OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
ya arkadaşlar ben bu siteden hiç bişey anlamadım açılan siteyle resimler eşleşmiyor bir yardım edermisiniz nası olacak

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Bu eski anlatım belirttim üst konuda yeni anlatım var opda.net ste yenilenmiş.

eurowision

eurowision

Üye
arkadaşlar site yenilenmiş artık şurdan oluyo burası ingilizce artık kolayca üye olup dosyanızı alabilirsiniz fakat tel numarası 13 15 18 0545..... felan işe yaramıyo arkadaşın teki yazmış abu dabinin tel nosunu yazdım kabul etti diye çok doğru 1808 kodu ile oluyo 1808431234... gibi kolay gelsin herkeze...

burakck

Üye
Kullanımı:
1. Sertifikalandıracağınız programı seçiyorur. ya bu sertifika işi bir tek program içinmi

safakekrem34

Üye
tel numaramın başına 15 veya 13 ekliyorum kabul etmiyor. En az 100 Kez denemişimdir. Olmuyor. :(

bruce_irvin

bruce_irvin

Üye
birader ben bu geri zekalı siteden cer alamadım tel numarama hatalı diyo seninde forma 13-15-18 gibi no'nun başına yazdım ama yinede yapamadım bana bu konuda bi yardımcı olursan sevinirim.cevap bekliyorum
msn de vereyim istersen ordanda kontakt [email protected]

ozi44

Üye
bu sıtenın hıcbır yzısı okunmuyor font mu degısık nedir

pinaround

Üye
telefon numaranızı yazarken 13-15-18 ekledikten sonra 0 yazmadan deneyin.. örnek : 155363212121 kabul ediyor. saygılarımla...

safakekrem34

Üye
Tamam Haloldu istediğim proyu yüklüyom şuan teşekkürler :D

ismailykr

Üye
Kardeşim ellerine sağlık n95 8gb v31.0.15 de yaptım oldu çok sağolun
maxicepli olmaltan gurur duyuyoruz

hellllboy

Üye
saol ellerinesağlık kardeşim

Canliay

Üye
Merhabalar,
Sisx uzantılı dosyalar aynı şekilde mi sertifikalandırılıyor?

zumrut50

Üye
arkadaşlar site açılmıyor bilgisi olan varmı

maluay

Üye
ordamısın arkadaş

rudeboy_gs

Üye
bu işlemleri yaparken bi ücret kesinitisi oluyor mu? emeğinize sağlık

p0w

Üye
orda english butonu war ona bassak daa rahat olmazmıydı ?

exmurat

exmurat

Üye
reis verdigin link patlamış.şöyle diyeyim site ilk üye olduktan sonra cer alma olayına girince mysql hatası alıyoruz.sanırım bi sorun var acaba başka yolu yokmu bunun site acılmıyor kardeş.lütfen yardımcı olurmusun

ersinksk

Üye
hacı ımeı numarasını istiyon tel kapanmasın bizim sonra ımeı numarası vermek sakat gibi geliyo bana :)))

habbuj

habbuj

Üye
çok uzun be kardeş

Üst Alt