OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

djali01

Üye
mahmut kardes bi cevap verirmisin işlemleri yaptım nezman gelicek benim sertifikam işte resim burda dogrumu bi bak kardes

--------------- Ekleme ---------------

dün gece 3 te yapmıstım ama hala yok

Cyberwolf_06

Üye
Hepsini yaptım sertifakyı aldım programı sertifikalandırdım ama bu sefer de sertifika tarafından kısıtlanıyor diyor!

faes79

Üye
Allah senden razı olsun kardeş ... yükleyemediğim onca tema vardı simdi oldu ... anlattıklarının hepsini yaptım dun kayıt oldum bugun geldi dosyalar ... indirmek icin de cok beklemedim bastıktan 15 sn sonra basladı indirmeye ...

masterOFsendam

Üye
konuyu veren arkadaşım çok teşekkür ederim ama herşeyi yaptığım halde bu resimde anlattığın (2.olay) yani fareyi kutunun üstüne getirdiğim zaman küçük bi kutu çıkmadı o yüzden 2. seceneği secemedim, bi hatamı yaptım acaba.

lider

Üye
her şeyi yaptım. cer ve dosyasınada aldım programı signed yaptım ama yüklerken sertifika kıstlı diyor ne yapmam gerekir bilen arkadaşlar lütfen yardım edin

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Ste güncellenmiş bende yeni farkettim burada anlatılanlar ste yenilendiği için bir birini tutmuyor. Yeni anlatım üst konu bakarsanız görürsünüz.

hildogard

Üye
Arkadaşlar sisteme ben giremiyorum üye oldum herşeyi yaptım fakat ekteki bar bende çıkmıyor bunun üstesinden nasıl gelebilirim acil cevap lütfen

gimli_khazaddum

gimli_khazaddum

Üye
bendede çıkmadı :/

imbat12

imbat12

Üye
kardeş allah razı olsun. en sonunda başardım.

passenger_16

Üye
arkadaşım bende uğraştım çok fakat explorer 8 kurdum ayrıca google translater siteye geldim ingilizce yaptım translater çevirdi

sametekce

Üye
Arkadaşlar Opda dan sertifika almayı tam başaracam diyodum ama Telefon numarasını yanlış diyo ne yaptıysam olmadı ne yazacam ben bu kısma yaa

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar Opda dan sertifika almayı tam başaracam diyodum ama Telefon numarasını yanlış diyo ne yaptıysam olmadı ne yazacam ben bu kısma yaa
Tel numaranızın başına 13-15-18 bunlardan hangisi olursa
ÖRNEK: 15+
0532 123 45 67

İlk sayfada dendiği gibi

sametekce

Üye
arkadaşım öyle yaparak binbirtürlü yol denedim olmadı zaten opdanın siteside değişmiş ben tarife hiç bakmadım :D ama şu mantıkla devam ettim Abd (Havai) 'nin Telefon koduyla başlayan bi numara yazdım kafama göre yani 1808******* bu şekilde kabul etti :D şimdi onay gelmesini bekliyorum.. O resimlere bakarak ta kimse yapamaz çünki dediğim gibi opda nın sitesi tamamiyle değişmiş...

stek

stek

Üye
çok teşekkürler eline sağlık fakat imei numaramızı internete vermek riskli değil mi? yani opda ya güvenilebilir mi ?

ayrıca site ingilizce olmuş register dedikten sonra sol ütte cert apply yazıyor oraya girdiğinizde direk anlarsınız zaten ne yapıcağınızı.

ayrıca site ingilizce olmuş register dedikten sonra sol ütte cert apply yazıyor oraya girdiğinizde direk anlarsınız zaten ne yapıcağınızı.

sensizkalp3

sensizkalp3

Üye
''istenen uygulama erişimine izin verilmedi'' hatası verio arkadaşLar yardımcı olursanız sevinirim.. (Tel.Model Nokia N79)

berkay1981_70

Üye
selamlar arkadaşlar N95 v31.0.017 versiyonu yükledim sertifika sorunu oluyor sürekli, bazı proğrmları yükleyemedim. x porle , s360 , secman, modo yükledim ama hello OX ve diğer proğramları kabul etmiyor...bi de sitesinden sertifika bekliyorum sonra nasıl bir yol izleyeceğim yadım ederseniz çok sevinirim saygılar.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar burada anlatılan konu yenilenmiş bu eski yöntem opda.net steyi güncellemiş. Buradaki bilgiler pek işinize yaramaz.

bayrampasa93

Üye
cep numarasi olmuyo diyor

devilmy

devilmy

Üye
site değişmiş ya

yeni anlatım yokmu sertifika almak zorundayım ama alamıyorum nasıl yapcam

dreammyth

Üye
kardeş telefon numarası istiyor ya yazıyorum denemediğim numara kalmadı kabul etmiyor bende mi var sitede mi anlamadım gitti

Üst Alt