Note kullanalar cevap verebilirmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Cebine koyunca illa bi rahatsızlık olur ve tek elle de kavrayamazsın telefonu kullanırken ben S III'ü 2 elimle zor zaptediyorum kaldı ki S III 4.8 inç Note II 5.5 inç.Telefonu cebime koyunca bi de yanına sigara paketi koyuyorum sigara paketi ezilip büzülüyo cepte :) Laptop+telefon daha mantıklı bence ama karar senin tabiki :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bence okul için ucuz yollu bir telefon al sırf okulda kullanmak için..Note 'uda Günlük hayatta zaten kolaylıkla kullanırsın diye düşünüyorum bel çantası takarsın veya elde taşırsın sorun olmaz :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Cebine koyunca illa bi rahatsızlık olur ve tek elle de kavrayamazsın telefonu kullanırken ben S III'ü 2 elimle zor zaptediyorum kaldı ki S III 4.8 inç Note II 5.5 inç.Telefonu cebime koyunca bi de yanına sigara paketi koyuyorum sigara paketi ezilip büzülüyo cepte :) Laptop+telefon daha mantıklı bence ama karar senin tabiki :)

işte ben bu yüzden 4 inç ideal diyorum :ehe telefon dediğin tek elle kullanılabilir olmalı bence :)

- - - Eklendi - - -

Bence okul için ucuz yollu bir telefon al sırf okulda kullanmak için..Note 'uda Günlük hayatta zaten kolaylıkla kullanırsın diye düşünüyorum bel çantası takarsın veya elde taşırsın sorun olmaz :)

kot pantolonu ve okul pantolonlarının ceplerine rahatlıkla sığıyorlar :evet:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

tek elle tutabiliyorum kartondan tam maketini yaptımda:ehe ayrıca bütçem o kadarına yetse lumiakara gömülecem ama ne yazıkki androide geçicem :)

telefonu saklayacak yeribiliyorum benim göremeyeceğim ama :ehe

- - - Eklendi - - -

çok gezen birisi değilimdir. Benim kullanma saatlerim sabah 7 akşam 12 ki bunun saat4e kadar olanı okulda. Yani otobüs+okulda kullanıyorum. Evde sadece müzik ve bir iki boş zamanımda kaytarmak için :D diğer telefonlarda bana uymuyorlar mutlaka bilgisayar gerekiyor diğerlerinde. Ki bütçem elvermiyor.:( yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

işte ben bu yüzden 4 inç ideal diyorum :ehe telefon dediğin tek elle kullanılabilir olmalı bence :)

- - - Eklendi - - -

Bence en az -o da olmamalı ama- 4.3" ideal'i 4.7" sokakta pek olmasa bile evde falan en mükemmeli ise 5.3-5.5" :tebessüm:

Why Always Me

Why Always Me

Üye

- - - Eklendi - - -

Sığmasına sığıyor da oturunca problem olur diye dedim tablet gibi telefon :D

- - - Eklendi - - -

tek elle tutabiliyorum kartondan tam maketini yaptımda:ehe ayrıca bütçem o kadarına yetse lumiakara gömülecem ama ne yazıkki androide geçicem :)

telefonu saklayacak yeribiliyorum benim göremeyeceğim ama :ehe

- - - Eklendi - - -

çok gezen birisi değilimdir. Benim kullanma saatlerim sabah 7 akşam 12 ki bunun saat4e kadar olanı okulda. Yani otobüs+okulda kullanıyorum. Evde sadece müzik ve bir iki boş zamanımda kaytarmak için :D diğer telefonlarda bana uymuyorlar mutlaka bilgisayar gerekiyor diğerlerinde. Ki bütçem elvermiyor.:( yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.

En iyisi elinde taşırsın kardeşim okulda da oturduğun zaman sıranın altına koyarsın sorun olmaz :)

bigmod

Üye
Note 2 sahibi değilim fakat boyutlarını bir kağıda çizip elimde tutmayı ve cebime sokmayı düşündüm çok zor tablet gibi birşey :D

Bir çok telefonu denedim bu arada pek yeri değil fakat ben öğrenciyim küçük ama güncel oyunları programları çalıştırcak bir telefona ihtiyacım var öneriniz ne olur ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 sahibi değilim fakat boyutlarını bir kağıda çizip elimde tutmayı ve cebime sokmayı düşündüm çok zor tablet gibi birşey :D

Bir çok telefonu denedim bu arada pek yeri değil fakat ben öğrenciyim küçük ama güncel oyunları programları çalıştırcak bir telefona ihtiyacım var öneriniz ne olur ?

bence yeni konu aç çok zevkli. Bir konun olacak :)

kağıda çizdim ve bana tam oldu tek oturunca zorlanıyor onu da sıraya koyarak çözerim zaten en arkadayım yantaraf falan boş :zuhaha:

avcitalip

avcitalip

Üye

Sığmasına sığıyor da oturunca problem olur diye dedim tablet gibi telefon :D

- - - Eklendi - - -

En iyisi elinde taşırsın kardeşim okulda da oturduğun zaman sıranın altına koyarsın sorun olmaz :)

oturunca da pek problem olmuyor ince olduğu için :evet: ama okula götürme çalarlar :oke:

bigmod

Üye

bence yeni konu aç çok zevkli. Bir konun olacak :)

kağıda çizdim ve bana tam oldu tek oturunca zorlanıyor onu da sıraya koyarak çözerim zaten en arkadayım yantaraf falan boş :zuhaha:

bende hep en arkadayım ama konu açtım hocam orda daha detaylı konuşabiliriz. :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Surface + Lumia'da diretiyorum.. :kop:

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Surface + Lumia'da diretiyorum.. :kop:

surfaceyi hediye et lumiayı alim kullanim :ehe bütçem elverse öyle yapıcam ama ne yazık ki ben BİLE bütçeyi düşünüyom allah hakkımızda hayırlısını versin. Zaten herşeyin biryerde olması bana daha uygun. Mesela laptop+telefon bana zor geliyor. Yedekleme ve flaş hariç zaten pekde kullanmıyorum. Birde ödev işte. Yani 1000tlye birşey alsam bana hafıza gerek, ekran gerek, kasa gerek. Bunlarda genelde yok. Napim bea note2 alıcam. Ben bile androide düştüm symbiandan. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt