Nokia'nın kamerafonunun Avrupa yolculuğu başlıyor: Nokia 808 PureView

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Merak etme senin gibileride düşünüp, ikisininde fotoğraflarını aynı ekrandan kıyaslamışlar. Sonuç, xperia s gene birinci. Videoyu bulamazsanız yarın atarım size. Bir şeyleri kabul edin artık.
Arkadaşlar tartışmayın yahu N8 in kamerası ne olursa olsun Xperia S gibi N8'e göre harikalar barındıran bir cihazın yanında boynu bükük kalır..
N8'imi seviyorum evet ama Xperia'lı biri geldiğinde yanıma hava atacak bir şeyim yok malesef.. N8 artık yaşlandı.. Ve mobil platformda Yaşlılara Yer Yok..
No Country for Old Men

sataer

Üye
sizin gibiler derken? Kinayeleri geçip açık konuş ya da laf sokmaya uğraşma. Bulursan koy izleyelim. Sony nin 28 milyon satıp pazar payının %51 oluşu gibi çıkmaz inşallah ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ya artık tartışmayın şöyle ya..Cidden banı hak ediyorsunuz..Birbirinizi kırmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz.. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
CorbyW

CorbyW

Üye
Ya artık tartışmayın şöyle ya..Cidden banı hak ediyorsunuz..Birbirinizi kırmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz.. :zzz:

Karşıdaki inatçı keçi, ben ondan beterim. Haliyke tartışma oluyor kuzu. :kıskıs:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Sen olmasan forum Irak'a döncek :)
Arabulucu
Mastelaaa :ehe
Yok canım abim ama cidden kızıyorum artık :) Her taraf tartışma ve ban oldu bizde üzülüyoruz cidden :)

- - - Eklendi - - -

Karşıdaki inatçı keçi, ben ondan beterim. Haliyke tartışma oluyor kuzu. :kıskıs:
Tartışma olması güzel ama kırıcı kelimeler hiç iyi olmuyor kardeşim :) Karşıda kırılınca çok sinirlenip o da bazı sözler sarf ediyor hoş olmuyor .. Bunun için dedim :)

sataer

Üye
kuzu ben napıyı oldukm şimdi yahu adama pc de karşılaştır gör dedim. Sizin gibiler olduk,şimdi de kıt olduk ben hakaret etmeden konuşuyorum dilim ve üslubum sivri olabilir

• Beğen
CorbyW

CorbyW

Üye
Kabak benim başıma patladı gene. Sataer dilin sivri. Karşıdaki ister istemez sinirleniyor. :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kuzu ben napıyı oldukm şimdi yahu adama pc de karşılaştır gör dedim. Sizin gibiler olduk,şimdi de kıt olduk ben hakaret etmeden konuşuyorum dilim ve üslubum sivri olabilir
Yok kuzum yanlış anlama ben öyle demedim :) Ben sizin için söylüyorum :) Ban yemeyin diye yoksa bir şey dediysem özür dilerim kırdıysam ...

sataer

Üye
yok kuzu lafım sana değil benim :) Neyse kısaca konu n8 değil 808. 808 de dünyanın en iyi kamerasına sahip en iyi multimedya telefonudur. buna da bir tek Hakan itiraz eder :d:

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
yok kuzu lafım sana değil benim :) Neyse kısaca konu n8 değil 808. 808 de dünyanın en iyi kamerasına sahip en iyi multimedya telefonudur. buna da bir tek Hakan itiraz eder :d:
Neyse konuyu kapatalım bence :kıskıs: Adı Fatih olanlar sinirlenmez diye okumuştum ama ben nasıl olduysa sinirlendim işte :kıskıs: Tartışın ama düzgün üslup kullanmanızı tavsiye ederim :) Yöneticiler banabilir :tebessüm:

CorbyW

CorbyW

Üye

O konuda hem fikiriz. :d: Türkiye'de ne zaman çıkacak.. Teknosa'ya gidip fiyatının fotoğrafını çekeceğim. :D

- - - Eklendi - - -

Neyse konuyu kapatalım bence :kıskıs: Adı Fatih olanlar sinirlenmez diye okumuştum ama ben nasıl olduysa sinirlendim işte :kıskıs: Tartışın ama düzgün üslup kullanmanızı tavsiye ederim :) Yöneticiler banabilir :tebessüm:

ADINI ifşa ettin. :tebessüm:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
O konuda hem fikiriz. :d: Türkiye'de ne zaman çıkacak.. Teknosa'ya gidip fiyatının fotoğrafını çekeceğim. :D

- - - Eklendi - - -

ADINI ifşa ettin. :tebessüm:
Olsun bir şey olmaz :kıskıs: Biliniyordur zaten :) Sakin tartışın lütfen :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Tartışma bitti şimdilik. Zeytin dalı şeyettik. :D

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bir tartışma falan çıkarın okuman eğlenceli oluyordu :ehe

Neyse konuya son yorumumu yapayım.808 uzun yıllar olabilecek en iyi multimedya telefonları arasında.Parasını hakeder mi bence belli bir kesim için evet.Fakat bu kesim küçük bir kesim olduğundan fazla satamayacak...

avcitalip

avcitalip

Üye
Bir tartışma falan çıkarın okuman eğlenceli oluyordu :ehe

Neyse konuya son yorumumu yapayım.808 uzun yıllar olabilecek en iyi multimedya telefonları arasında.Parasını hakeder mi bence belli bir kesim için evet.Fakat bu kesim küçük bir kesim olduğundan fazla satamayacak...

Nokia Yine Çuvalladı Desene Ozaman:naughty:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Nokia Yine Çuvalladı Desene Ozaman:naughty:

Bence çuvallamadı bunun farkındaydı.Bakın Symbian'a en baba telefonları yapıyoruz sözümüzü tuttuk dedirtti.Bir de yanında Pureview'in toplumdaki tepkilerini gördü.Bunun üzerine Wp platformunda da kullanacak.Bir geçiş açaması bence.

sataer

Üye
Çuvallamadı.. Sadece bu telefonu çoluk çocuk yerine 41mp i ayrıcalık olarak görüp sükse yapacak kodomanlara satmak istiyor.

avcitalip

avcitalip

Üye

Bence çuvallamadı bunun farkındaydı.Bakın Symbian'a en baba telefonları yapıyoruz sözümüzü tuttuk dedirtti.Bir de yanında Pureview'in toplumdaki tepkilerini gördü.Bunun üzerine Wp platformunda da kullanacak.Bir geçiş açaması bence.

evet olabilir...

- - - Eklendi - - -

Çuvallamadı.. Sadece bu telefonu çoluk çocuk yerine 41mp i ayrıcalık olarak görüp sükse yapacak kodomanlara satmak istiyor.

çoluk çocuktan kastın ne ? uygulamalar,oyunlar sadece çocuklar içinmi yanılıyorsun androidciler ve iosçular görse ne derler bilemiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt