Yeni-C6- 00- 43 -5800 -v52 -hız ve süper pil performansı bu fw de by rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat010101

ferhat010101

Üye
Rasim kardeş uygulamalara giriş yaparken neden geç giriyor acaba sebebini öğrenebilirmiyim bide arada donuyo ve ben telefona ve hafıza kartına format atmadım sım kadrtımı hafıza kartımı cıkarttım yuklerken sorun olurmu ama memnunum genede bazen sadece uygulamalara giriş yaparken azcık bı donma oluyo sonra gırıyor guzelcene

--------------- Ekleme ---------------

bbide ben bundan kurdum gayet guzel çalışıyor tema efeck

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Rasim kardeş uygulamalara giriş yaparken neden geç giriyor acaba sebebini öğrenebilirmiyim bide arada donuyo ve ben telefona ve hafıza kartına format atmadım sım kadrtımı hafıza kartımı cıkarttım yuklerken sorun olurmu ama memnunum genede bazen sadece uygulamalara giriş yaparken azcık bı donma oluyo sonra gırıyor guzelcene

--------------- Ekleme ---------------

bbide ben bundan kurdum gayet guzel çalışıyor tema efeck

ferhat kardeş hafıza kartada telefonada format atman lazımdı format atmamana ramen bizacık uygulamalara geç girmesi doğal değilmi kulan biraz telefonda ilerde tıkanma meydana gelirse format atıp öyle kurarsın

uyq4R

uyq4R

Üye
rasim C6 Fw sorunsuz kullanıyorum ama kurduğum hiçbir oyun açılmıyor yardım eder misin

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
ferhat010101

ferhat010101

Üye
sağolasın şimdi düzeldi ama kullandıkca acılıyor sanki :D format atmama rahmen gayet guzel çalışıyor eline bilgine sağlık..

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
teşekürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kulan

etahirs

Üye
Kardeşim eline sağlık dün akşam kurdum yaklaşık 24 saattir kullanıyorum.
Edindiğim bazı konuları paylaşmak istedim(amacım eleştiri değil geri bildirim yapmak)

1.ana ekranda yer alan favori kartvizitlere eklediğim kartvizitler görünmüyor ayrıca favori olan kartvizit rehberde de gözükmemeye başlıyor.
2.Gelen aramalarda "arayanın ismini söyle" yi aktif hale getirirsen telefon çalınca isim söylemiyor birde çalma sesi ilk çalıştan sonra kısılıyor.
3.Temalar da efeketleri aktif yapınca her menü geçişinde yani efekt uygulayacağı zaman anlık donma~ekranda karama~ oluyor
4.ayrıca bilgi olsun diye söylüyorum boş ram 51 mb %41 civarı

emeğine sağlık kardeş.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eline sağlık dün akşam kurdum yaklaşık 24 saattir kullanıyorum.
Edindiğim bazı konuları paylaşmak istedim(amacım eleştiri değil geri bildirim yapmak)

1.ana ekranda yer alan favori kartvizitlere eklediğim kartvizitler görünmüyor ayrıca favori olan kartvizit rehberde de gözükmemeye başlıyor.
2.Gelen aramalarda "arayanın ismini söyle" yi aktif hale getirirsen telefon çalınca isim söylemiyor birde çalma sesi ilk çalıştan sonra kısılıyor.
3.Temalar da efeketleri aktif yapınca her menü geçişinde yani efekt uygulayacağı zaman anlık donma~ekranda karama~ oluyor
4.ayrıca bilgi olsun diye söylüyorum boş ram 51 mb %41 civarı

emeğine sağlık kardeş.
güle güle kulan telefonuna yeniden format atıp bir daha dene bakalım bunlar yine olacakmı hafıza kartında sistem resurce pravite sys data bunlarıda sil tekrar bir göz at

memoxxxxx

Üye
güle güle kulan telefonuna yeniden format atıp bir daha dene bakalım bunlar yine olacakmı hafıza kartında sistem resurce pravite sys data bunlarıda sil tekrar bir göz at

şimdı arkadaşlar cfw yi iyice kulanmadan her özeliği detaylı araştırmadan hemen cfw yapan arkadaşa yükleniyoruz şimdi benim anlamadığım bu herkeste farklımı çalışıyor şimdi favori kartvizit 1 .ve .2 var önce 1re eklemek lazımki gözüksun ses kısıklığı tercihlerdeki ayarlarda yapılıyor ilk kurulumda dediklerin doğru ama ama iyice kurcalayıp baktığımızda birçok hatanın tam kulanamadığımzdan kaynaklandığı açıktır bu dediklerinin hepsi bende çalışıyor iyice kurcala göreceksin hepsi çalışır

gazihan

gazihan

Üye
bu fw nokia c6 içinmi ben daha yeni başladım benim telim nokia c6 ona uygulasak fw yi olurmu cvp için şimdiden teşekkür ederim

bluelaz_53

Üye
çok teşekkürler kardeş ya. en sonunda senin ayrıntılı anlatımın sayesinde başarabildim eline koluna yüreğine sağlık...

bhad-R

Üye
kardeş emeğine saglık ugrasmıssın oakdar. kusuruma bakmada görüşümü bildiriyorum kullandıgım en yavas , ağır bi fw. Cok agırlastırdı teli format atmama ragmen

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş emeğine saglık ugrasmıssın oakdar. kusuruma bakmada görüşümü bildiriyorum kullandıgım en yavas , ağır bi fw. Cok agırlastırdı teli format atmama ragmen
estafurulah herkesin fikrine saygımız sonsuz ama emin olki yaptım diye demiyorum hak verirsinki bu işi yapıyorum kulanmadığım yazılım kalmadı inan bu hızı tutanı daha görmedim sen beni belki tanımazsın kendim içinde olsa allahın izni ile atmam doğrusu ne ise derim yanlış anlama mutlaka sende yazılımı etkiliyen bişeyler vardır

Kwmusti

Üye
Öncelikle bu güzel çalışmanız için size teşekkürü bir borç bilirim..

İlk kez böyle bir işe kalkıştım ve bu firmware'yi yukleyebildim.

Diğer konunuz olan 5 farklı ev ekranı başlıklı olanı denemek istedim lâkin bunun kadar kolay olmadı çünkü dosyalar farklı isimlerde ve jaf ışıklarım yanmıyordu dolayısı ile kuramadım..

Sizden ilk ricam şu olacak jaf ile dosya yuklerken bu başlıkta tarif etmiş oldugunuz gibi devamlı böylemi yükleyeceğiz yoksa bu durum çeşitli firmware'lerde bu manuel dosya seçimleri değişiyormu? jaf programı bu dosyaları otomatik tanıyorsa bu otomatik tanıtmayı nasıl yapacağız?

Çalışmalarınızda başarılar dilerim ayrıca sıkı bir takipciniz olacağım çünkü elimdeki telefonu böylesine hızlı ve stabil hiç kullanmamıştım saygılarımla..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bu güzel çalışmanız için size teşekkürü bir borç bilirim..

İlk kez böyle bir işe kalkıştım ve bu firmware'yi yukleyebildim.

Diğer konunuz olan 5 farklı ev ekranı başlıklı olanı denemek istedim lâkin bunun kadar kolay olmadı çünkü dosyalar farklı isimlerde ve jaf ışıklarım yanmıyordu dolayısı ile kuramadım..

Sizden ilk ricam şu olacak jaf ile dosya yuklerken bu başlıkta tarif etmiş oldugunuz gibi devamlı böylemi yükleyeceğiz yoksa bu durum çeşitli firmware'lerde bu manuel dosya seçimleri değişiyormu? jaf programı bu dosyaları otomatik tanıyorsa bu otomatik tanıtmayı nasıl yapacağız?

Çalışmalarınızda başarılar dilerim ayrıca sıkı bir takipciniz olacağım çünkü elimdeki telefonu böylesine hızlı ve stabil hiç kullanmamıştım saygılarımla..
öncelikle düşüncelerin için teşekürler şimdi jaf kulanımı 2 şekil dosya yüklenir 1cisi orjinal yazılım şekli bozulmadan bb5 dead usbe factoriset normal mod ofline seçilerek use inine tıklandığında jaf tüm dosyaları otomatik algılıyarak son olarak flaş işlemi yapılır bu genelde dosyaların şekli bozulmamışsa kulanılan bir yöntemdir 2 cisi ise manual doyaları tek tek sayfa 1de anlatığım ve resimlerle gösterdiğim gibidir 5 ev ekranlı yazılımımı yüklemek istersen dosyaları indir o sayfada anlatıklarımı yap yanmayan jaf ışığı hangisi ise bana msj at yardımcı olrum güle güle kulan kardeşim

ışık_22

ışık_22

Üye
slm admin arkadaşlar bu konuyu belki yanlış biyerde açıyorum belki kusura bakmayın 5800 kullanıcısıyım c6 fw leri kurdum ama hiç memnun kalmadım şimdi bunuda deneyecem epey bunada vakit harcıyacam ama bu kez sizlerden yardım istiyorum bana önerebileceniz 5800 v52 c6 cfw varmı bilgilerinize tşk..?

Üst Alt