OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

KINIKs

Üye
Rica ederim güle güle kullan kardeş.

şimdi kardeş anlamadığım bu süreci sen hızlandırabiliyormusun? yani bven herşeyi hallettim ve şu kırmızı yazan yazının yeşil olmasını bekliyorum beklemem mi lazım yeşil olana kadar?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
şimdi kardeş anlamadığım bu süreci sen hızlandırabiliyormusun? yani bven herşeyi hallettim ve şu kırmızı yazan yazının yeşil olmasını bekliyorum beklemem mi lazım yeşil olana kadar?

Yok hızlandırma yapamayız opda.net stesine bağlı her şey birde yoğunluğa bağlı beklemekten başka çare yok.

siberonik

Üye
Arkadaşlar bu OPDA sertifikayı download ederken ne kadar bekliyor. Nerdeyse 5 dk. oldu linke tıklayalı daha hiçbirşey yok... :S

Yuhh diyecem artık 1 saati geçti download için tıklayalı hala download ekranı gelmedi :S:S:S:S

--------------- Ekleme ---------------

En sonunda sertifikayı aldım. Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Yanlız şöyle bir sorun oluşuyor :
İndirdiğim sis dosyasını sertifikalandırdıktan sonra telefonda kurmaya çalıştığımda güzel güzel kurulum seçeneklerini getiriyor. Nereye yükleyeceğimi seçebiliyorum. Ama herşey bittikten sonra tam kuruluma başlayacakken "Sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor ve yüklemeyi kapatıyor. 5-6 tane programı sertifikalandırıp yüklemek istedim ama hepsinde aynı şeyi söylüyor. Sorun nedir acaba sizce???

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu OPDA sertifikayı download ederken ne kadar bekliyor. Nerdeyse 5 dk. oldu linke tıklayalı daha hiçbirşey yok... :S

Yuhh diyecem artık 1 saati geçti download için tıklayalı hala download ekranı gelmedi :S:S:S:S

--------------- Ekleme ---------------

En sonunda sertifikayı aldım. Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Yanlız şöyle bir sorun oluşuyor :
İndirdiğim sis dosyasını sertifikalandırdıktan sonra telefonda kurmaya çalıştığımda güzel güzel kurulum seçeneklerini getiriyor. Nereye yükleyeceğimi seçebiliyorum. Ama herşey bittikten sonra tam kuruluma başlayacakken "Sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor ve yüklemeyi kapatıyor. 5-6 tane programı sertifikalandırıp yüklemek istedim ama hepsinde aynı şeyi söylüyor. Sorun nedir acaba sizce???

Kardeş son sürümlerde bu sorun var büyük bir ihtimal senin telefonun versiyonu yeni o yüzden telefonunu hacklemen gerekir. Yani hem opda dan sertifikan olacak hemde telefonun hackli olacak başka çaren yok yeni versiyon telefonların bizlere oyunu.

siberonik

Üye
Kardeş son sürümlerde bu sorun var büyük bir ihtimal senin telefonun versiyonu yeni o yüzden telefonunu hacklemen gerekir. Yani hem opda dan sertifikan olacak hemde telefonun hackli olacak başka çaren yok yeni versiyon telefonların bizlere oyunu.

İlgin için teşekkür ederim. Telefonum Telefon Nokia E71 Version : 210.21.006 02/03/2009 RM-346

İşin kıl tarafı sertifikayı aldık ama Hack lemek için gerekli olan programlarda kurulamıyor bu sorundan dolayı. Yani Hack leyemedim de :S

Nasıl yapacağım konusunda bilgilendirebilmeniz mümkün müdür?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkür ederim. Telefonum Telefon Nokia E71 Version : 210.21.006 02/03/2009 RM-346

İşin kıl tarafı sertifikayı aldık ama Hack lemek için gerekli olan programlarda kurulamıyor bu sorundan dolayı. Yani Hack leyemedim de :S

Nasıl yapacağım konusunda bilgilendirebilmeniz mümkün müdür?

Şu an erken beklemekten başka çare yok firmware olduğu için şu an çözümüde yok bir çözüm olursa stede paylaşım yaparım çözümü olsa yardımcı olurdum:(

akula

akula

Üye
benim anladıgım yeni versionlar hacklenmiyor o zaman şöyle bişi yapsak telefon tamicilerine eski bi version attırsak olurmu acaba

faceofftr

faceofftr

Üye
acaba bir kere kaydolduktan sonra bir kaç farklı imei numarası için alssak olmuyormu boyle çok bekletiyor da :)) yada beklemeyide bi yana bırakırsak nasıl oluyor aynı kullanıcı adı parole ile ikinci bi imei için cer ve dosyası alma işi emeğine eline sağlık şimdiden !!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar 3.kez indirmeyi denedik ve hakkımız kayboldu ne yapacağız bunu bilen var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol kardeş ben o işi başka siteden hallettim...

ondertr

Üye
nadir kardes sen nerden hallettin?

ceppy

Üye
kardeş çok teşekkür ediyorum ayrıca teşekkür et linkinide tıkladım aylardır halledemediğim olayı çözdüm sayende güzel anlatmışsın. teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok teşekkür ediyorum ayrıca teşekkür et linkinide tıkladım aylardır halledemediğim olayı çözdüm sayende güzel anlatmışsın. teşekkürler

Rica ederim güle güle kullan hayırlı olsun sertifikan.

mehmet7888

Üye
ellerine,emeğine sağlık çok güzel oldu..program yükleme sorunuma çözüm oldu...teşekkürler...

humsalafi

humsalafi

Üye
tesek
kurler fakat ıme
ı yazdıdın sayfa farklı cıkıyor

bitanms

Üye
merhabalar sertifikayı da aldım lakin şimdik böyle bir sorun çıktı
yha resimdeki bu sorun neden olabilir acaba _?
[/QUOTE]

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar sertifikayı da aldım lakin şimdik böyle bir sorun çıktı
yha resimdeki bu sorun neden olabilir acaba _?
[/QUOTE]

İlk sayfaya yeni sertifikalama programı ekledim nasıl kullanılacağını da anlattım indir onunla dene büyük ihtimal sorun çözülür. Çözülmesse tekrar yaz hallederiz.

alibabasfarm

Üye
arkadaşlar herkese öncelikle yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. nokia e66 telefonumu 9 temmuz itibariyle çıkan güncel yazılıma yükselttim. fakat bu yazılımdan önceki yazılımda görülen problemler devam etmektedir. sorun aynı sevgili arkadaşlar. hello carbide adlı programımız telefona kurulsa dahi işlevsiz kalmaktadır. görme engelli bir forum kullanıcısı olduğum için de opda vb. sitelerinin resimli anlatımlarına erişmem imkansız hale geliyor. mümkün ise bunun sağlam bir yolunu bana anlatır mısınız? forum sitesinde soru cevap şeklinde tartışırsak gereksiz yere forumu işgal etmiş olacağız. bu sebeple alta tüm iletişim bilgilerimi yazarak sizlerden acil bir dönüşünüzü talep ediyorum. kalın sağlıcakla.

msn: [email protected]
e-mail: [email protected]
tel: 05556348525+

ilyasazdamur

Üye
eyvallah abi evet aynen oldu

Üst Alt