KINIKs
Üye
Rica ederim güle güle kullan kardeş.
şimdi kardeş anlamadığım bu süreci sen hızlandırabiliyormusun? yani bven herşeyi hallettim ve şu kırmızı yazan yazının yeşil olmasını bekliyorum beklemem mi lazım yeşil olana kadar?
Rica ederim güle güle kullan kardeş.
şimdi kardeş anlamadığım bu süreci sen hızlandırabiliyormusun? yani bven herşeyi hallettim ve şu kırmızı yazan yazının yeşil olmasını bekliyorum beklemem mi lazım yeşil olana kadar?
Arkadaşlar bu OPDA sertifikayı download ederken ne kadar bekliyor. Nerdeyse 5 dk. oldu linke tıklayalı daha hiçbirşey yok... :S
Yuhh diyecem artık 1 saati geçti download için tıklayalı hala download ekranı gelmedi :S:S:S:S
--------------- Ekleme ---------------
En sonunda sertifikayı aldım. Bu konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum.Yanlız şöyle bir sorun oluşuyor :
İndirdiğim sis dosyasını sertifikalandırdıktan sonra telefonda kurmaya çalıştığımda güzel güzel kurulum seçeneklerini getiriyor. Nereye yükleyeceğimi seçebiliyorum. Ama herşey bittikten sonra tam kuruluma başlayacakken "Sertifika tarafından kısıtlanıyor" diyor ve yüklemeyi kapatıyor. 5-6 tane programı sertifikalandırıp yüklemek istedim ama hepsinde aynı şeyi söylüyor. Sorun nedir acaba sizce???
Kardeş son sürümlerde bu sorun var büyük bir ihtimal senin telefonun versiyonu yeni o yüzden telefonunu hacklemen gerekir. Yani hem opda dan sertifikan olacak hemde telefonun hackli olacak başka çaren yok yeni versiyon telefonların bizlere oyunu.
İlgin için teşekkür ederim. Telefonum Telefon Nokia E71 Version : 210.21.006 02/03/2009 RM-346
İşin kıl tarafı sertifikayı aldık ama Hack lemek için gerekli olan programlarda kurulamıyor bu sorundan dolayı. Yani Hack leyemedim de :S
Nasıl yapacağım konusunda bilgilendirebilmeniz mümkün müdür?

arkadaşlar 3.kez indirmeyi denedik ve hakkımız kayboldu ne yapacağız bunu bilen var mı?
kardeş çok teşekkür ediyorum ayrıca teşekkür et linkinide tıkladım aylardır halledemediğim olayı çözdüm sayende güzel anlatmışsın. teşekkürler
[/QUOTE]merhabalar sertifikayı da aldım lakin şimdik böyle bir sorun çıktı
yha resimdeki bu sorun neden olabilir acaba _?