Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ligi bitirdikten sonra saffron sehrine git orada pokemon fan clup var oraya gir oradakilerle konuş sonra vermilleon sehrinden gemiye bin ve adalara git sonrasında yeni eklediğin konudan yardım alarak sırasıyla adaların sorununu çözmeye başla...

o konuda bayağı şeyler diyordu ben hepsini yapmıştım ama açılmıyordu taki fan clupdakilerle konuşana kadar...

cagri956

Üye
Salih Baba Simdi Ben 60 Tane Poke YakaLadım Oakın Yanına Gittim Ve Yeni Pokedex veRmedi bana ama daha Liqi bitirmedim opndanmı ? (Bu Arada Rast gele Moltresi yakaladım :))

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Salih Baba Simdi Ben 60 Tane Poke YakaLadım Oakın Yanına Gittim Ve Yeni Pokedex veRmedi bana ama daha Liqi bitirmedim opndanmı ? (Bu Arada Rast gele Moltresi yakaladım :))
Lig bitmeden yeni pokedex vermiyor evet....

cagri956

Üye
Salih BAba Şu Kanto Çimenleri Nerde?

ilyada-96

ilyada-96

Üye
ligi kazandıktan sonra oyuna devam etmek için F1 kaydını değil de menü'deki save'i mi kullanmak gerekiyo yoksa farketmez mi?? :S bn önceden bitirdim bu oyunu ama devam edemedim (o zaman F1'i kullanıyordum)şimdi sırf devamında ne olduğunu merak ettiğim için oynuyorum cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler =) =)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Lig bittikten sonra save felan kullanılımıyor....Direk bekliyorsun yeni oyun kendiliğinden başlıyor....Ama lig bittikten sonra oyundan çıktıysan geçmiş olsun...En son kaldığın yeren tekrar oyunu bitirmelisin...
Salih BAba Şu Kanto Çimenleri Nerde?
Onu bende bilmiyorum haritada felan yazmıyor ama heralde ilk başlanan o pallet kasabasının yanı....

Emir

Emir

Üye
Eline Saglık salih bu konuyu açmak için kaç saat ugraştın :D Mükemmel!!

cagri956

Üye
ya salih baba Ben Liqi bitiRdim Oyun The End Dedi bitti :S

--------------- Ekleme ---------------

Ash Kosuyo Flan Oyuunun Yapımcılarının ismi yazıyo

ilyada-96

ilyada-96

Üye
ben de oyunu bitirdim ama yazılar bitince en baştan başladıı :ağlarım:

tamam buldum... =) ligi kazanınca kaydediyo sonra en baştan açılınca "continue" seçeneğini seçiosn ilk kasabadan evinin önünde açılıyor sonra da oak yanına gelip sana yeni pokedex veriyor...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ben de oyunu bitirdim ama yazılar bitince en baştan başladıı :ağlarım:

tamam buldum... =) ligi kazanınca kaydediyo sonra en baştan açılınca "continue" seçeneğini seçiosn ilk kasabadan evinin önünde açılıyor sonra da oak yanına gelip sana yeni pokedex veriyor...
:oke:

ilyada-96

ilyada-96

Üye
ada altı da sun stone diye bişi alıosn (yıkıntı vadisinde)o ne işe yarıyor? sanırım bir çeşit evrim taşı ama hangi pokemonlar için kullanılıyor biliyor musun salih baba?

mewtwo nun tam yerini söyler misiniz bulamıyoruum :S :S

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
sun stone heralde şu evee içindi tam hatırlamıyorum ama cepte oynarken Newto'yu bulamamıştım ben adaların tamamını çözmen lazım ama ben adaları tam oynamamıştım...

ilyada-96

ilyada-96

Üye
teşekkürler =)

Carmentos

Üye
Anlatım için çok teşekkür ederim. Büyük emek verilmiş.

6.ada da bahsedilen mağaraya gittim güneyde olanına, önünde bir bilim adamı duruyor ve çekilmiyor. Onun yüzünden de kıramıyorum kapıyı. Ne yapmam gerekiyor sizce?

Bilim Adamı: I can't figure out how I'm supposed to get inside. Let me tell you, I found this place. Don't look so envious, will you?

Aynen böyle söylüyor bana :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben adalarda sadece 4 ve 5'e bakıp oyunu silmiştim sonrasını malesef bilmiyorum ama bilen arkadaş varsa yazabilir....

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Salih Baba™;2063666' Alıntı:
Ben adalarda sadece 4 ve 5'e bakıp oyunu silmiştim sonrasını malesef bilmiyorum ama bilen arkadaş varsa yazabilir....
Pokemon Baba :d:

kinger1905

kinger1905

Üye
arkadaslar bana bı yardım edebılırmısınız ben vbag emulatorunde pokemon oynuorum epey bolum gectım sımdı pokemon lıgıne gıtcem ama pokelerımın lvl lerı cok dusuk o nedenle hile yapmak ıstıoorum ama hıle ıcınde bılgısayardan visualboy emulatoru ıle hıle yapmam gereklıymıs benım yardım ıstedıgım konu telımdekı vbag de oynayıp kaydettıgım ooyunu bılgısayara atıp visualboy emulatorunde calıstırıp hılelerı uygulayıp tekrar aynı kayıtlı oyunu telefona atmak ama telden bılgısayara atınca dosyaları okumuyo bunu nasıl yapabılırım bı yardım lutfenn

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Onu denememiştim ama yanlış hatırlamıyorsam oyunda bir yerde bi adam vardı ona Pokemonlarını verince sen etrafda biraz gezince senin pokemonların levelini arttırıyordu yerini tam hatırlamıyorum ama bisikletle yokuş aşağı inilen yerin oralardaydı heralde bir de oyunda elde ettiğin rare candy'leri pokemonuna verince leveli artıyor onlarıda kullan...Bir de zaten pokemon liginde kazandığın her maç sonunda galip geldiğin pokemonlar bayağı yüksek levelli olduğundan bayağı levelin artıyor bence çekinme lige gir öyle daha zevkli olur zoru başarmak daha güzel oluyor oyunda...:D