Yeni-C6- 00- 43 -5800 -v52 -hız ve süper pil performansı bu fw de by rasim farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

tragos

Üye
fw'yi kurduktan sonra java programlar yüklendi ama açılmadı.
java runtime tekrar yükledikten sonra normal şekilde çalıştı. benzer problemi yaşayanlar varsa bunu denesinler.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş doğrudur çünkü yüklü olan eski java günceleme istediğinde öyle belirtiğin için teşekürler

Aleksandar

Aleksandar

Üye
r@sim kardeşim ellerine emeğine sağlık muhteşem bir çalışma kurdum ve memnunum. fakat bazı oyunları açmada problem yaşıyorum.oyuna tıkladığımda herhangi bir tepki vermiyor.bu neden olabilir acaba bir fikrin var mı? şimdiden çok teşekkürler.

1903__ali

Üye
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ben fw mi hazırladım jafla flashlayacagım ama ini dosyası yok diyor internette rm-xxx ime göre buldum jafın klasörüne attım ama yine bulamıyor

gokkurt

gokkurt

Üye
kardeş belki konu dışı olacak ama bi şey dikkatimi çekti. Sen ve rasim kardeş ğ yerine çoğu yerde y harfini kullanmışsınız:) örneğin "emeyine sağlık, beyendiy için vs" imla yanlışınız var düzeltin demek değil maksadım yanlış anlamayın. Dikkatimi çekti sadece

basit ama okurken çok sinir bozucu imla hatası... biraz daha dikkat bence de.

----------Eklendi @ 18:03:13 ---------- Yazıldı @ 17:39:28 ----------

fwyi şimdi yükledim. açılış ekranı ve animasyonu dışında gayet güzel görünüyo.tema da hoş değil ama n2 güzel. emeğine sağlık.çok güzel bi çalışma olmuş kardeşim.

husnukar06

Üye
Merhaba Rasim Kardeş,
Super bir fw olmuş kardeş. Daha güncel veya c7 için olanı var mı?
Ellerine sağlık...
Superrrrrrrrrrr...

----------Eklendi @ 13:02:09 ---------- Yazıldı @ 13:01:25 ----------

Çok hızlı ve batarya ömrü çok uzun, teşekkürler...
Yeni fw leri bekleriz...

----------Eklendi @ 13:03:24 ---------- Yazıldı @ 13:02:09 ----------

Verdiğin yönergelere uyarak yaptım. Ayrıca yüklerken hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Daha sonra denedim, super...

----------Eklendi @ 13:04:24 ---------- Yazıldı @ 13:03:24 ----------

Ve telefonum 5800 v52

gokkurt

gokkurt

Üye
fw'yi kurduktan sonra java programlar yüklendi ama açılmadı.
java runtime tekrar yükledikten sonra normal şekilde çalıştı. benzer problemi yaşayanlar varsa bunu denesinler.
aynı sorun bende de oldu ve dediğin şekilde düzelttim.şimdi sorunsuz. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar java runtime'ı yeniden yüklesin.

cmnn

cmnn

Üye
teşekkürler

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
r@sim kardeşim ellerine emeğine sağlık muhteşem bir çalışma kurdum ve memnunum. fakat bazı oyunları açmada problem yaşıyorum.oyuna tıkladığımda herhangi bir tepki vermiyor.bu neden olabilir acaba bir fikrin var mı? şimdiden çok teşekkürler.

kardeş java runtimeyi yükle ve sensörlerin açık olsun

telepati75

telepati75

Üye
ELİNE SAĞLIK ARKADAŞ HEMEN DENİYORUM.:evet:

semih467

Üye
gerçerktende cok güzel olmuş. Elinne koluna sağlık :oke:

ahmet.220

Üye
rasim kardeş yeni yaptıkların yada eskileri v52.....101 için uyumlu yaparmısın senin yaptığın cfw leri kullanmak istiyorum

bprince

Üye
rasim kardeş verdiğin rar dosyasında tek bir tane dosya var. ama sen jaf ta iki tane seçtiriyorsun. gerekli diğer dosyalar nerede?

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
rasim kardeş yeni yaptıkların yada eskileri v52.....101 için uyumlu yaparmısın senin yaptığın cfw leri kullanmak istiyorum

kardeş
teşekürler fakat ben bıraktım cfw işlerini güvenin için sağol

kaan555

Üye
mesaj okuyucu aylin çalışıyormu?yoksa nasıl eklenir birde sesli aramalar çalışır mı? ve internet browser kaç versiyonu vodafone live sayfasında kelimeler düzgün çıkıyor mu deneyen varsa yazsın..

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu cfw epeydir hazırlanan bir cfw hazırlarken dediğin bu sorunlar yoktu ama epeydirde bu işlerele uğraşmıyorum ama sorunsuz çalışan bir cfw dir

gold_star

Üye
rasim. üstadım hangi versiyona uyumlu belirtmemişsin. Yorumların çoğunu okudum. Fakat onlarda da konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Dosyaları indirdikten sonra da dikkat etmedim. 52.0.101 uyumlu sandım. Az daha telefonu yakacaadım.

r@sim

r@sim

Üye
    Konu Sahibi
telefona bişey olmaz fakat bu v52 007 için zaten başlıktada yazıyor

Üst Alt