OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

breaka

breaka

Üye
ya ben bu opdaya kyıt oldum gryrm ama sertifika isdgm zaman yanlıs emaıl yazısı alyrm ???? acil yardımmm

yasinyildizzz

Üye
tel no yerine e-mail istiyor ve yanlış doğrulama diyor yardım edin !

breaka

breaka

Üye
yasın aynı sorun bendede var

mutlakesaret

Üye
arkadaşlar kafayı yiyecem lütfen bir allahın kulu yardım etsin şu sertifika için 354549020866446 seri numaram bir sertifika lütfen

enes1986

enes1986

Üye
8 Saat icinde Sertifika geldi. Oldukca hizli bence. Sagolasin :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar siteyi ingilizce yaparsaniz email istiyor ve ne girerseniz girin kabul etmiyor. siteyi orjinal dili olan cince olarak takip etmelisiniz. o zaman telefon numarasi istiyor. sizde basina 13-15 yada 18 koyarak (1305321234567 gibi) yapabiliyorsunuz.

espressoman

espressoman

Üye
yardım...
arkadşlar ben n95 telefonumun versiyonunu 30.0.016 dan 31.0.017 ye yükselttim yalnız internete bağlanma problemi var ..yardım lütfen...

abdullah385195

abdullah385195

Üye
siteden cer alırken imeimi yasıom altına tel no mu yazıorum dediğin gibi ama hata werio 357663012537795imeim olmuoooo:bilmem:

akin53

Üye
YAPTım işlemleri arkdaşlar.ins erkengelir.sonucta tele bisey yükleyemessem YAKARIM BURAYI.
bi tele prog yüklemek icin bu eziyeti cektirenin..............

exalance_40

Üye
merhabalar bunu samsung innov8 için kullanabilirmiyiz?

riyadist

Üye
eğri bi tyizi

YAPTım işlemleri arkdaşlar.ins erkengelir.sonucta tele bisey yükleyemessem YAKARIM BURAYI.
bi tele prog yüklemek icin bu eziyeti cektirenin..............

akın sakin ol bbşrşşşş

tedor

Üye
AGA BEN HER SEYİ YAPTIM... CER VE İ ALDIM AMA PROGRAMLARI SERTİVİKALARKEN HATA ALIORUM 1 HAFTADIR UĞRASIORUM KAFAYI YEMEK ÜZERİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN HATA RESİMDE GÖR ÜLDÜĞÜ GİBİ...

AGA BEN HER SEYİ YAPTIM... CER VE İ ALDIM AMA PROGRAMLARI SERTİVİKALARKEN HATA ALIORUM 1 HAFTADIR UĞRASIORUM KAFAYI YEMEK ÜZERİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN HATA RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ

kalplerinprensi

kalplerinprensi

Üye
herşey iyide bu tel nrası yazdıgımız yere ne denediysem olmadı hata verip duruyo bi fikri olan varmı bu sorunu nasıl hallederiz. :(

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
AGA BEN HER SEYİ YAPTIM... CER VE İ ALDIM AMA PROGRAMLARI SERTİVİKALARKEN HATA ALIORUM 1 HAFTADIR UĞRASIORUM KAFAYI YEMEK ÜZERİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN HATA RESİMDE GÖR ÜLDÜĞÜ GİBİ...

AGA BEN HER SEYİ YAPTIM... CER VE İ ALDIM AMA PROGRAMLARI SERTİVİKALARKEN HATA ALIORUM 1 HAFTADIR UĞRASIORUM KAFAYI YEMEK ÜZERİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN HATA RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ

Sertifikaladığın programın S60 3RD Olduğundan emin olman gerekiyor eğer sisx dosyan S60 3RD ise cer dosyan ve kéy dosyan bir biriyle uyumsuz yani cer başka bir telefona ait kéy başka bir telefona ait olduğunu gösteriyor opda.net böyle bir yanlışlık yapmazdı ama hata sende olabilir mi?

tedor

Üye
aga opta net bana cer ve normal yolla vermedi baska bir dosya indiriodu. bende o mavi yanızın yanındaki kırmızıy tıkladım ve cer ile keyimi aldım uyumsuzluk nereden kaynaklanıyor olucak ki...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
aga opta net bana cer ve normal yolla vermedi baska bir dosya indiriodu. bende o mavi yanızın yanındaki kırmızıy tıkladım ve cer ile keyimi aldım uyumsuzluk nereden kaynaklanıyor olucak ki...

Eğer yazdıkların doğru ise hiç hatan yok geriye tek bir hata kalıyor oda indirdiğin cer ve kéy dosyan bozulmuş olabilir nasıl bozulabilir flas disk gibi çıkarılabilir depolama aygıtına atıp güvensiz çıkış yapman bozabilir içindeki veriler ölebilir. Başka bir uyumsuzluk göremiyorum birde signsis sertifikalama programı XP de sorunsuz çalışıyor ama vistada hiç denemedim ondanda kaynaklanabilir eğer bozulmuş olabilir düşüncesi içindeysen opda.net stesine gir tekrar indir masa üstüne at tekrar dene umarım olur.

tedor

Üye
aga aynı dediğin oldu ben pcye format attım ve atarken bu dosyaları flash diske kopyaldım büyük ihtimal bozuldu. yanlız tekrar indirmek icin kırmızı yerdeki link kayboldu :( pff beceremedik yani...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
aga aynı dediğin oldu ben pcye format attım ve atarken bu dosyaları flash diske kopyaldım büyük ihtimal bozuldu. yanlız tekrar indirmek icin kırmızı yerdeki link kayboldu :( pff beceremedik yani...

Bak kardeş kurtara bilirsin nasılmı? opta.net stesinde yeni üyelik alacaksın kontrol paneline girip 3 sekme var ortadaki sekmeye tıkla telefonunun imei numarasını yaz okey dedikten sonra senden telefon numarası isteyecek başına 13-18-11 yaz geri kalanını kafadan bir şeyler yaz tamam de cer dosyası anında geliyor bekletmiyor. Yapamassan yardımcı olurum.

tedor

Üye
aga yeni üyeliği aldım ama kontrol paneli ni bulamdım

tedor

Üye
eyw deniyorum kardesim inş yapabilirim saol

aga kullanılmıs ımeil diyo simdi

Üst Alt