OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Hocam kaç zamandır 6220 classic için sertifika sorununu çözemiyordum, telefon versiyonu 3.23 sonunda hallettim sayende gerçekten çok teşekkürler.

Rica ederim amacımız sadece bir teşekkür başka bir şey değil.

zumrut50

Üye
arkadaşım ellerine kollarına emeğine sağlık anlattıklarını yaptım sorun yok süperrrrrrrr.
Fakat ben biraz fazla oldum 10 adet imei için istedim ama cer ve *** dosyaları göründüğü halde indirmek istediğimde Sorry! You donnot have enough OPB, no operation can be performed! diye bir hata veriyor anlamadım ne demek istediğini bir ilginenen olursa sevinirim çok teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ellerine kollarına emeğine sağlık anlattıklarını yaptım sorun yok süperrrrrrrr.
Fakat ben biraz fazla oldum 10 adet imei için istedim ama cer ve . dosyaları göründüğü halde indirmek istediğimde Sorry! You donnot have enough OPB, no operation can be performed! diye bir hata veriyor anlamadım ne demek istediğini bir ilginenen olursa sevinirim çok teşekkürler

Arkadaşım opta.net stesinde cer ve *** indirebilmek için 6 opda puanın olması gerekir belki puanın yetersizdir. Biraz opda puanı topla paylaşım felan yap veya teşekkür linklerini kullan büyük bir ihtimal sorunun çözülür.

realjackal

Üye
Sertifika tarafından kısıtlanıyor gibi bir hata verdi. Nasıl halledeceğim bunu ?

zumrut50

Üye
Mahmut kardeş o işide hallettim yeni hesap açıyorum iş halloluyor valla sana teşekkür iyiki varsın şimdi telefonlara yüklemediğim program kalmadı çatır çatır sertifika dosyası alıyorum sanada bol bol dua ediyorum süperrrrrr..........:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

sefine

sefine

Üye
Teşekkür

baser444

Üye
sagolasın ben daha indiriyorum ama şimdiden teşekkürü borç bilirim::)

djerol1004

Üye
kardeş saolasın

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Mahmut kardeş o işide hallettim yeni hesap açıyorum iş halloluyor valla sana teşekkür iyiki varsın şimdi telefonlara yüklemediğim program kalmadı çatır çatır sertifika dosyası alıyorum sanada bol bol dua ediyorum süperrrrrr..........:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

Ben teşekkür ederim bu güzel yorumun için.

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
usta dediklerini harsi harfine uyguladım dosyaları indirdim certifika olayını dedigin gibi yaptım ama bazı prolar olmuyor ör:ttpod gibi setifika yaparken program bazı sis programlarını onaylamıyor

bu arada tel:n73me son sürüm

converter2

converter2

Üye
hocam denemediğim yöntem kalmamıştı sertifikamı aldım herşeyi yükleyebiliyorum tel n 96 12.043

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
usta dediklerini harsi harfine uyguladım dosyaları indirdim certifika olayını dedigin gibi yaptım ama bazı prolar olmuyor ör:ttpod gibi setifika yaparken program bazı sis programlarını onaylamıyor

bu arada tel:n73me son sürüm

Bu programla dene ben denedim sıkıntı yok. cer ve *** dosyan varsa S60 3rd olan tüm programları sertifikalıyor Ttpod dahil.
http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-programlari/binpda-signsis-v0-7-a-114072.htmlhttp://www.maxicep.com/cep-icin-pc-programlari/binpda-signsis-v0-7-a-114072.html

zumrut50

Üye
:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

Mahmut kardeş bundan başka *** ve cer dosyası hiç bir işe yaramıyor anlattığın gibi yapıyorum bütün cihazlara çatır çatır program yüklüyorum her günde sana dua ediyorum emeğine sağlık.......

:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

avozpinar

Üye
saol kardeşim işe yaradı:oke:

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Sizlerde sağolun sertifikanarınız hayırlı olsun arkadaşlar.

kocar_1

kocar_1

Üye
imei nosu veriyoruz sonra sakata gelmiyelim

pitbull112233

pitbull112233

Üye
sitesini google'daki kutucagi yazip aratin.
cikan ilk sonucun yaninda "Bu sayfanin cevirisini yap" a tiklayin.
sayfa buyuk cogunlugu Turkce olarak karsinizda :)

linüx

Üye
emegine teşekkür

bozcalilim

Üye
anlatılanları görünce imkansız sandım ama çok basitmiş başardım:D

angel2

Üye
hocam zten tel numarası kısmının başına 15 _ 11 yada 18 gibi yazdıgın taktirde tam olarak yazamıyosunki tel numaranı karakter yetmiyo

Üst Alt