OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

onur-1984

onur-1984

Üye
açıklama için teşekkürler.

murat555

Üye
bu 13 15 veya 18 ne anlama geliyor ben öyle bir tane attim kafadan 18 yaptim bir sorun olurmu

--------------- Ekleme ---------------

telefon numaramin son iki harfi yetmiyor ne olacak

kurti53

Üye
usta herseyden önce cok tesekkürr her sey tamam cer ve aldim hollox u sertifikalandiriyorum tlf kuruyorum ama sertifika henuz gecerli degil süresi dolms yada tlf ayarlarini kontrol edin diyor takildim kaldim....

mustafa975

mustafa975

Üye
kurti53 tarih ve saat ayarlarını şimdiki zamana göre ayarla

kurti53

Üye
mustafa kardes ilgine sagol sonunda basardim

brkk620

brkk620

Üye
ya bu sitenin dilini ingilizceye çevirdim, email sormaya başladı :D onu geri eski haline nasıl çevircez bilen warmı ?

nbsa

Üye
Explorer sayfasında açtım sağdaki kırmızı olan olan seçenekten cer ve keyy olanlara 1 erkez tıkladım kaydet seçenegi geldi ve kaydettim ama nereye kaydettigini bulamıyorum nereye kaydedecegimi sormadı yardım lütfen YARDIM İNDİRME HAKKIMDA BİTTİ

Explorer sayfasında açtım sağdaki kırmızı olan olan seçenekten cer ve keyy olanlara 1 erkez tıkladım kaydet seçenegi geldi ve kaydettim ama nereye kaydettigini bulamıyorum nereye kaydedecegimi sormadı yardım lütfen YARDIM İNDİRME HAKKIMDA BİTTİ
mozilla dan açarak sadece güvenlik sertifikasını aldım ve hakkım bitti

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

mozilla dan açarak sadece güvenlik sertifikasını aldım ve hakkım bitti

Kardeş sorununu anladım vista kullanıyorsun herhalde bilgisayarımı aç ara bölümüne OPDA diye yaz ve arattır karşına 2 dosya çıkar cer ve ky dosyaları ikiside senin indirdiğin dosyalardır.

XP Kullanıyorsan yerel disk c ve d üzerinde sağ tık ara OPDA yaz ara yine bulursun.

mirali74

Üye
ellerine emeğine sağlık güzel kardeşim
ifade ettiğin şekilde işlemleri uyguladım fakat telefonuma pro kurarken yine sertifika hatası aldım
yardımcı olursan sevinirim
SAYGILARIMLA...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
ellerine emeğine sağlık güzel kardeşim
ifade ettiğin şekilde işlemleri uyguladım fakat telefonuma pro kurarken yine sertifika hatası aldım
yardımcı olursan sevinirim
SAYGILARIMLA...

Telefonun son versiyon ise bazı programlarda sertifika hatası alabilirsin versiyon yeni değilse hiç bir şekilde hata almaman lazım versiyon yeni ise hacklemen lazım.

Telefonun versiyonunu yükseltmek hiç bir işe yaramıyor karı yok zararı var sertifika hatası hackleme gibi büyük sorun yaratıyor tüm bu yazıyı okuyan arkadaşlara uyarım.

nbsa

Üye
kardeş sorununu anladım vista kullanıyorsun herhalde bilgisayarımı aç ara bölümüne opda diye yaz ve arattır karşına 2 dosya çıkar cer ve ky dosyaları ikiside senin indirdiğin dosyalardır.

Xp kullanıyorsan yerel disk c ve d üzerinde sağ tık ara opda yaz ara yine bulursun.

olmadı yok sadece mozilla dan indirdigim cer i buluyor sadece yok hakımda bitti ne yapabilirm

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
olmadı yok sadece mozilla dan indirdigim cer i buluyor sadece yok hakımda bitti ne yapabilirm

Yeni üyelik al ve opda stesinde kontrol paneline gir yani cer istediğin yere ve ortadaki sekmeyi tıkla ve telefonunun imei numarasını yaz onayla ben bi defasında yapmıştım ama önceki üyelikteki cer ve ky bilgilerini siliyormuyduk yoksa silmiyormuyduk onu hatırlayamadım. Sen önceki üyelikteki bilgileri silmeden dene olmassa sil dene. Kesin çözümü var ama doğru yapmak önemli.

KINIKs

Üye
ya arkadaşlar tam olarak kaç saat geçemsi lazım o kırmızı yazının yeşil olması ve benimde dosyayı indirebilmem için

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar tam olarak kaç saat geçemsi lazım o kırmızı yazının yeşil olması ve benimde dosyayı indirebilmem için

Belli olmuyor 1 gün 1 hafta 2 hafta yoğunluğa göre değişiyor ama sertifika kesin geliyor.

akula

akula

Üye
şu ban yeme olayınada hayrınıza bi çözüm bulsanızda bizde hazırki sertifikamızı alabilsek valla almanca ve biraz rusca biliyorumda bu yaştan sonra dil öğrenmek zor oluyor özelliklede çince

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
şu ban yeme olayınada hayrınıza bi çözüm bulsanızda bizde hazırki sertifikamızı alabilsek valla almanca ve biraz rusca biliyorumda bu yaştan sonra dil öğrenmek zor oluyor özelliklede çince

şu an başkasının sertifikasıyla uğraşıyorum yarında senin sertifikayı halledelim ok.

akula

akula

Üye
ALLAH derim varya o zaman sana güzel bi hediye bile alabilirim

nbsa

Üye
sonunda bende başardım mahmut kardeş sayesinde kendisine çok teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt