OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonun neresine aticam

lokman00001

Üye
beyler Binbda programına sis dosyasını yerleştirdim ama cer ve dosyasını nerden alacam obda sitesine üye oldum bekliyorum biri anlatsın cer ve dosyası nerde

ünal051

ünal051

Üye
Teşekkür

lokman00001

Üye
allah razı olsun maxi cepten şu nalet olasıca coreplayırı yukleyemıyordum şimdi certifika aldım opdadan babalr gibi herşeyi beleş imzalıyorum 2014 e kadar 2014den sonra silip tekrar cer ile certificasını tekrar alabilriiz 4ever maxi cep ve bunu paylaşan arkadaşımdan allah razı olsun

volkan1958

Üye
arkadaşlar yardım edin sertifika aldım ama yanlışlıkla indireceğim yerde delete ye bastım tekrar nasıl alacağım ?

kk1kk1

Üye
tesekkurler

Hæ©Ky

Üye
Sertifikaları indirmek ücretlimi Oolmuş ? Bilen Var mı İndirmeye Çalıştığımda ücret isteniyo

pcvirus

Üye
Sertifikaları indirmek ücretlimi Oolmuş ? Bilen Var mı İndirmeye Çalıştığımda ücret isteniyo
aynen kardeşim bende merak ediyorum indirirken 3 euro istiyor
varmıdır bir sonuc yardımcı olacak biri

tektonik1907

tektonik1907

Üye
.cer ve . dosyalarını indiremeyenler bana özelden opda kullanıcı adınızı ve şifrenizi gönderin bende içinde sizin telefonunuza ait içinde .cer ve . dosyalarını bulunduğu hotfile linkini size geri göndereyim

cemal344

Üye
günlerdir alamıyorum beeingproducing gibi bir yazı çıkıyor enaz 20 gün oldu heralde bu işi bırakmışlar.

gncesmer

Üye
referrer neya hep hata verdi ordan nasıl yapacagız yardımcı olurmusunuz

Üst Alt