paylaşım için teşekkürler. Fakat bir sorum olacak bunları yüklüyorum ama nere gidiyor bulamıyorum widget eklede yok kısayol eklede yok ? Yardımcı olursanız sevinirim. Bide bunlar belle için değilmi yüklerken uyumlu değil yinede yüklensinmi diye hata veriyor
annadaki bildirim widgeti annada kaldi dostum..bunun zaten durum widgeti var.herhangi bi ana ekranda parmaigini yukardan asaiya kaydir,acilcak kolay gele
sızıntılar ile arasında hiç bir fark yok hatta eksiklikleri var anlaşılan mesela widgetler gibi ben kurtuluş 40 bellesindeyim iyiki orjinal ile değiştirmemişim kurtuluş yeni bir yazılım yaparsa onunla değiştiririm yoksa bu yazılımla devam
arkadaşlar bu hack muhabbeti ne ya hackli olmayanlarda çalışmıyormu bu widget lar . ben telefonuma hiç birşey yapmadım bugune kadar . hacklemem iyi birşey mi ? şimdidien sağolun
Şu widgetı da ilk mesaja eklermisin boşuna konu açmayalım tek yerde toplansın bari.
My Location Widget
Ovi son sürüm haritlar yüklü olacak 3.08 olanı ve telefon hackli olacak, yüklenirken telefon hafızasına yüklenecek yoksa widgetlarda gözükmez.
Şu widgetı da ilk mesaja eklermisin boşuna konu açmayalım tek yerde toplansın bari.
My Location Widget
Ovi son sürüm haritlar yüklü olacak 3.08 olanı ve telefon hackli olacak, yüklenirken telefon hafızasına yüklenecek yoksa widgetlarda gözükmez.