Favorite
Üye
4. günde geliyor mahmut abi sagol![]()
Rica ederim hayırlı olsun sertifikan.
4. günde geliyor mahmut abi sagol![]()
mozilla dan açarak sadece güvenlik sertifikasını aldım ve hakkım bittiExplorer sayfasında açtım sağdaki kırmızı olan olan seçenekten cer ve keyy olanlara 1 erkez tıkladım kaydet seçenegi geldi ve kaydettim ama nereye kaydettigini bulamıyorum nereye kaydedecegimi sormadı yardım lütfen YARDIM İNDİRME HAKKIMDA BİTTİ
Explorer sayfasında açtım sağdaki kırmızı olan olan seçenekten cer ve keyy olanlara 1 erkez tıkladım kaydet seçenegi geldi ve kaydettim ama nereye kaydettigini bulamıyorum nereye kaydedecegimi sormadı yardım lütfen YARDIM İNDİRME HAKKIMDA BİTTİ
--------------- Ekleme ---------------
mozilla dan açarak sadece güvenlik sertifikasını aldım ve hakkım bitti
ellerine emeğine sağlık güzel kardeşim
ifade ettiğin şekilde işlemleri uyguladım fakat telefonuma pro kurarken yine sertifika hatası aldım
yardımcı olursan sevinirim
SAYGILARIMLA...
kardeş sorununu anladım vista kullanıyorsun herhalde bilgisayarımı aç ara bölümüne opda diye yaz ve arattır karşına 2 dosya çıkar cer ve ky dosyaları ikiside senin indirdiğin dosyalardır.
Xp kullanıyorsan yerel disk c ve d üzerinde sağ tık ara opda yaz ara yine bulursun.
olmadı yok sadece mozilla dan indirdigim cer i buluyor sadece yok hakımda bitti ne yapabilirm
ya arkadaşlar tam olarak kaç saat geçemsi lazım o kırmızı yazının yeşil olması ve benimde dosyayı indirebilmem için
şu ban yeme olayınada hayrınıza bi çözüm bulsanızda bizde hazırki sertifikamızı alabilsek valla almanca ve biraz rusca biliyorumda bu yaştan sonra dil öğrenmek zor oluyor özelliklede çince
sonunda bende başardım mahmut kardeş sayesinde kendisine çok teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı