Pokemon Fire Red Resimli Tam Çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

ersintyz61

Üye
Zaten bilgisayarda oynuyorum gamesharkı detaylı anlatırsan cok makbule gecer programmı şifre mi hic bir sey bilmiyorum ama o adalara gitmek istiyorum:aha: birde o dediğim yere nasıl giricem biliyomusun

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Zaten bilgisayarda oynuyorum gamesharkı detaylı anlatırsan cok makbule gecer programmı şifre mi hic bir sey bilmiyorum ama o adalara gitmek istiyorum:aha: birde o dediğim yere nasıl giricem biliyomusun
Ben Pc den hiç denemedim yaw....:(

lionheart_lw

Üye
arkadaşlar bu adreste nasıl çıkacağınızın haritası var 1. kattaki merdivenden 2. kata inin ilk düğmeye taşı götürün sonra "B" merdiveninden 3. kata inin sonra "C" merdiveni tarafındaki düğmeye kayayı götürün ama "C" den inmeyin sonra o tepedeki engel kalkacak orda ilerde bi siyah nokta var o noktaya itin kayayı ordan sizde atlayın 2. kattaki düğmeye götürün kayayı ve "D" merdiveninden inin "E" merdivenine gidin ordan gidince çıkışı bulacaksınız önce linki açın sonra bu anlattıklarımı anlarsınız yardımcı olabildiysem ne mutlu:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
arkadaşlar bu adreste nasıl çıkacağınızın haritası var 1. kattaki merdivenden 2. kata inin ilk düğmeye taşı götürün sonra "B" merdiveninden 3. kata inin sonra "C" merdiveni tarafındaki düğmeye kayayı götürün ama "C" den inmeyin sonra o tepedeki engel kalkacak orda ilerde bi siyah nokta var o noktaya itin kayayı ordan sizde atlayın 2. kattaki düğmeye götürün kayayı ve "D" merdiveninden inin "E" merdivenine gidin ordan gidince çıkışı bulacaksınız önce linki açın sonra bu anlattıklarımı anlarsınız yardımcı olabildiysem ne mutlu:)
:oke:

ceycaduda

Üye
Ya ben o strengh itemini veren yaşlı adamın dişlerini bulamadım yes e tıklıyorum birşey vermiyor yardımdı olursanız sevinirim:evet:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya ben o strengh itemini veren yaşlı adamın dişlerini bulamadım yes e tıklıyorum birşey vermiyor yardımdı olursanız sevinirim:evet:
Dişleri Safari yapılan yerin en sonunda...İşte Burda:

Bak buraya gel burdaki şu etrafdaki poki toplarından biri ama hangisi olduğunu unuttum "Golden Tooth" olacak...Onu adama verince konuşması düzeliyor...

ceycaduda

Üye
Saolasın kardeş

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Dene bir sıkıntı olursa yine yazabilirsin....:oke:

03ismailxxx

Üye
ya beyler bu kaya bulmacası nasıl çözülüyor bi türlü çözemedim

--------------- Ekleme ---------------

biri anlatabilirmi lütfen

ilyada-96

ilyada-96

Üye
mewtwo hangi oyunda war? :S

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu oyunda mevcut....Yani FireRed'de...

03ismailxxx

Üye
ya gözünüzü seviyim biri bana bu kaya bulmacasının çözümünü anlatsın daha doğrusu amacın ne olduğunu çünkü oraya giriyom hiç bi taş hareketde etmiyo

GrknYavas

GrknYavas

Üye
eline sağlık üstad

Consul9

Consul9

Üye
ya gözünüzü seviyim biri bana bu kaya bulmacasının çözümünü anlatsın daha doğrusu amacın ne olduğunu çünkü oraya giriyom hiç bi taş hareketde etmiyo

sanırım "ittir" die bir item war onu bulman lazım
oyunu bitirmiştim;charizard,snorlax,marowak,hypno,arbox bide onixim wardı
taktiğim şu diyelim su pokemonuyla savaş yapıyosam başta hpnoyu seçim karşı tarafı uyutuyorum sonra charizardın stracht saldırısıyla su pokemonunu ateşle yeniyordum:pro:

silop_kms

silop_kms

Üye
strength diye item var onu pokemonuna veriyorsun ve kullan diyorsun...:oke:(not:her pokemona veremezsin)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Haaaa o itemi hatta bir mağarada adam veriyordu hatırladım mağara sıcak su mağarasıydı yanlış hatırlamıyorsam...

ilyada-96

ilyada-96

Üye
ligi kazanmadan önceki ikinci adada i oyun yeri war ordaki oyunlar nası oynanıyo :S:S

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Tam anlayamadım yaw neresi orası...

ilyada-96

ilyada-96

Üye
Bu resimdeki mavi çatılı evde...