kullanımı;
1. kurulumun yanına eklediğim exe dosyasını seçin
2. cer uzantılı sertifika dosyanızı seçin
3. *** uzantılı sertifikanızla birlikte verilen *** dosyanızı seçin
4. *** dosyanızın -ni girin(genellikle 12345 olur)
5. sertifikalamak istediğiniz uygulama yada tema dosyanızı sol kısımdaki boşluğa sürükleyip bırakın.isterseniz birden fazla dosya ekleyip hepsini birden de tek seferde sertifikalayabilirsiniz.START butonuna bastığınızda dosyanız sertifikalanacak ve konumu yeni pencerede açılacaktır.
ÖNCELİKLE TEŞEKÜRLER
OPDA SİTESİNDEN SERTİFİKAMI ALDIM
YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPARKEN EN SONDA START TUŞUNA BASTIĞIMDA ŞÖYLE BİR HATA VERİYOR
C:Program Files/XSign/signed kulanılmayan bir konuma karşılık geliyor.bu bilgisayardaki sabit diskte veya ağda olabilir diye hata veriyor.yardımcı olursunuz umarum teşekürlerrrrrr

Arkadaşlar opda stesine o kadar imei veren varki elini sallasalar milyonlarca imei hiç bir sıkıntı olmaz zaten orada verdiğin tel numarasınıda 13-15-18 yazıp kafadan bir no yazabilirsiniz. Tel numaranızın bir önemi yok sertifika için.
ne yapabilirim.? konu hakkında bilgin war ise lütfen yazarmısın. tşk.ler şimdiden..Usta, öncelikle anlatımın için tşk.ler. bilmeyenler için güzel açıklama olmuş. az önce opda yöneticilerinde yazdım. cevap gelirmi bilmiyorum ve sanada sormak istedim. ben daha önce 5800 için sertifika amıştım siteden. fakat telefon bozulduğu için servise gitti ve Nokia'dan sıfır ve IMEI si farklı bi cihaz yollandı. aynı kullanıcı adı ile IMEI siteye werdim fakat free olarak sadece bir hakkım olduğunu sonradan öğrendim. önceki IMEI de yeni olanıda kullanıcı adımdan kaldırdım ve yeni bir üyelik aldım. ama ne yazıkki yeni IMEI siteye veremiyorum kabul etmiyorne yapabilirim.? konu hakkında bilgin war ise lütfen yazarmısın. tşk.ler şimdiden..
Arkadaşlar son aşamada valid bir mail adresi bulamadım. Lütfen hangi maili kullanacağım hakkında bilgi verin![]()
teşekürler duyarlılığın için. bayağı bir kurcalama ile ile teli hackleyince gerek kalmıyor.yinede cok tesekür iyiki varsınız.saygılar
Cok tesekkurler Mahmut kardes sonunda bende becerdim Nokia 8 GB v3.1
dJ_bLoW : Farklı mail adresiyle yeniden üye ol tekrar cer iste sorun çözülür kardeş.
ondertr : Mail adresi kısmına başına 13-15 veya 18 yazıp geri kalanını salla alanı rakamla doldur o kadar.
against_x : Hem hackli hem sertifikalı olunca baya bir özgür oluyo telefon bence ikiside olmalı derim.
shr62 : Rica ederim güle güle kullan hayırlı olsun sertifikan.

denemedimmi sanıosun mahmut. yok sistem IMEI kabul etmiyor. anlamadım gitti. teni bi üyelik aldım yine. herşey farklı. ama yok olmadı. siteyi ingilizce yapınca IMEI den sonra 13-15-18 ile başlayan tel no yerine mail istiyo. onda da sallamadığım yapmadıım şey kalmadı. başında 13-15-18 ile başlayan rakamda girdim mailde girdim yok kabul etmiyo. bi türlü alamıom yeni IMEI için sertifika :S delircem![]()
abicim bende senin gib cok ugrastımama sonun da buldum. onun cözümü oraya 13-15-18 ile baslayan rakam yazacaksın ama toplam 11 karakter olcak fazla yazdıgım için olmuyormustu beninmki oldu şimdi
abi bende yaptım ama kırmızı yazı yeşil olmadı 6 saat geçti
Sertifikamı Aldım teşekkür ederim
bu sertifikalar kaç aylık?