OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
hocam zten tel numarası kısmının başına 15 _ 11 yada 18 gibi yazdıgın taktirde tam olarak yazamıyosunki tel numaranı karakter yetmiyo

Yetmesi önemli değil ki önemli olan cer ve dosyası sen başına 18 felan yaz gerisini salla farketmiyor. Cer dosyası yinede geliyor.

angel2

Üye
mahmut halan daha birkaç saat içersinde geliyomu ced dosyas

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
mahmut halan daha birkaç saat içersinde geliyomu ced dosyas

Kardeş birinci sayfada anlatımı yazıyo dikkatli okursan anlarsın 3-5 saat içinde cer dosyan opta.net stesine geliyo anlatımda var nereden ve nasıl indireceğin anlatılıyor. Sen sadece ilk sayfada yazılanları oku ve doğru uygula cer almak zor değil inan.

zezu_5

zezu_5

Üye
arkadaşlar opda puanlar nasıl alınıyor nasıl yorum yapılıyor??

bu konuda birileri yardımcı olursa sevinirim

zumrut50

Üye
arkadaşım puan toplamana yorum yapmana gerek yok yeni bir üyelik al devam et sertifika dosyası al iş tamam her üyelik için 5 adet sertifika dosyası veriyor

mbcelik

Üye
yahu ben herşeyi doğru yaptım ama ımeı ve tel numaranı yazan yerde 15,18... gibi numaralar çıkmıyor bende gene yazınca tel numaranı yanlış onaylanmamış email diyor böle bişi başına gelen warmı nerde yanlış ayaptım acaba...:hmmm

saner1978

Üye
teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık

legendoldubee

Üye
artık imei nosunun altındaki kısımda tel no değil email istiyor heralde hangi malimi yazdıysam yanlış diyor yardımcı olursanız sevinirim

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
artık imei nosunun altındaki kısımda tel no değil email istiyor heralde hangi malimi yazdıysam yanlış diyor yardımcı olursanız sevinirim

İmei no altındaki yere başına 13-15 veya 18 yazman gerekir geri kalanını salla olur o kadar:oke:

Örnek:13123456789 gibi bir şey yaz

cenkermurat

Üye
hocambenim mail adresinde sorun veriyor emei yazarken valid değil diyor ne yapacağı[email protected] yardımcı olurmusun lütfen

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
hocambenim mail adresinde sorun veriyor emei yazarken valid değil diyor ne yapacağı[email protected] yardımcı olurmusun lütfen

Doğru denedim senin imei de sorun yapıyor anlamış değilim başka bir imei ile dene ilk defa böyle bir şeyla karşılaşıyorum yani verdiğin [email protected] haricinde başka bir mail adresi kullan sorun hallolur tel imei kendi telefon imei kullan mail adresini değiştir her hangi bir mail olabilir:oke:

kemal_87

Üye
email

seri numarasını yazdıktan sonra email adresini yazıp onaylıyorum sürekli wrong valid email adress uyarısı geliyor:(

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
email

seri numarasını yazdıktan sonra email adresini yazıp onaylıyorum sürekli wrong valid email adress uyarısı geliyor:(

Arkadaşlar her mail adresini kabul etmiyor sebebini anlamadım siz farklı mail adresleriyle deneyin olur:oke:

kemal_87

Üye
Arkadaşlar her mail adresini kabul etmiyor sebebini anlamadım siz farklı mail adresleriyle deneyin olur:oke:
hocam valla bi gecede 4 5 msn aldım yeni onlarlada denedim ama sonuç yine aynı kafayı yedim gece gece :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
hocam valla bi gecede 4 5 msn aldım yeni onlarlada denedim ama sonuç yine aynı kafayı yedim gece gece :)

Tamam kardeş sitrese girmene gerek yok telefonun imei adresini yaz ben senin yerine alayım cer dosyanı yalnız 1 gün sürer alınca yine buraya upload ederim indirirsin.

kemal_87

Üye
Tamam kardeş sitrese girmene gerek yok telefonun imei adresini yaz ben senin yerine alayım cer dosyanı yalnız 1 gün sürer alınca yine buraya upload ederim indirirsin.
hocam ozel mesaj atamıyorum msn adresim [email protected] msnden yardımcı olabilirsen sevinirim burda yazmıyım şimdi imei nosunu :)

OTHERWORLD

Üye
arkadaşlar cer dosyası bölümündeli kırmızı alan yeşil oldu sağdaki yerin üzerine geliyorum mavi ve kırmızı olarak 2 ana bölüm çıkıyor ikisindede cer ve yazıyor kırmızıdan 3 defa almak için tıklaadım cer dosyasını gördüm ama indirmedi 4. de artık cer ve yazmıyordu ne yapıcam ben lütfen yardım edin :(

CaNNiSaR

CaNNiSaR

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık kardeşim :oke:

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cer dosyası bölümündeli kırmızı alan yeşil oldu sağdaki yerin üzerine geliyorum mavi ve kırmızı olarak 2 ana bölüm çıkıyor ikisindede cer ve yazıyor kırmızıdan 3 defa almak için tıklaadım cer dosyasını gördüm ama indirmedi 4. de artık cer ve yazmıyordu ne yapıcam ben lütfen yardım edin :(

Sağ taraftaki bölümden indir deyip bekliyecektin baya bir bekletiyo ama sen inmiyo diye ard arda basmışsın zannedersem 5 hakkın var o hakkı kaybetmişsin yeniden cer istemen gerekiyor:(

volpan

volpan

Üye
bu konu daha öncede tarafımdan açıldı ve faliyette güncel olarak lütfen daha önce açılmış konulara saygı gösterelim

Üst Alt