Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende dün kamera çalışmadı.2 defa hard reset attım ama maalesef yine aynı.Ayrıca tuş kilidi autoinstaller falan hiçbirşey kurulu gelmedi.Paylaştığın programı kontrol etme imkanın varmı?
Ben yüklemenin diğer dosyalarını orjinalden aldım.sadece rofs2 senin verdiğin.
Bende dün kamera çalışmadı.2 defa hard reset attım ama maalesef yine aynı.Ayrıca tuş kilidi autoinstaller falan hiçbirşey kurulu gelmedi.Paylaştığın programı kontrol etme imkanın varmı?
Ben yüklemenin diğer dosyalarını orjinalden aldım.sadece rofs2 senin verdiğin.
Evet baktım hiçbir sorun yok ne kamerada ne programlarda nede tuş kilidinde hiçbir takılma yok rompatcher kurulu geldimi bu fwyi 1aydan fazladır kullanıyorum hiç hata yok. Kurarken bi hata yapmış olabilirsin değiştirilmemiş orjinal v52.07 dosyaları olduğundan emin ol sadece benim verdiğim rof2 dosyasını orjinal rof2 dosyasıyla değiştir ve hafıza kartının sistem dosyalarını sil ve flashla problem çözülür
uluca
Üye
şimdi yeniden denedim.aynı dosyaları yükledim.Şimdi ikonlar,tuş kilidi,rompatcher ve autoinstaller yüklü geldi.Fakat tema olarak sadece soundswaves var.Kamera hatası gitti.şuan kullanıyorum.
Ellerine sağlık kardeşim.çok hoş bir çalışma olmuş.
karizma2501
Üye
Konu Sahibi
bende teşekkür ederim iyi kullanımlar
karizma2501
Üye
Konu Sahibi
nasıl arkadaşlar fw deneyenler yorum yazsın lütfen
enes3161
Üye
52.0.101 yüklü bnde bunu yüklemk için ne ypmm gerekiyor..
Denemedim hiç ama forumda mevcut anlatımı var kurulum dosyalarının sonundaki 007 yazısını 101 yapınca oluyormuş. Ama emin değilim forumda detaylı bir şekilde bakabilirsin