OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

mabdussamed

mabdussamed

Üye
kardeşler bu cer dosyasıyla rom patcher programını imzalayıp kurmaya çalışıyorum hala sertifika hatası diyor diğer programlarda sorun yok lütfen yardımcı olun....

sinan681

sinan681

Üye
gece 00 da verdim
13 saat oldu hala kırmızı bakalım ne zmn gelcek :)

crazyboy86

Üye
bütün dediklerini yapıyorum en son kısımda imei ve email geliyo hotmail ide yanlış e mail diyo bunu nasıl yapıcaz

--------------- Ekleme ---------------

walla ne denediysem olmadı 11 hane girdim 12 girdim 13 girdim bütün haneleri tek tek girdim olmuyor imeide kullanılabilir bir problemi yok ama olmuyor yardım pleaseeeeeeeee

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
bütün dediklerini yapıyorum en son kısımda imei ve email geliyo hotmail ide yanlış e mail diyo bunu nasıl yapıcaz

walla ne denediysem olmadı 11 hane girdim 12 girdim 13 girdim bütün haneleri tek tek girdim olmuyor imeide kullanılabilir bir problemi yok ama olmuyor yardım pleaseeeeeeeee

Telefonunun imei numarasını yaz ben alayım.

akula

akula

Üye
arkadasım dün gece dediklerini aynen yaptım gelen kutusundaki msj halen kırmızı yarında bekleyecgim olmazsa pmden yazacagım

kurti53

Üye
arkadaslar dünden beri bende bekliyorum gelen kutusunda olan yer bende de kirmizi ne yapcaz simdi....

mustafa975

mustafa975

Üye
benim 2 gün oldu bi cer dosyasını alamadım yazı bi yeşil olmadı

nonsensern

Üye
teşekkürler emegine sağlık kardesim

ondertr

Üye
Arkadaşlar büyük bir problemim var.

Ben başvuruda bulundum. Bir süre sonra sertifikam onaylandı. Fakat sitenin yavaşlığından dolayı cer dosyasını almama rağmen diiğerini alamadım ve link kayboldu. Ben bilinçsizce ortadaki IMEI identify kısmına imeimi yolladım. Şimdi sertifika istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor.

Duplicate found! If this IMEI is your, please identify at IMEI Identify

Tekrar imei identify kısmında imei mi yazarsam da şu uyarıyı veriyor.

Stats This IMEI applied outside of this system, waiting for identify

Şimdi ben sertifika almak için başka hesap açsam imei numaram sitemden temelli banlanır diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım. İdentify ne işe yarar. Teşekkürler.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar büyük bir problemim var.

Ben başvuruda bulundum. Bir süre sonra sertifikam onaylandı. Fakat sitenin yavaşlığından dolayı cer dosyasını almama rağmen diiğerini alamadım ve link kayboldu. Ben bilinçsizce ortadaki IMEI identify kısmına imeimi yolladım. Şimdi sertifika istediğimde aşağıdaki uyarıyı veriyor.

Duplicate found! If this IMEI is your, please identify at IMEI Identify

Tekrar imei identify kısmında imei mi yazarsam da şu uyarıyı veriyor.

Stats This IMEI applied outside of this system, waiting for identify

Şimdi ben sertifika almak için başka hesap açsam imei numaram sitemden temelli banlanır diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım. İdentify ne işe yarar. Teşekkürler.

Sen yollma yapmamışsın verdiği hata yazısındanda anlaşıldığı gibi silmişsin yeni üyelikle dene büyük bir olasılıkla yenisini vermeyecektir umarım alırsın. Bilemiyorum opda.net her gün yeni bir engel koyuyor işi zorlaştırıyor.

akula

akula

Üye
yok arkadasım olmuyor iki gğndxe geçti ama olmuyor

akula

akula

Üye
evet yazıyor indirme kısmı kırmızı foruma msj da yazıyorum

opdadan ban yedik iyimi :)

ondertr

Üye
evet bende artık hiç bir şekilde sertifika alamıyorum. başka kullanıcı adında denedim aynı hatayı alıyorum. kendi hatamdan dolayı :) admine mail attım umarım ciddiye alır.

nbsa

Üye
öncelikle emeği geçenlere teşekkür ederim çok saolasınız
ben opdadan dediğiniz işlemleri yaptım 3 satte sertifika alabilirsiniz yazıyor ben yapalı 11 saat oldu acaba benmi yanlış yaptım resimde koyuyorum yardım ederseniz sevinirim ..tekrar teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle emeği geçenlere teşekkür ederim çok saolasınız
ben opdadan dediğiniz işlemleri yaptım 3 satte sertifika alabilirsiniz yazıyor ben yapalı 11 saat oldu acaba benmi yanlış yaptım resimde koyuyorum yardım ederseniz sevinirim ..tekrar teşekkürler

Yanlışın yok doğru yapmışsın öncedendi o 3 saatte cer almak şimdi 1 haftayı buluyor bekle 1 haftada olsa 2 haftada olsa gelir hatan yok.

tnecniv

Üye
Bana 3.günde bugün geldi.

mustafa975

mustafa975

Üye
4. günde geliyor mahmut abi sagol:oke:

onur-1984

onur-1984

Üye
arkadaşlar hotmaili kabul etmiyor gmail hesabı açtım yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerek şimdiden teşekkürler

myth_237

myth_237

Üye
Beyler şu wrong email yazıyor ya işte onun sebebi sitenin başında kayıt olurken dilini english yapıyoruz ya işyte onu yapmayın. Şu linkteki gibi yapın http://www.maxicep.com/symbian-destek/sertifika-alma-islemi-cer-opda-resimli-anlatim-200075.html çünkü temayı değiştirince hani o 13 yada 15 le başladığımız zımbırtı varya işte o email'e dönüşüyor. Bu yüzden değiştirmeyin Ben application bölkümüne sorunsuz şekilde ekledim. Şimdide konulara cevaplar yazdım ne olur ne olmaz diye inşallah verir kolay gele :D

Üst Alt