Şu widgetı da ilk mesaja eklermisin boşuna konu açmayalım tek yerde toplansın bari.
My Location Widget
Ovi son sürüm haritlar yüklü olacak 3.08 olanı ve telefon hackli olacak, yüklenirken telefon hafızasına yüklenecek yoksa widgetlarda gözükmez.
teşekkürler. bişey sorcam. mesela başka biyerden digital clock widget yükledim orjinali kayboldu bunun içindeki music widgedini yüklersem de orjinal mğzik widgeti silinir mi acaba?
teşekkürler. bişey sorcam. mesela başka biyerden digital clock widget yükledim orjinali kayboldu bunun içindeki music widgedini yüklersem de orjinal mğzik widgeti silinir mi acaba?
Zaten orjinal widget bunların hepsi.müzik playerda orjinal yani.
Silmeden yüklemek isteyenlerin telefonu hackli olması lazım xplore da private klasöründemiydi neydi bi dosyayı silip daha sonra widget yüklüyorlar ikiside kalıyor adını unuttum ben.Bilen biri vardır mutlaka.Her önüne gelen denemesin bari.Bozarsanız karışmam.
eskisinin c resource apps içerisinde mif dosyasını alın biryerde tutun daha sonra farklı bir widget mif dosyasını atın aynı yere beğenmezseniz eski mifi tekrar atarsınız orjinali olur