CorbyW
Üye
ya Allah aşkına 699 dolara satılan cihaz nasıl 625 euro olur? Kardeşim bi bırak ya
Kardeşim satış fiyatı 625 avro yazıyor kör müsün? Yoksa görmek mi istemiyorsun?
ya Allah aşkına 699 dolara satılan cihaz nasıl 625 euro olur? Kardeşim bi bırak ya
Kardeşim satış fiyatı 625 avro yazıyor kör müsün? Yoksa görmek mi istemiyorsun?
arkadaşlar açıklanınca öğrenicez zaten erken öğrenince elimize bir şey geçmeyecek. tartışmanın anlamı yok. özelden devam edin isterseniz.
HABER purewiew fiyatı 625 avro yazıyor mu yazmıyor mu? 
ben amerika fiyatı sandım özür.
ben yazdıklarıma eklemicem çok açık şekilde yazdım kendi kendinizi kandırmayın herkes yanında fotoğraf makinesi taşır ( gerçekten fotoğrafa önem verenler) hatta fotoğrafa madem böyle önem veren birisiniz bunu nokiada değil canon nikon gibi serilerde arayın şuan kompakt makineler çok küçük ve nokiadan çok daha başarılı.ben senin mantığında değilim.benim için kamera çok önemli.3 adet iyi foto makinem,bir de sony kameram var ama bunları her an yanımda taşımıyorum.2 tane çoçuğum var her an foto ya da kameraya çekme durumu oluyor.ve her zaman telefonum yanımda olduğu için çekebiliyorum.o yüzden oyun ya da uygulamadan çok kamerası benim için çok daha gerekli.
ben yazdıklarıma eklemicem çok açık şekilde yazdım kendi kendinizi kandırmayın herkes yanında fotoğraf makinesi taşır ( gerçekten fotoğrafa önem verenler) hatta fotoğrafa madem böyle önem veren birisiniz bunu nokiada değil canon nikon gibi serilerde arayın şuan kompakt makineler çok küçük ve nokiadan çok daha başarılı.
neyi karşılaştırcaz canon larla nikonlarla nokia 808 imifiyatlarına göre karşılaştıralım hangisi daha başarılı
adama gülerler be. fiyatlar ortada araştırın ofiyata nasıl makineler var bulamazsanız ben yardım edeyim bir tanede zoom lens aldırırım 200 lük sizeneyi karşılaştırcaz canon larla nikonlarla nokia 808 imiadama gülerler be. fiyatlar ortada araştırın ofiyata nasıl makineler var bulamazsanız ben yardım edeyim bir tanede zoom lens aldırırım 200 lük size

Ölü doğan bir telefon.. Bitmiş bir sisteme para yatırmak?
Xperia S 12MP [N8'in Android versiyonu gibi bişey]
Hemde Sony'nin özelleştirmeleri ile efektleri falan SIII ten One X ten bile iyi
Kameraysa buda kamera. 808 alınmaz bu saatten sonra..
N8'den bile kötü mü dedin sen? Sus allah aşkına sus..
Nokia ne yapıyor anlamadımBu para verilmez bu telefona yahu..İphone 4s in yanına yaklaşamayan bir telefon nasıl olur da ondan daha pahalı olur anlamadım
![]()

Peki 808 in kamera dışında ne üstünlüğü var ki İphone 4s ten ??Hangi konuda yanına yaklaşamıyor, tam tersi iPhone 4s yanına yaklaşamaz oyun ve uygulama fazlalığından başka ne artısı var ki, tabi bir de elinde dolaştırıp çevreye iPhone'um var demekten başka?
Bir de bazı arkadaşlar öyle şeyler yazmış ki sanki Nokia'nın her çıkardığı modeli satın alıyormuş gibi, beğenmeyen almaz olur biter hem almam deyip hem fiyatı neden yüksek görüyorsunuz ki anlamadım
Üstelik kamera telefonu için gayet başarılı, kamerası için alınmaz onun yerine canon alırım diyenler karşılaştırmalara hiç bakmamışlar anlaşılan, canon dslr ile telefon görüşmesi yapabilir misiniz ki yada mesaj atabilir misiniz veya müzik dinleyebilir misiniz yada çok fazla olmasa da oyun oynayabilir misiniz? ama 808 ile bunları yapabilirsiniz digital fotoğraf makinesi + multimedya cihazı + telefon.
alternatif olarak sunmadım evet Xperia S 808 ile kamera konusunda kapışamaz ama hem android hemde kamera olsun istenirse Xperia S iyi bir tercih dedim.. 808 kamerası ne olursa olsun ölü bir telefon.. Issız ada gibi..
Bir karşılaştırma koyda anlamı olsun...4S ile pek farkı yok Xperia S'in bazı fotoğraflar xperia üstün lakin 4Sinde üstün oldukları var.N8in ekranı kötü olabilir ama 808den sonra en iyi kameraya sahip hala ki arkadaş 808e alternatif olarak sunmuş Xperia Si
Gir youtube'a xperia s vs nokia n8 camera yaz. Sonra rezil ol.
ben de sana diyorum ki ikisiyle çekilen resimleri at pc ye öyle kıyasla gör kim ne oluyo.