OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
bu konu daha öncede tarafımdan açıldı ve faliyette güncel olarak lütfen daha önce açılmış konulara saygı gösterelim

Ben bu konuyu açarken hiç bir tarafta rastlamadım farklı olmasaydı zaten admin veya editörler engellerdi ayrıca aynı konuyu açmak benimde hoşuma gitmez.

>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
Hiç bi msn adresimi kabul etmiyor...Yeni açtın onlarıda kabul etmiyor kardeş.

hazar_12

Üye
selam mahmut kardes ben sertifa alamadim benim msnmi eklermisin [email protected]

yada sen msn ni ver ben ekliyim....

duman64

Üye
Mail adresini kabul etmiyor. Çok fena yatak sarıcam valla. ne biçim işlerle uğraştırıyorlar adamı. Mundar olcam yakında.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Benim 4 msn adresim var dördünüde kabul etti ama nasıl oluyorda sizin msn adreslerinizi kabul etmiyor anlamış değilim.

duman64

Üye
arkadaşlar sertifikayı vermiş. Ama indiremiyorum. Siteyi ingilizce yap desende bir çok yer çince. Konularda nereye basıcazda teşekkür etcez. 5 defa teşekkür etmem lazımmış. :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sertifikayı vermiş. Ama indiremiyorum. Siteyi ingilizce yap desende bir çok yer çince. Konularda nereye basıcazda teşekkür etcez. 5 defa teşekkür etmem lazımmış. :)

Yok opta puana gerek yok indir de bekle fazla bekletiyor inmedi diye ard arda basma hakkını kaybedersin. 5 İNDİRME HAKKIN VAR.

Veya kullanıcı ismini şifreni ver ben indireyim yada [email protected] adresim oraya gönder kullanıcı adı ve şifreni.

hasan_sevim16

Üye
kardeş ben bu işi beceremedim mail adresim [email protected] bana bir yardımcı olursan çok sevinirim..

hazar_12

Üye
mahmutk arkadasima sonsuz tesekürlermi iletiyorum benim sertifikami aldigi icin suan sorunsuz yüklüyorum herseyi....

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
mahmutk arkadasima sonsuz tesekürlermi iletiyorum benim sertifikami aldigi icin suan sorunsuz yüklüyorum herseyi....

Kardeş güle güle kullan işimiz paylaşım ama herkes bukadar şanslı olamaz kolay olsa herkese yardımcı olurdum ama malesef 1 kaç arkadaşa ancak yardımcı olabildim:deal:

kemal_87

Üye
mahmut hocam bende çok teskkür ediyorum yardımların için hersey sorunsuz yükleniyor sayende

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

mavipatikli

Üye
Mail sorunu yaşayan arkadaşlar mail adresi kısmına şunu yazsınlar !!!

[sıze=4]13712345678[/sıze]

--------------- Ekleme ---------------

Mail sorunu yaşayan arkadaşlar mail adresi kısmına şunu yazsınlar !!!

13712345678

arkee

arkee

Üye
yaaa s3eevgili arkadaslar ben siteye giriyorum kayıt olmak için ama bana o kayıt olmakta kullanılan kutu içindeki sembolleri gostermıyor ben goremıyorum 3 farklı internet browserdan denedim acılmıyor yaaa? ayrıca baska pcdende denedım. arkadaslar biriniz bana yardım edin lutfen yaaa

arkee

arkee

Üye
hocam hangi 3 saat ya???? bİ ccewap ver allanı sewersen??? kac gun oldu hala bekliooomm benım 30binlerde suan daha yeni 20binlere geldi...

onururanli

Üye
11 opda puanım var ama cer ve dosyalarını indiremiyorum bir türlü yeşil olmuyor yazı.. ne kadar daha
bekleyecem...bi cevap verirseniz iyi olur..

arkee

arkee

Üye
nerede bu moderatörler???? değiştirin bu topikin başlığını 3 saat değil 3 ayda sertifika yapın!!!! maxicep moderatorleride diğer siteler gibi falafos olmasın yaawww

monshe

Üye
ben şifremi unuttum gizli soruyu ve cevabıda hatırlamıyorum başka üyelikte işe yaramıyor imei kullanılıyor die napcam :( lütfen bi yardım edin

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
11 opda puanım var ama cer ve dosyalarını indiremiyorum bir türlü yeşil olmuyor yazı.. ne kadar daha
bekleyecem...bi cevap verirseniz iyi olur..

ben şifremi unuttum gizli soruyu ve cevabıda hatırlamıyorum başka üyelikte işe yaramıyor imei kullanılıyor die napcam :( lütfen bi yardım edin

nerede bu moderatörler???? değiştirin bu topikin başlığını 3 saat değil 3 ayda sertifika yapın!!!! maxicep moderatorleride diğer siteler gibi falafos olmasın yaawww

Opda puanına gerek yok indirme linki yeşil değil kırmızı olacak en sağ linkten indireceksin.Sorunu tam olarak anlatırsan yardımcı olurum.

Şifresini unutarak kötü yapmışsın o imei yi siteden silmen lazım silemezsen yeni üyelikler işe yaramaz aynı imei numarasıyla bir daha cer isteyemezsin ancak silersen isteyebilirsin.

Moderatörlere hakaret etmenizin bir anlamı yok bu konuyu ben açtım ve açtığım konunun arkasındayım ayrıca bu stede tüm üyelere yardımcı olmaya çalışmışımdır.

serhazel

Üye
ben üye olalı 3 gün oldu hala cevap yok sertifika almanın başka yolu yok mu?

Üst Alt