yaw arkadaşlar bendeki sorun kimsede yok galiba.biraz garip bi sorun ama büyük bi sorun.elite foru bitirdim garyi yendim kayıt dedim.sonra oak pokeleri makinaya koyuyor.sonra benim adam koşup duruyo sonra gary koşuyor sonuna varıyoruz.The End diyor.tmm güzel hoş dimi.Ama sorun şu ben crystal de oyun bitince contunie çıkıyordu onu tıklıyordum devam ediyordum efsaneler için.Bunda contunie falan yok direk yeniden başlama geliyor.daha efsane köpekleri yakalıcaktım.hooh lugia en önemlisi de deoxus u.Bi yardımcı olun da devam edim.load diyorum yine aynı oyuna dönemiyorum.yeniden başlatıyor.ricamdır bi yardımcı olun plssssss
--------------- Ekleme ---------------
soruna çözüm bulamıcaksanız bile biri saveini versin 89 lvl charizrd yaptım o gidecek hala ona yanıyorumm bi de daha rare candyleri kullanmamıştım 6 tane duruyor.biri save versin de devam edim.elite foru geçince verirseniz save i sevinirim
hatta isteyen olursa ben vereyim savei siz normale getirin ben saveyi geri alim.ama mutlaka bi çözüm bulun şuna arkadaşlar artık kim yaparsa...
adam koşarken hiç bir şeye basmıyorum press start a geliyor.starta basıyorum şöyle bi şey yazıyor hata galiba
The 1M sub-circuit board is not installed.
yüklenemedi mi ne diyor burda anlamaddım.biriniz muhakkak yardımcı olun pls.
emulator visual boy advance-oyun normal ingilizce olan her şey normal yani