gelmedi bir de sen baksan.Quake 3 nasıl akıcı çalışıyor ki?Hem benim telde Quake 3'e çok geç giriyor.
ben dediğin gibi arattırdım ama denk gelmedi bir de sen baksan.Quake 3 nasıl akıcı çalışıyor ki?Hem benim telde Quake 3'e çok geç giriyor.
sorun ne söyle yardımcı olalım...denedim aynı şeyler oldu açılmıyoooooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?