güle güle kulan keyfini çıkaraz önce kurdum 1 saattir herhangi bir sorun yok. bütün olay şarj benim için 2 gün gitti mi gerisi hikayeeline sağlık bu arada kardeş.
murat kareş bunu yüklediğine eminsin deyilmi önceki yayınladığım c6 da güncelemeler yüzünde ovi ve msn sorun çıkarmıştı fakat fw yi tekrar günceledim ve yeni başlığı altında yayınladım onlarca kez denedim sorun yok hata şu an msnm cepte açık yani bilemiyorum bende sıkıntı yok son yaptığım güncelemeden sonra şikayet yok sen yinede bir iyice gözden geçir ve yeniden istersen bir yükle düzelir büyük ihtimalebende msn çalışmadı ve bazı programlarda çalışmadı
kardeşim hemde iki kere yükledim ama msn çalışmadımurat kareş bunu yüklediğine eminsin deyilmi önceki yayınladığım c6 da güncelemeler yüzünde ovi ve msn sorun çıkarmıştı fakat fw yi tekrar günceledim ve yeni başlığı altında yayınladım onlarca kez denedim sorun yok hata şu an msnm cepte açık yani bilemiyorum bende sıkıntı yok son yaptığım güncelemeden sonra şikayet yok sen yinede bir iyice gözden geçir ve yeniden istersen bir yükle düzelir büyük ihtimale
sayın hocam bu fw nin 4*4 ve 5*4 sürümü yok mu? Birde menüye geldiğimizde pil ve şebeke göstergeleri görünüyor mu?
Senin o allahına kurban kardaşım ilkkez fw yukledim bende anlatımında yaptıgın işte mükemmel olmş emeğine sağlık başarılarını dilerim
kardeş ilk sayfayı iyi okudunmu oraya bak nasıl yapacagını anlatmışMerhaba abi şimdi yukarda yazdığın herşeyi yapdım tamamda sadece attım format telede hafıza kartınada bu 3 dosya var onuda ındırdım attım içine hafaıza kartının sonra tekrar attım format şimdi dosya yonetıcsınden dosyalarımı kurucam acaba yardımcı olursan sevınırım tteşekkürünü verdim
bilgisayardan kuracan ama senin yerinde olsam ilk sayfayı on kere okurum sonra yanlış bişe yapmakardeş ilk sayfayı iyi okudunmu oraya bak nasıl yapacagını anlatmış
kardeş bak sayfa 1 tıkla resimli ve yazılı nasıl kurulum yapılacağını anlatmışım orayı çok dikatli oku öyle dosyalar hafıza kartına falan atılmıyor şimdi öncelikle jaf programını indir sorunsuzca kur telefonuna ve hafıza kartına format at ve burda verdiğim dosyaları indir sayfa 1de resimlere bakarak kurulumu yap ama murat kardeşiminde belirtiği gibi iyice oku ona göre kurulum yap not kardeş pc de kurulum yapacaksın yani telefondan yapılmazMerhaba abi şimdi yukarda yazdığın herşeyi yapdım tamamda sadece attım format telede hafıza kartınada bu 3 dosya var onuda ındırdım attım içine hafaıza kartının sonra tekrar attım format şimdi dosya yonetıcsınden dosyalarımı kurucam acaba yardımcı olursan sevınırım tteşekkürünü verdim