acillllHa onu ben bilmiyorum yaw....yok ondan bahsetmiyorum iki oyun var hatta hani bi kızı kurtarıyosn felan oyunların adı "pokemon jump" ve "dodrio berry-picking"

Su pokemonu oltayla rastgele bir havuz benzeri yerden su pukemonu alabilirsin ama oyunun başında surf kullanamıyorsun surf'ü kullanman için oyunda epey ilerlemen lazımki o gücü alabil...arkadaşlar ben pallet town a qittim Ora dan deniz ile bir adaya qitmem lazım ama bende su pokemonu yok qidemiyıorum ama bill box da war we surf da war ne yapıcam yardım edinnn lütfen
--------------- Ekleme ---------------
salh baba hadi bi cevap atyaacillll
--------------- Ekleme ---------------
birde arkadaşlar yakaladığım bir pokemonu qeri bırakamazmıyım
Onu bilemeyeceğim...Oyuna giriyorum emulator le birlikte oyun acılıyor ama xz ve enter e basıyorum oyun içinde işlemiyor
Malesef yok...tm o zaman sende orta yerLerde saVe dosyası waRmı ?

Aşağıdaki bilim adamını da yenin.Merdivenlerden aşağı inin.Sola doğru gidin ve gözleri yanar durumda olan heykeli gözleri yanmayan duruma getirin.Sonra Sağa doğru gidin ve yukarı doğru gidin.Oradaki heykelin gözlerini yanar duruma getirin.Sonra sola doğru ilerleyin.Masanın üstündeki poketopunu alın.İçinden anahtar çıkacak
Sonra gözlerini az önce yaktığınız heykeli gözleri yanmayacak duruma getirin tekrar.Sonra diğer heykeli de gözleri yanar duruma getirin.Şimdi yukarı çıkın.Kapıdan dışarı çıkın.Artık GYMe girebilirsiniz