OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
ben üye olalı 3 gün oldu hala cevap yok sertifika almanın başka yolu yok mu?

Cer dosyası istedinmi yani telefonun imei numarasını istediysen ilk sayfada yazılanları uygulayarak indir gelmiştir cer dosyan. Konturol panelinden en sağda kırmızı yazıyla yazar cer dosyanı oradan indireceksin.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar birilerinden yardım isteyeceğinize burada 8-9 sayfa yorum yazılmış o yorumlardan yola çıkarsanız kendi hatanızı düzeltirsiniz ben bu opta.net stesinden daha yeni sertifika aldım sorunu çözmek kendi elinizde.

onururanli

Üye
download indirme linki yok sadece orta kısımda kırmızı yazı var.. anlatımda yeşil olunca indirilir demişsin 1 günden fazla oldu ortadaki yazı yeşil olmayınca indirme linkide çıkmıyor.. herşeyi anlatımda olduğu gibi yaptım.sorun ne anlamadım..ımeı yazılı,15 başlayan şifrede görünüyor...biraz daha bekleyeceğim..

arkee

arkee

Üye
hocam kimseye hakaretim yok! sadece yanıltıcı bir topik olmus 3 Saatte gelmiyor yanlıs bir sey yapmadım kontrolde ettim gelen giden yok 3milyonuncu sıradayım ve suan sıra 14 binde yaklasık 1 ayı bulur benım cer dosyam... sadece topiki duzeltın 3 saatte sertifika yazmasın yanıltıcı oluyor...

dnzdnz123

dnzdnz123

Üye
Herşey tamam ama 11 saat oldu download butonu bi türlü çıkmadı

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
download indirme linki yok sadece orta kısımda kırmızı yazı var.. anlatımda yeşil olunca indirilir demişsin 1 günden fazla oldu ortadaki yazı yeşil olmayınca indirme linkide çıkmıyor.. herşeyi anlatımda olduğu gibi yaptım.sorun ne anlamadım..ımeı yazılı,15 başlayan şifrede görünüyor...biraz daha bekleyeceğim..

hocam kimseye hakaretim yok! sadece yanıltıcı bir topik olmus 3 Saatte gelmiyor yanlıs bir sey yapmadım kontrolde ettim gelen giden yok 3milyonuncu sıradayım ve suan sıra 14 binde yaklasık 1 ayı bulur benım cer dosyam... sadece topiki duzeltın 3 saatte sertifika yazmasın yanıltıcı oluyor...

Herşey tamam ama 11 saat oldu download butonu bi türlü çıkmadı

Bakın arkadaşlar öncelikle cer dosyasını istediğimizden emin olalım yani kontrol paneline tıkladığımızda cer indirme yerine geldiğinizde telefonunuzun imei numarasını görebiliyormusunuz eğer göremiyorsanız cer dosyasını isteyememişsiniz demektir. Buda şu demek oluyor ki isteyemediğiniz bir dosyayı opda.net stesi size cer göndermeyecektir. Lütfen dikkatli bir şekilde kontrol edin cer dosyasını hatasız istemiş olmanız sonucunda sizin verdiğiniz bilgiler görünecektir o bilgilerin olup olmadığından emin olun sorunu çözelim.

GreenDay1234

Üye
bendeki download yazısı 5 gündür kırmızı yeşil olmuyor, 13 opda puanım var...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
bendeki download yazısı 5 gündür kırmızı yeşil olmuyor, 13 opda puanım var...

Aynen böyle olacak cer dosyasını istedikten sonra bilgileriniz görünecek görünmüyorsa 1 yılda bekleseniz gelmez.

serhazel

Üye
mahmut 3 gündür yeşil olmuyor loing oluyorom bakıyorum hala kırmızı

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
mahmut 3 gündür yeşil olmuyor loing oluyorom bakıyorum hala kırmızı

Siz cer dosyasını isteyememişsiniz anlaşılan çünki 24 saat içinde cer geliyor. Konuyu iyi takip edin sonra yardım isteyin bence.

isaekrem

Üye
Arkdaşlar sanki sitede 2-3 gündür sertifika işlemi durdulmuş gibi. "Finish" kısmındaki rakam hep aynı, "In Process" kısmı ise her gün artıyor. Hiç azalma olmuyor. Yakında tekrar başlarlar herhalde.

dnzdnz123

dnzdnz123

Üye
Bende öyle tahmin ediyorum her türlü bilgim gözüküyor ama finish rakamı sabit sıradaki rakamıysa her geçen saat artıyor

serhazel

Üye
Ö¤ÊéϵͳÇé¿ö

¼Èë´®ºÅ339421ÒÑÍê³É322508´ı´¦Àí16913

ÄúµÄÉêÇëÇé¿ö

ÉêÇë´ÎÊı1¹ºÂò´ÎÊı0OP±Ò7Ê£Óà´ÎÊı7

mahmut aynen bu sekilde valla bu gün dördüncü gün senin söylediklerini aynen uyguluyorum bi yardımcı olsan
Ö¤Êéϵͳ

ÉêÇëÈÕÆÚ´®ºÅÊÖ»úºÅÀàĞÍ״̬ÏÂÔØ2009-06-19358998019168xxx13712345678»ù±¾´¦ÀíÖĞ

--------------- Ekleme ---------------

mahmut imei ve tel no gözüküyor kırmızı olan yer hep aynı işlemi eksiksiz yaptıgıma eminim sadece bekliyorum günde 2-3 sefer bakıyorum hep aynı

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar opta.net stesinde bi sorun var sanırım cer isteyenleri beklemeye alıyor 20 gün önce böyle değildi yeni olmuş sorun hallolana kadar beklemekten başka çare yok.

serhazel

Üye
tşler mahmut kardeş

isaekrem

Üye
Bugün sertifikaları dağıtmaya başladılar. Benim ki geldi. Opera ve Mozilla ile indirmeyi denedim sıkıntı verdi. Explorer'da sıkıntısız hiç bekleme olmadan indirdi.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Bugün sertifikaları dağıtmaya başladılar. Benim ki geldi. Opera ve Mozilla ile indirmeyi denedim sıkıntı verdi. Explorer'da sıkıntısız hiç bekleme olmadan indirdi.

Bilgilendirdiğin için teşekkürler sorunun çözüldüğüne sevindim:yuru

serhazel

Üye
mahmut cok tşk ederim beklediğime deydi sonunda aldım sertifikaları

applause

Üye
Sertifikam 4 gün sürede geldi. Ama süper oldu. İstediğim tüm programları imzalayıp yükledim (Kaspersky hariç).

ÇOK ÇOOOOKKKK TEŞEKKÜRLER DOSTUM

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikalarınız hayırlı olsun arkadaşlar.

unalosma

Üye
arkadas bu sıteye uye olamıyorum kı her seferınde hata verıyor.benden degıl cunku daha program toplamayı kabul etmıyor.3+2=5 galıba ama bunu yanlıs dıyor arkadasım daha napalım ya kafayı yıcem ya

Üst Alt