Nokia'nın kamerafonunun Avrupa yolculuğu başlıyor: Nokia 808 PureView

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nokia'nın kamerafonunun Avrupa yolculuğu başlıyor: Nokia 808 PureView
Nokia'nın 41MP çözünürlüğünde kamera ile donattığı, Symbian tabanlı tepe seviye akıllı telefonu Nokia 808 PureView'un Avrupa satışı başlıyor.

30 Haziran tarihi itibarı ile dağıtımına başlanacağı belirtilen modelin önsiparişleri alınmaya başladı. Amazon İngiltere'nin fiyatlandırması 500 pound yani 625 avro.

Aynı fiyat aralığında karşımıza çıkan diğer modeller ise Galaxy S III (490 pound) ile iphone 4S 16 GB (495 pound)

Fiyatlandırma açısından bir alt basamağa indiğimizde de 437 poundluk etiketi ile HTC One X'i görüyoruz.

Velhasıl eğer ihtiyacımız cep telefonu işlevi gören bir kamera sahibi olmak ise sorun yok ama eğer kamerası da olan bir cep telefonu istiyorsak Nokia'nın bu fiyatlandırma ile rakipleri karşısında işi oldukça güç görünüyor.

Bu arada model Amerika'da da 8 Temmuz itibarı ile çıkış yapacak.

CorbyW

CorbyW

Üye
Susuyorum. :O

sataer

Üye
Yuh o kadar da etmez be kardeşim.

MrExpert

MrExpert

Üye
Kamerayi ayda 1kere ya açarım ya açmam bence bu 41 megapixellli cihazda fazla satilmicak rakiplerine gore pahali ... Türkiyede muhtemelen 1700-2000 tl arasi bir fiyati olur ...

Enes

Enes

Üye
rakiplere göre o kadar çok pahalı ki bu ne böyle

sataer

Üye
avrupa insanı parasına kıymet vermez o kadar 41mp in süksesine alacaktır. Her yerde söylüyorum bu cihazı alacak adam symbian da oyun yok uygulama yok diye almam demez.

Enes

Enes

Üye
8 mp olsun andorid olsun fotoğraf makinasını ayrı alırım :D

CorbyW

CorbyW

Üye
20.000 satar mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
StunnerDead

StunnerDead

Üye
Bırak abi sen zaten çökmüş bir firmasın ne bu fiyat.

- - - Eklendi - - -

batan geminin malları bunlar denir ucuza verilir biraz :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Bir insan kamera phone ihtiyacı hissediyorsa gözünü kapamadan verecektir, merak etmeyin. Zaten bu cihaz da o kesim için tasarlandı.

cyber

cyber

Üye
bence foto makinası ile karşılaştırmalı fiyat ve satışını :)

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905 ve CorbyW
CorbyW

CorbyW

Üye
bence foto makinası ile karşılaştırmalı fiyat ve satışını :)

Ağzına sağlık. :)

- - - Eklendi - - -

xperia s kadar mı yani? Bence satar.

"Sony Ericsson Mobile Communications olarak 28 milyon adet akıllı telefon satışı gerçekleştirdik. Toplam ciromuz 5.2 milyar euro olarak gerçekleşti"

sataer

Üye
28 milyon mu? :zuhaha:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
ben cok fazla satacagını dusunmuyorum fıyat 2000 tl bulursa ımkansız dyorum pıyasada cok daha kalıtelı kamera harıcınde ozellık olarak guzel cıhazlar var bence tutulmuycak

sataer

Üye
klasik android ci mantığı her zaman tek cihazla 5 10 cihazın rakamlarını kıyaslarlar. 808 alanında tek peki xperia serisinde kaçtane model var yaz hesaplayalım.

CorbyW

CorbyW

Üye
Tek bir telefonla 250 milyon satamadıktan sonra Sony ile ne yapayım ben? Evet, 1100'dan bahsediyorum. :ehe

Niye 1100 kullanmıyorsun o zaman? :)

- - - Eklendi - - -

klasik android ci mantığı her zaman tek cihazla 5 10 cihazın rakamlarını kıyaslarlar. 808 alanında tek peki xperia serisinde kaçtane model var yaz hesaplayalım.

Canımın içi, bak kızmadan iyilikle söylüyorum. bunlardan 2 milyon hadi 250.000 tanesi Xperia S. 250.000'e ulaşsın purewiew yeter. ;) Ben telefonu aşağılamak için 20.000 satar demedim. Gerçekten bir bak kameradan başka bir şey görüyor musun? Doğruyu sözle ama. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt