Orjınal v52_07 fw hacklı c7 ıconlu c5 tuş kılıtlı süper gızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uluca

Üye
Bende dün kamera çalışmadı.2 defa hard reset attım ama maalesef yine aynı.Ayrıca tuş kilidi autoinstaller falan hiçbirşey kurulu gelmedi.Paylaştığın programı kontrol etme imkanın varmı?

Ben yüklemenin diğer dosyalarını orjinalden aldım.sadece rofs2 senin verdiğin.

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
Bende dün kamera çalışmadı.2 defa hard reset attım ama maalesef yine aynı.Ayrıca tuş kilidi autoinstaller falan hiçbirşey kurulu gelmedi.Paylaştığın programı kontrol etme imkanın varmı?

Ben yüklemenin diğer dosyalarını orjinalden aldım.sadece rofs2 senin verdiğin.

Evet baktım hiçbir sorun yok ne kamerada ne programlarda nede tuş kilidinde hiçbir takılma yok rompatcher kurulu geldimi bu fwyi 1aydan fazladır kullanıyorum hiç hata yok. Kurarken bi hata yapmış olabilirsin değiştirilmemiş orjinal v52.07 dosyaları olduğundan emin ol sadece benim verdiğim rof2 dosyasını orjinal rof2 dosyasıyla değiştir ve hafıza kartının sistem dosyalarını sil ve flashla problem çözülür:oke:

uluca

Üye
şimdi yeniden denedim.aynı dosyaları yükledim.Şimdi ikonlar,tuş kilidi,rompatcher ve autoinstaller yüklü geldi.Fakat tema olarak sadece soundswaves var.Kamera hatası gitti.şuan kullanıyorum.

Ellerine sağlık kardeşim.çok hoş bir çalışma olmuş.

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
bende teşekkür ederim iyi kullanımlar

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
nasıl arkadaşlar fw deneyenler yorum yazsın lütfen

enes3161

Üye
52.0.101 yüklü bnde bunu yüklemk için ne ypmm gerekiyor..

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
52.0.101 yüklü bnde bunu yüklemk için ne ypmm gerekiyor..

Denemedim hiç ama forumda mevcut anlatımı var kurulum dosyalarının sonundaki 007 yazısını 101 yapınca oluyormuş. Ama emin değilim forumda detaylı bir şekilde bakabilirsin

general70

Üye
tşekkürler ama bozuk

hakanLp07

hakanLp07

Üye
c7 icon değil e7 icon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt