Nokia'nın kamerafonunun Avrupa yolculuğu başlıyor: Nokia 808 PureView

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
konunun sony ile alakası yok neden karşılaştırıyorsunuz ki

.Murat.

.Murat.

Üye
fiyat yüksek ben almayı düşünüyordum vazgeçtim diyebilirim

franzliszt

franzliszt

Üye
alın alın 5800 daki ekran çözünürlüğünü 4 inç e yerleştirmişler sistem desen symbian işlemci desen tek çekirdek market desen hiçbir program yok daha skypedan görüntülü konuşma bile yok sadece 41 megapixele o parayı verin sonra gelin 41 megapixel diye övünün :)) nokia yı severim ama kusura bakmasınlar bu cihazı teknolojiden anlayanlara asla satamazlar bir kere kamera özlemi olan gitsin o fiyata canon nikon kit alsın hemde en iyisini alır bu fiyata

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia uçmuş. Günlük kullanım için 8 mp + Autofocus + Carl Zeiss vb. kaliteli bir lens bile gerçekten fazladır son derece kaliteli fotoğraflar verdiği bir gerçek iken 41 mp ya da isterse 141 mp kameraya sahip olsun o kadar fazla mp gerekliliğini aklı olan her insan sorgular ve bu fiyata asla bu telefonu almak gibi bir saflık yapmaz.

sataer

Üye
Nokia uçmuş. Günlük kullanım için 8 mp + Autofocus + Carl Zeiss vb. kaliteli bir lens bile gerçekten fazladır son derece kaliteli fotoğraflar verdiği bir gerçek iken 41 mp ya da isterse 141 mp kameraya sahip olsun o kadar fazla mp gerekliliğini aklı olan her insan sorgular ve bu fiyata asla bu telefonu almak gibi bir saflık yapmaz.

her insan sen ben gibi düşünmüyor kardeşim göreceksiniz bak pahalı olmasına rağmen satar bu cihaz.. İnsanlar buna ayrıcalık için para verirler.. O kadar param olsa verir miyim? Şahsen ben vermem..Türkiye de 1400 tl yi geçsin bu cihaz satmaz ama gene gider kodamanlar alır demedi deme.

CorbyW

CorbyW

Üye
her insan sen ben gibi düşünmüyor kardeşim göreceksiniz bak pahalı olmasına rağmen satar bu cihaz.. İnsanlar buna ayrıcalık için para verirler.. O kadar param olsa verir miyim? Şahsen ben vermem..Türkiye de 1400 tl yi geçsin bu cihaz satmaz ama gene gider kodamanlar alır demedi deme.

Ne 1.400 Tlsi. :) Vergiler dahil hesaplarıma göre 2.231 TL oluyor ağzı düz 2.200 TL :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
bence bu ozellıkte bı cıhaz en fazla 1000 eder

CorbyW

CorbyW

Üye
nasıl bi hesap yaptın çok merak ettim.

Nesen beni yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum ama bunu bildiğim kesin. BAK KARDEŞİM, bir telefona türkiyeye girerken gümrük dahil toplamda 58% vergi uyguşuyorlar. Anladın ondan böyle. Kaldıki 625 euro sadece 1412.50 tl yapıyor vergisiz. Xperia S 499 euro idi ve fiyatı 1.600 Tl. =)

sataer

Üye
yurtdışı fiyatları da o ülkelerin vergi eklenmiş haliyle belirleniyor biliyorsun di mi? Vergi üstüne vergi eklemiş oluyorsun. Ayrıca vergi %43 dür %58 değil.

CorbyW

CorbyW

Üye
Burda sorum daha önce bana 58% dediler. ONA GÖRE Hesapladım bende. Zaten şurdan yola çık; avrupa satış fiyatı 499 olan bir telefon 1600 tl ise, 625 olan ne kadar eder. =)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
verginin dagilimi %20 gümrük,%18kdv ve muhtemelen butun cihazlarda bulunan radyo telsiz vergisi %5 toplam %43.

sataer

Üye
Burda sorum daha önce bana 58% dediler. ONA GÖRE Hesapladım bende. Zaten şurdan yola çık; avrupa satış fiyatı 499 olan bir telefon 1600 tl ise, 625 olan ne kadar eder. =)

biri euro biri dolar bunu da hesapla ciğerim ;) vergi de %43 sony nin kar marjı yüksek demekki.

capadent

Üye
28 milyon çok sallama bir rakam.matemetğe bile uymaz.neredeyse dünyadaki tüm cep kulanıcılarının 50 de biri.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

oranti hesabiyla yanilirsin avrupada 540€ olan lumia900 amerikada 450$

CorbyW

CorbyW

Üye

sataer

Üye
ya Allah aşkına 699 dolara satılan cihaz nasıl 625 euro olur? Kardeşim bi bırak ya

capadent

Üye
alın alın 5800 daki ekran çözünürlüğünü 4 inç e yerleştirmişler sistem desen symbian işlemci desen tek çekirdek market desen hiçbir program yok daha skypedan görüntülü konuşma bile yok sadece 41 megapixele o parayı verin sonra gelin 41 megapixel diye övünün :)) nokia yı severim ama kusura bakmasınlar bu cihazı teknolojiden anlayanlara asla satamazlar bir kere kamera özlemi olan gitsin o fiyata canon nikon kit alsın hemde en iyisini alır bu fiyata
ben senin mantığında değilim.benim için kamera çok önemli.3 adet iyi foto makinem,bir de sony kameram var ama bunları her an yanımda taşımıyorum.2 tane çoçuğum var her an foto ya da kameraya çekme durumu oluyor.ve her zaman telefonum yanımda olduğu için çekebiliyorum.o yüzden oyun ya da uygulamadan çok kamerası benim için çok daha gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt