Favorite
Üye
Hocam kaç zamandır 6220 classic için sertifika sorununu çözemiyordum, telefon versiyonu 3.23 sonunda hallettim sayende gerçekten çok teşekkürler.
Rica ederim amacımız sadece bir teşekkür başka bir şey değil.
Hocam kaç zamandır 6220 classic için sertifika sorununu çözemiyordum, telefon versiyonu 3.23 sonunda hallettim sayende gerçekten çok teşekkürler.
arkadaşım ellerine kollarına emeğine sağlık anlattıklarını yaptım sorun yok süperrrrrrrr.
Fakat ben biraz fazla oldum 10 adet imei için istedim ama cer ve . dosyaları göründüğü halde indirmek istediğimde Sorry! You donnot have enough OPB, no operation can be performed! diye bir hata veriyor anlamadım ne demek istediğini bir ilginenen olursa sevinirim çok teşekkürler
Mahmut kardeş o işide hallettim yeni hesap açıyorum iş halloluyor valla sana teşekkür iyiki varsın şimdi telefonlara yüklemediğim program kalmadı çatır çatır sertifika dosyası alıyorum sanada bol bol dua ediyorum süperrrrrr..........![]()
usta dediklerini harsi harfine uyguladım dosyaları indirdim certifika olayını dedigin gibi yaptım ama bazı prolar olmuyor ör:ttpod gibi setifika yaparken program bazı sis programlarını onaylamıyor
bu arada tel:n73me son sürüm