OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

SpeedyMc

Üye
arkadaşlar The uncompleted files are still in the list böyle bir sorun veriyor neden acaba.. :(

serhazel

Üye
sitenin cok yoğunluğundan böyle hatalar veririyor biraz uğraşmak ve vakit ayırmak gerekiyor

nagiyew

Üye
biri bana anlata bilirmi nasil indiriyim cer ve -i.cunku ben 3 defa denedim olmuyor diye tekrar tekrar etdim shimdi link yok napiyim?lutfen yardim edin

--------------- Ekleme ---------------

3 defa denedim olmuyor diye tekrar-tekrar etdim shimdi link kayb oldu napiyim?lutfen yardim edin

--------------- Ekleme ---------------

arkadashlar imei-mi veriyim siz benim ichin cer ve alirmisiniz?

nonsensern

Üye
nasıl güvenilirmi bence imei vermek riskli ,herkes denedimi?
emegn için teşekkürler

against_x

Üye

kullanımı;
1. kurulumun yanına eklediğim exe dosyasını seçin
2. cer uzantılı sertifika dosyanızı seçin
3. *** uzantılı sertifikanızla birlikte verilen *** dosyanızı seçin
4. *** dosyanızın -ni girin(genellikle 12345 olur)
5. sertifikalamak istediğiniz uygulama yada tema dosyanızı sol kısımdaki boşluğa sürükleyip bırakın.isterseniz birden fazla dosya ekleyip hepsini birden de tek seferde sertifikalayabilirsiniz.START butonuna bastığınızda dosyanız sertifikalanacak ve konumu yeni pencerede açılacaktır.

ÖNCELİKLE TEŞEKÜRLER
OPDA SİTESİNDEN SERTİFİKAMI ALDIM
YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARKEN EN SONDA START TUŞUNA BASTIĞIMDA ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR
C:Program Files/XSign/signed kulanılmayan bir konuma karşılık geliyor.bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir diye hata veriyor.yardımcı olursunuz umarum teşekürlerrrrrr

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

kullanımı;
1. kurulumun yanına eklediğim exe dosyasını seçin
2. cer uzantılı sertifika dosyanızı seçin
3. *** uzantılı sertifikanızla birlikte verilen *** dosyanızı seçin
4. *** dosyanızın -ni girin(genellikle 12345 olur)
5. sertifikalamak istediğiniz uygulama yada tema dosyanızı sol kısımdaki boşluğa sürükleyip bırakın.isterseniz birden fazla dosya ekleyip hepsini birden de tek seferde sertifikalayabilirsiniz.START butonuna bastığınızda dosyanız sertifikalanacak ve konumu yeni pencerede açılacaktır.

ÖNCELİKLE TEŞEKÜRLER
OPDA SİTESİNDEN SERTİFİKAMI ALDIM
YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARKEN EN SONDA START TUŞUNA BASTIĞIMDA ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR
C:Program Files/XSign/signed kulanılmayan bir konuma karşılık geliyor.bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir diye hata veriyor.yardımcı olursunuz umarum teşekürlerrrrrr

Buradaki programla sertifikala sorun hallolur:oke:

Link :

against_x

Üye
teşekürler duyarlılığın için. bayağı bir kurcalama ile ile teli hackleyince gerek kalmıyor.yinede cok tesekür iyiki varsınız.saygılar

akula

akula

Üye
opda sitesinden cer alamıyoruz artık gördügüm kadarıyla 1 sefere mahsus veriryormuş dediklerini harfiyen yaptım genede vermedi

dJ_bLoW

dJ_bLoW

Üye
Arkadaşlar opda stesine o kadar imei veren varki elini sallasalar milyonlarca imei hiç bir sıkıntı olmaz zaten orada verdiğin tel numarasınıda 13-15-18 yazıp kafadan bir no yazabilirsiniz. Tel numaranızın bir önemi yok sertifika için.

Usta, öncelikle anlatımın için tşk.ler. bilmeyenler için güzel açıklama olmuş. az önce opda yöneticilerinde yazdım. cevap gelirmi bilmiyorum ve sanada sormak istedim. ben daha önce 5800 için sertifika amıştım siteden. fakat telefon bozulduğu için servise gitti ve Nokia'dan sıfır ve IMEI si farklı bi cihaz yollandı. aynı kullanıcı adı ile IMEI siteye werdim fakat free olarak sadece bir hakkım olduğunu sonradan öğrendim. önceki IMEI de yeni olanıda kullanıcı adımdan kaldırdım ve yeni bir üyelik aldım. ama ne yazıkki yeni IMEI siteye veremiyorum kabul etmiyor :s ne yapabilirim.? konu hakkında bilgin war ise lütfen yazarmısın. tşk.ler şimdiden..

shr62

Üye
Cok tesekkurler Mahmut kardes sonunda bende becerdim Nokia 8 GB v3.1

ondertr

Üye
Arkadaşlar son aşamada valid bir mail adresi bulamadım. Lütfen hangi maili kullanacağım hakkında bilgi verin :(

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Usta, öncelikle anlatımın için tşk.ler. bilmeyenler için güzel açıklama olmuş. az önce opda yöneticilerinde yazdım. cevap gelirmi bilmiyorum ve sanada sormak istedim. ben daha önce 5800 için sertifika amıştım siteden. fakat telefon bozulduğu için servise gitti ve Nokia'dan sıfır ve IMEI si farklı bi cihaz yollandı. aynı kullanıcı adı ile IMEI siteye werdim fakat free olarak sadece bir hakkım olduğunu sonradan öğrendim. önceki IMEI de yeni olanıda kullanıcı adımdan kaldırdım ve yeni bir üyelik aldım. ama ne yazıkki yeni IMEI siteye veremiyorum kabul etmiyor :s ne yapabilirim.? konu hakkında bilgin war ise lütfen yazarmısın. tşk.ler şimdiden..

Arkadaşlar son aşamada valid bir mail adresi bulamadım. Lütfen hangi maili kullanacağım hakkında bilgi verin :(

teşekürler duyarlılığın için. bayağı bir kurcalama ile ile teli hackleyince gerek kalmıyor.yinede cok tesekür iyiki varsınız.saygılar

Cok tesekkurler Mahmut kardes sonunda bende becerdim Nokia 8 GB v3.1

dJ_bLoW : Farklı mail adresiyle yeniden üye ol tekrar cer iste sorun çözülür kardeş.

ondertr : Mail adresi kısmına başına 13-15 veya 18 yazıp geri kalanını salla alanı rakamla doldur o kadar.

against_x : Hem hackli hem sertifikalı olunca baya bir özgür oluyo telefon bence ikiside olmalı derim.

shr62 : Rica ederim güle güle kullan hayırlı olsun sertifikan.

dJ_bLoW

dJ_bLoW

Üye
dJ_bLoW : Farklı mail adresiyle yeniden üye ol tekrar cer iste sorun çözülür kardeş.

ondertr : Mail adresi kısmına başına 13-15 veya 18 yazıp geri kalanını salla alanı rakamla doldur o kadar.

against_x : Hem hackli hem sertifikalı olunca baya bir özgür oluyo telefon bence ikiside olmalı derim.

shr62 : Rica ederim güle güle kullan hayırlı olsun sertifikan.

denemedimmi sanıosun mahmut. yok sistem IMEI kabul etmiyor. anlamadım gitti. teni bi üyelik aldım yine. herşey farklı. ama yok olmadı. siteyi ingilizce yapınca IMEI den sonra 13-15-18 ile başlayan tel no yerine mail istiyo. onda da sallamadığım yapmadıım şey kalmadı. başında 13-15-18 ile başlayan rakamda girdim mailde girdim yok kabul etmiyo. bi türlü alamıom yeni IMEI için sertifika :S delircem:vur

stear

Üye
denemedimmi sanıosun mahmut. yok sistem IMEI kabul etmiyor. anlamadım gitti. teni bi üyelik aldım yine. herşey farklı. ama yok olmadı. siteyi ingilizce yapınca IMEI den sonra 13-15-18 ile başlayan tel no yerine mail istiyo. onda da sallamadığım yapmadıım şey kalmadı. başında 13-15-18 ile başlayan rakamda girdim mailde girdim yok kabul etmiyo. bi türlü alamıom yeni IMEI için sertifika :S delircem:vur

abicim bende senin gib cok ugrastımama sonun da buldum. onun cözümü oraya 13-15-18 ile baslayan rakam yazacaksın ama toplam 11 karakter olcak fazla yazdıgım için olmuyormustu beninmki oldu şimdi

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
abicim bende senin gib cok ugrastımama sonun da buldum. onun cözümü oraya 13-15-18 ile baslayan rakam yazacaksın ama toplam 11 karakter olcak fazla yazdıgım için olmuyormustu beninmki oldu şimdi

Arkadaşın dediği mantıklı olabilir 11 karakterle yeniden dene olmassa kontrol panelinde arama yeri var telefonun imei nosunu yaz bir ara belki biri yanlışlıkla senin imei numarasını yazmış olabilir. Her ihtimali düşünmek gerekir.

yeniuye2

yeniuye2

Üye
6220c telefonum var bunu pc suite ile yapma mümkün mü?

ondertr

Üye
bu sertifikalar kaç aylık?

yeniuye2

yeniuye2

Üye
Sertifikamı Aldım teşekkür ederim

mustafa975

mustafa975

Üye
abi bende yaptım ama kırmızı yazı yeşil olmadı 6 saat geçti

Üst Alt