OPDA.NET Sitesinden Sertifika (CER) Almak (Eski Yöntem)

Sponsorlu Bağlantılar

plaker-dj

Üye
bir şey sorucam bu .cer ve programlarını tüm sertifikasız prog.lar için kullanabiliyor muyuz?

plaker-dj

Üye
Oldu! Herkese öneriyorum alt tarafı 24 saat bekliyorsunuz..

a.murat

Üye
arkadaşlar sizden ricam ingilizce sitesinden nasıl sertifika alabilecegimizi resimli gösterseniz inanın çok makbule geçecek şuraya buraya tıkla dediğiniz bazı yerler benim pc de görükmüyor şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaşlar benin nokia e75 kaçak geldi ama telefoncuda 30 tl verip kaytlı yaptırdım bu telefonumada opda.cn sitesinde sertifika yapmam gerekirmi çünkü indirdiğim programları telefonuma bir türlü kuramıyorum acil bilgilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

:vur:megafon:arkadaşlar bütün işlemleri güzel bir şekilde hallettim ama cer ve keylenmiş programı telefonuma atıyorum fakat çalışmıyor ne yapmam gerekir birde telefonkendi hafızası dolu olduğ için mecburen kart hafızasına yüklüyorum ama gene olmuyor kartta sisteme atıyorum kur diye bir menü yok hoş kendi hafızasındada kur yok ne yapmam gerekir cevap verecek bir arkadaşımız yokmu:hmmm

profcemc

Üye
ellerine sağlık

sagoenteresan

Üye
arkadaşlar ben yaptım ve yarım saat bile olmadan sertifika ve 'i yapmışlar süper oldu walla tam kafayı yemek üzereydim ki bu ilaç oldu artık tüm programları yükleyebiliyorum yaşasın maxicep diorum ve başka bişie demiyorum :D

berkay1532

Üye
Arkadaşım teşekkürler çok güzel anlatmışsın herşeyi yaptım cer ve dosyalarını aldım sis dosyasını serfitikalattım ama telefona attığımda yükle dediğimde biraz bekledikten sonra dosya bozuk hatası veriyor bu hata bütün sis uzantılı dosyalarda oluyor ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler!

By_Y-w-Z

By_Y-w-Z

Üye
teşekkrler buda işe yaramassa götürecem telefoncu hack lesin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sertifika almakla iş bitmiyor..programları sertifikalamak için programda var..

RaDLoFF74

RaDLoFF74

Üye
aga Allah senden razı olsun ya en sonunda yaptım ya :)

xCHIVALR0US

xCHIVALR0US

Üye
Sağol dostum.
Diğer sitede dandik birisi kendi yöntemim diye yanlış bilgiler veriyordu.
Bu program olmasaydı kafayı yemeye devam edecektim :)
Çok sağol.

laylaylom31

Üye
Oyundur programlardır hede hödö için IMEI lerinizi japonlara veriyonuz yazık sonra garanti dışı kaldı mı aglayın way anam napcem şimdi diye

harme239

Üye
kardeş dediklerini aynen yaptım sertifikada aldım allah aşkına bana yardımcı ol yine olmadı bundan ncesinde n73ümü sertifikaladım bu olaylara uzak biri değilim herşeyini biliyorum bu konuların ama e71 de olmuyo sertifikalandırıyorum programı yinede yüklenmiyor yeni versiyon attım versiyon 500 falan en son yani ne yapmam gerekir başka nerebileceğin birşey yokmu yardımcı olursan sevinirim

featnuri

Üye
opda nın sitesinden işlemleri tamamladım.durumunun,sertifikasının hazırlandığından bahsediyor.ne zamana hazır olur acaba bunu merak ediyorum.(bu arada site çok değişmiş.sitenin ingilizce dilini kullanarak cözüme ulaşabildim.)singSİS programıyla yapılacak işlemleri yapabilirim.*.cer ve *. dosyalarını bekliyorum.inşallah problem çıkmaz. FAVORİTE arkadaşım sana binlerce teşekkürümü sunuyorum.emeğine sağlık.maxicep gerçekten de ayrıcalık olduğunu anlatmış oldun.kolay gelsin.:bye2::oke:

arkadaşlar işe yaradı herşeyi uygulayınca sorun çıkmıyor.birkaç istediğim ve yükleyemediğim programı sertifikalandırıp yükledim. teşekürler.

full force

full force

Üye
sağol güzel paylaşım

secovvti

Üye
saol güzel paylaşım

devrim56

Üye
Çok tşk kardeş eline sağlık

ingilizce site olsa çatpat bişi yapıyoruz da çincemiz -100 detaylı anlatım olmayınca bişey yapamıyoruz tşler

arkadaslar buyurun ingilizce girin !! :oke:

dossts

dossts

Üye
opda çöktümü arkadaşlar ? giriş yapılamıyor! çince bişeyler çıkıyor

无法找到该页

您正在搜索的页面可能已经删除、更名或暂时不可用。
请尝试以下操作:

确保浏览器的地址栏中显示的网站地址的拼写和格式正确无误。
如果通过单击链接而到达了该网页,请与网站管理员联系,通知他们该链接的格式不正确。
单击后退按钮尝试另一个链接。
HTTP 错误 404 - 文件或目录未找到。
Internet 信息服务 (IIS)

技术信息(为技术支持人员提供)

转到 Microsoft 产品支持服务并搜索包括“HTTP”和“404”的标题。
打开“IIS 帮助”(可在 IIS 管理器 (inetmgr) 中访问),然后搜索标题为“网站设置”、“常规管理任务”和“关于自定义错误消息”的主题。

chill35

chill35

Üye
çöktü diyorlar

USAForever

USAForever

Üye
çok basitmiş 2dkta hallettim herşeyi.

Üst Alt