Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hatırlar gibi oldum burayı burda oyun makinaları verdı heralde...O makinalarda mantık...Bazı nesneler aynı şekilde çapraz-sağlı-sollu aynı olunca para kazanıyordun...Bence uğraşma ben yüksek para kazanamamıştım...:D

ilyada-96

ilyada-96

Üye
yok ondan bahsetmiyorum iki oyun var hatta hani bi kızı kurtarıyosn felan oyunların adı "pokemon jump" ve "dodrio berry-picking"

cagri956

Üye
arkadaşlar ben pallet town a qittim Ora dan deniz ile bir adaya qitmem lazım ama bende su pokemonu yok qidemiyıorum ama bill box da war we surf da war ne yapıcam yardım edinnn lütfen

--------------- Ekleme ---------------

salh baba hadi bi cevap atya :D acillll

birde arkadaşlar yakaladığım bir pokemonu qeri bırakamazmıyım

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
yok ondan bahsetmiyorum iki oyun var hatta hani bi kızı kurtarıyosn felan oyunların adı "pokemon jump" ve "dodrio berry-picking"
Ha onu ben bilmiyorum yaw....:(

arkadaşlar ben pallet town a qittim Ora dan deniz ile bir adaya qitmem lazım ama bende su pokemonu yok qidemiyıorum ama bill box da war we surf da war ne yapıcam yardım edinnn lütfen

salh baba hadi bi cevap atya :D acillll

birde arkadaşlar yakaladığım bir pokemonu qeri bırakamazmıyım
Su pokemonu oltayla rastgele bir havuz benzeri yerden su pukemonu alabilirsin ama oyunun başında surf kullanamıyorsun surf'ü kullanman için oyunda epey ilerlemen lazımki o gücü alabil...
Pokemonlarınıda bir pokimerkezine gir hani şu pokemonların güçlerini fullediğin merkez orada sağda bilgisayar var ordan istediğin pokemonu alıp bırakabilirsin pokemonları taşıman yeterli orda ama sadece yakaladığın pokemonlar gözükür...

cagri956

Üye
cok tesekkur ederım canım akrdesım :D denıcem

off simdide tuslar islemiyo :S

arkadaşLAr başınıza bela oldum k.bakmayın ama oyun oynarken tuslar islemio

cagri956

Üye
rastqeLe üyeLiqi aLdıqım için 20 yazdım :D

cagri956

Üye
salih baba sölücekmsn cevabı biliyorsan tuşlar işlemiyo oyunnda

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tuşlar işlemiyo derken ne demek istedin onu anlamadım....Tuş ayarlarını soruyorsan V-Bagda oyuna girince keys yazan yerden ayarlayabilrsin....:oke:

cagri956

Üye
Oyuna giriyorum emulator le birlikte oyun acılıyor ama xz ve enter e basıyorum oyun içinde işlemiyor

cagri956

Üye
Salih Baba Sen biLiyormusun nası yapcagımı bide Pokemon Gold Açmıstım onu oynadıktan sonra oldu ondan olabilirmi

ayRıca Visual Boy Advance emulatoruyle oynuyorum :)

cagri956

Üye
tm o zaman sende orta yerLerde saVe dosyası waRmı ?

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Helal olsun Salih, saygı duydum vallahi :)
Ellerine sağlık :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Beğenmene sevindim Abi teşekkürler...:)

cagri956

Üye
Ya Salih BAba Su Cinabar İsland Da Bir Yer Warya Heykel war qozlerı alevlı falan onun qozlerını alevlı yaptım alta ındım profesorude yendım delık falan acılmadı bı bakıwerya :S

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu evde GYMe girebilmemize yarayacak olan anahtarı arayacağız.Buranın adı Cinnabar Mansion.Girişte kırmızı bir halı göreceksiniz.İlerleyin.Ve merdivenlerden yukarı çıkın.Ve soldaki heykelin üzerine basın.

Gözleri yanmış olacak ve bir kapı açılacak diğeri kapanacak.Ama siz onu gözleri yanmamışken bırakın.Şimdi kuzeybatıda ki merdivenlerden üst kata çıkın.Buradaki heykeli gözleri yanmış şekilde bırakın. Aşağı doğru inin ve bilim adamını yenin.Sonra bilim adamının sol tarafından ki büyük delikten kendinizi aşağı bırakın:)Aşağıdaki bilim adamını da yenin.Merdivenlerden aşağı inin.Sola doğru gidin ve gözleri yanar durumda olan heykeli gözleri yanmayan duruma getirin.Sonra Sağa doğru gidin ve yukarı doğru gidin.Oradaki heykelin gözlerini yanar duruma getirin.Sonra sola doğru ilerleyin.Masanın üstündeki poketopunu alın.İçinden anahtar çıkacak:)Sonra gözlerini az önce yaktığınız heykeli gözleri yanmayacak duruma getirin tekrar.Sonra diğer heykeli de gözleri yanar duruma getirin.Şimdi yukarı çıkın.Kapıdan dışarı çıkın.Artık GYMe girebilirsiniz

cagri956

Üye
işte o açılan kapı nerde :S ve deliqi bulamadım .D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Kapı yok yaw yani boşluk var orda siyah duvar hizasında o boşluktan kendini atıyosun....:D

saavo

Üye
bi sorun var ligi kazandım oyun bitti continue yazısını falan göremedim yazılar geçti the end dedi sonra en baştan başladı yardım diliyorum bilen arkadaşlardan