Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
en yuksek pokemonum 63 level charizard 2. pokemonum 30 lvl snorlax dıgerlerı 15 ve 16 level bu levellerle nereye gırebılırım kı her seferınde kaybedıorum:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
en yuksek pokemonum 63 level charizard 2. pokemonum 30 lvl snorlax dıgerlerı 15 ve 16 level bu levellerle nereye gırebılırım kı her seferınde kaybedıorum:D
Bence bir bitki pokemonu yakala her savaşta önce onu gönder sonra karşındakini toz saldırısıyla uyutup charizard ile ver coşkuyu....:D
Ben zor durumlarda hep öyle yapardım çokta işe yarardı...:D

kinger1905

kinger1905

Üye
salih baba guzel hos dıyosun amma zaten level yukseltme ıle ugrasmak ıstesem bınbır turlu yol var ama benım neredeyse butun pokeler dusuk level o nedenle benım acıl olarak telde yukledıgım vbag save dosyasını pc dekı visual boy advance ye uyarlayıp acmam gerekıo ama bı yerde eksıklık yapıorum heralde o nedenle acılmıo uzantıları dahı ayarlıorum olmuo:(((

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Öylesini hiç denememiştim ondan bilmiyorum....:(

kinger1905

kinger1905

Üye
salih baba yaptım oldu ancak sımdıde gameshark ları yapamıorum bı turlu olmuo:((((((

ceycaduda

Üye
ya 5. adadaki roket üssüne gidiyorum pasword istiyor o pasword u nerden bulabilirim bir yardım etsenize

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben adaları bilmiyorum....

Maverick54

Maverick54

Üye
Kardeşim Allah sndn razı olsn 5 gündür uraşıyorm bunla

Revengeful

Emekli Yönetici
sağol

Maverick54

Maverick54

Üye
yha Bana Emölatör Lazm Verebilirmisinz ?

Maverick54

Maverick54

Üye
Eywalla Saolasın Salih Baba Sn olmasan ne yapcaz bilmiorm :alkis

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ne demek önemli değil...:D

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
salih abi önceki sayfalarda oyunun linkini vermişsin oyun gba oyunu bende gba oyunları çok kalitesiz acaba sizdede böylemi gba emulatorle calıstırdıgım oyunların grafikleri çok kötü nes emulatorde var ama o kaliteli sorun bendemi acaba?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yok genelde oyunlar gerçekten bozuk görüntülü oluyor ona yapılabilecek bir şey yok diye biliyorum....
Ama pokemon oyunu gayet net oluyor..Bir de Vbag içinde oyunları oynaken oyunun çözünürlüğünü ayarlıyabiliyoruz ben oyunları sağa veya sola yatık oynamanızı tavsiye ederim çünkü dikey oynarken oyunun görüntüleri kayabiliyor ama yatık oynarken öyle bir sorun kalmıyor....

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
benim tel e63 yatay ekran zaten yani bide şu pokemonun görüntü kalitesine bakayım.Açıklaman için teşekkür ederim :oke:

elano68

Üye
Arkadaslar bu oyunda LAVENDER TOWN: bolumunde yada yakınında save dosyası olan paylasabilir mi acil vbag icin
şimdiden teşekkürler

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bende yok olan varsa paylaşsın....

atahan1907

Üye
6 adadaki beyaz kapının önündeki adam nasıl gidicek yaa bi orasını gecemedim ne yaptıysam o adam orda yaa bi bilgisi olan varmıı ya ??? bi yardımcı olun beyler

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben adaları oynamamıştım ama bilen arkadaş varsa yazsın....