Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pokemon evrim sorunu çözen yokmu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enesso173
Üye
Konu Sahibi
Pokemon evrim sorunu çözen yokmu
arkadaşlar bu konuyu burda açtım çünkü symbian destek te açmamamın saçma olacağını düşünüdüm arkadaşlar pokemon firered oynuyorum oniximi steelix e nasıl evrim geçirticem metal coat faan var internette ama bişey anlamadım varmı yardım edebilcek
kewellmania
Üye
maalesef yapaman gardaş. steelix, scizzor falan ancak takasla yapılır. o da gba makinasıyla olur ancak.
mstf_l
Üye
evet bu is iki gmeboy un olması lazım telefonde olmaz
coolasker54
Üye
arkaşadım pokemon wild editör diye bi program var internetten ara bulursun demicem baya bi aradım bulamadım gba için olanını daha önce vardı onla yapabilirsin.
Mesela route 1 e istediğin canavarın istediğin lwl ini koyarsın ben 5 lwl ini öneririm. sonra gider onu yakalarsın ve geliştirirsin yada gelişmişini koyar kasarsın. 100 lwl kolaysan skıllerı belırleyemıyorsun
bulabilirsen programı siteye yukle
mstf_l
Üye
bi bakayım ben o programa pc de mi oluyor o
coolasker54
Üye
Evet bulması zor. bulursam banada haber et
kezban yenge
Üye
Merak ettim bu oyunu
mdma
Üye
pokemon edit porgramılarıylada yapılabilir advance map mı nedir onunla hem haritayı düzenlersin hemde hangi alanda hangi pokemon cıkacağını
80hidayet80
Üye
Ya birde şu parayla pokemonlara bakan bir adam varya evrim geçirmeyen pokeyi o adama bırakırsanız oluyormuş ama ben denemedim
Denemekten zarar gelmez