Orjınal v52_07 fw hacklı c7 ıconlu c5 tuş kılıtlı süper gızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
Orjınal v52_07 fw hacklı c7 ıconlu c5 tuş kılıtlı süper gızlı
tamamen orjinal harika görselli v52_07 hackli orjinalden hiçbir dosya kaldırılmamış hatasız roblemsiz 55_68 mb ram kendim için yaptığım fwyi arkadaşların isteği üzerine paylaşıyorum sizde hatasız fw kullanmak isterseniz kullanabilirsiniz ön izleme koyamadım deneyin göreceksiniz farkı.

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

Uploaded with

_tüm performans modları yüklü fazla uzatmaya gerek yok
_sertifikasız yazılım yükleme hackli
_4 sıralı klavye
_c5 tuş kilitli
_c7 iconlu
_c7 tema efekti(süper efektler kapalı gibi hızlı)
_rom pacther yüklü geliyor tüm yanalarıyla birlikte
_ovi haritalar 3.04 isteyen kendi 3.06 yükleyebilir
_ovi mağazasının son sürümünü kendiniz yükleyeceksiniz
_n97 blue tema yüklüdür ilk açılmada beyaz tema olarak gelir temalara girerek açabilirsiniz tema efektleri tema seçince aktif oluyor
_55. 60 mb ram
_yarım kalan indirmeyi devam ettirme
_temaya göre iconlar değişiyor
_ilk açılışta hoşgeldiniz duruyor hiçbir program silmedim çünkü( eğer kullanmadığınız bir hat varsa elinizde ilk kurulumda takınız mesajı gönderdikten sonra tekrar kendi hattımızı takınız)
_nette gezerken telefonunuz n8 gibi görünür
_autoinstaller kurulu gelmektedir
Çok fazla uzatmayayım ben orjinalliği severim diyorsanız çok memnun kalacaksınız
Internetim yavaş olduğu için rar dosyasının içinde sadece rof2 dosyası mevcuttur sadece bu dosya düzenlenmiştir orjinal yazılım olduğu için orjinal v52.07'nin cor ve uda_fsp dosyalarını kullanacaksınız

• Beğen
Tepkiler: Febris, Round-Saturn ve estami

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
keşke resim koysaydın

bruj4h

Üye
Hayırlı olsun. :)

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi

estami

Üye
Ellerine sağlık ama resim koyabilirmisin lütfen.

Febris

Febris

Üye
Resiiim Koy.

D€nizhaN

D€nizhaN

Üye
kardeş bari 1-2 caps koysaydın

AlpReis

AlpReis

Üye
evet resim bekliiiik

ammarakca

ammarakca

Üye

Buyrun kardeşlerim ben yardımcı olim gayet iyi bi yazılım tavsiye ederim...

Not c 81.5 mb

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi

Buyrun kardeşlerim ben yardımcı olim gayet iyi bi yazılım tavsiye ederim...

Not c 81.5 mb

Teşekkürler kardeşim en yakın zamanda tüm detaylı resimleri eklenecektir

Febris

Febris

Üye
GüzeLe benziyor :oke:

fatih982

fatih982

Üye
teşekkürler bende kendim için orjinal hacklı bir dosya hazırladım içine sadece c5 tuş kilidi ve güzel bir tema efekti ekledim ilgilenen olursa konu aça bilirim

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bende kendim için orjinal hacklı bir dosya hazırladım içine sadece c5 tuş kilidi ve güzel bir tema efekti ekledim ilgilenen olursa konu aça bilirim

Isteyen olursa açarsın benim fwde güzel modlar var denemek istersen yükleyebilirsin

uluca

Üye
şimdi yükledim.biraz deneyelim bakalım.inşallah dediğin gibi güzeldir.çünkü yazılım yüklemekten bıktım artık :)

Çalışman için teşekkür ederim.

ammarakca

ammarakca

Üye
cfw şu
Hata mevcut
tema yüklendiğinde sistem çöküyor

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
cfw şu
Hata mevcut
tema yüklendiğinde sistem çöküyor

Nasıl çöküyor sistem güldürme beni 10 tane tema kuruyorum ben bende niye birşey olmuyor ki. Tekrar yükle nasıl bir hata alıyorsan çok telefonda denedim bu fwyi hiçbir kişi böyle söylemiyor. Tel internette n8 gibi görünüyor sevmedim bu modu ama yüklemiştim yinede ovide iken n8 olarak görünüyor temayı oradan indirirsen n8 teması indirmiş oluyorsun onun için bazı temalarda sorun oluyor sistemi kaldırmıyor hatayı o yüzden aliyorsundur

----------Eklendi @ 20:01:31 ---------- Yazıldı @ 19:59:06 ----------

şimdi yükledim.biraz deneyelim bakalım.inşallah dediğin gibi güzeldir.çünkü yazılım yüklemekten bıktım artık :)

Çalışman için teşekkür ederim.

Bende teşekkür ederim beğenirsin umarım. Bende flaslamaktan çıktığım için böyle birşey hazırladım

ammarakca

ammarakca

Üye
canım kardeşim geri zekalı değiliz herhalde tema bi tane attım bişi yok tu sevdiğim bi tema vardı onu atınca pat diye reset atı sonra ekran kararmaya başladı açılmadı hard formatla düzeltim

----------Eklendi @ 20:58:08 ---------- Yazıldı @ 20:56:30 ----------

rofs 2 dosyasından başka bi dosyala düzenleme yaptın mı

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
canım kardeşim geri zekalı değiliz herhalde tema bi tane attım bişi yok tu sevdiğim bi tema vardı onu atınca pat diye reset atı sonra ekran kararmaya başladı açılmadı hard formatla düzeltim

----------Eklendi @ 20:58:08 ---------- Yazıldı @ 20:56:30 ----------

rofs 2 dosyasından başka bi dosyala düzenleme yaptın mı
bilmiyorum neden benim hiç karşıma çıkmadı böyle problem. sadece rof2 düzenledim hiçbirşey silmedim sadece yaptığım modları yükledim orjinalliği gitmesin diye bir daha flasla bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt