Nokia 808 PureView, Haziran ayında Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
backwater

backwater

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 808 PureView, Haziran ayında Türkiye'de
Nokia resmi tanıtımını Mobil Dünya Kongresi'nde gerçekleştirdiği 808 PureView modelini yakın gelecekte pazara sunmaya hazırlanıyor. Symbian platformunda şimdiye kadar hazırlanmış en iddialı akıllı telefon olan 808 PureView için ortaya çıkan fotoğraf ve videolar, 41 Megapiksel çözünürlüğündeki özel kamerası ile 808 PureView modelinin görüntüleme konusundaki iddiasını da gözler önüne seriyor.
1.3GHz hızında çalışan ARM11 işlemcinin güç verdiği telefonda, çözünürlüğü 360 x 640 piksel çözünürlüğünde ve 184ppi piksel yoğunluğuna sahip 4.0-inç AMOLED ekran kullanılıyor. Symbian Belle işletim sistemini kullanan telefonun kamerası hakkında biraz daha detay vermek gerekirse Carl Zeiss lens kullanan telefonun sensör boyutu ise 1/1.2". 4x kayıpsız dijital yakınlaştırma özelliğine sahip olan 808 PureView aynı zamanda 30 kare/saniye hızında 1080p video ve yüksek kaliteli ses kaydı da gerçekleştirebiliyor.

Oldukça uzun bir özellik listesine sahip olan Nokia 808 PureView'ın son kullanıcı satış fiyatının 550-600 Avro civarında olacağı tahmin ediliyor. Her ne kadar Nokia tarafından yapılmış resmi herhangi bir açıklama olmasa da Nokia İtalya'nın sitesinde yer alan bir bilgi ve ortaya çıkan ön-sipariş detayları, telefonun bu seviyede bir fiyatlandırma ile çıkacağı ihtimalini güçlendiriyor. Peki 808 PureView ülkemizde ne zaman satışa sunulacak. Şu an operatör bazı test edilen akıllı telefon, Nokia Türkiye'ye yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre herhangi bir son dakika değişikliği olmadığı takdirde Haziran ayında satışa sunulacak.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ya bundan yada htc one x alacam n8i mumla aramaktan korkuyorum ondan kararsızım

Uruloki

Uruloki

Üye
almayı düşünmüyorum açıkcası ama cihaz iyi bence

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gelmiş geçmiş en iyi symbian. Para verip satın almam ama kullanmak isterim :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence daha iyileri de cikicak bu yil sonunda belli olur gibi tahmin ediyorum

aleranol

aleranol

Üye
ben nokia artık n c gibi şeyleri bırakacak numara verecek diye biliyordum.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
oyle zaten. N8-01, nokia 801in ikinci adi.
nokia n8in devamcisi oldugu icin oyle deniyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Türkiye fiyati tahminen 1.500 civari olucak buna Symbina bu kadar para verilmez.

Buna verecegim paraya;

Xperia S veya Htc one X Alirim daha iyi ;)

aleranol

aleranol

Üye
oyle zaten. N8-01, nokia 801in ikinci adi.
nokia n8in devamcisi oldugu icin oyle deniyor.

ikinci adı olduğunu bilmiyordum bilgilendirme için teşekkür ederim. aslında haklısın o kadar parayı vermeye değmez. Ama fotoğraf sevdalısıysan bence iyi bir seçim

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Fotograf mı ?

300-500 tl arasi süper Kompakt makineler var :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kompakt makineler arama yapıp mesaj atıp face e girip oyun oynatıyor mu?

• Beğen
Tepkiler: .Murat. ve Nokiafanboy
MoonLife01

MoonLife01

Üye
nokia n8 facebookta oyun oynataıblıyormu acaba?

Flash litle

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Fotograf mı ?

300-500 tl arasi süper Kompakt makineler var :)

808 aldiginda hem mukemmel bir fotograf makinesine hem de ust seviye bir telefona sahib oluyosun. Symbian seven biri icin su an en iyi telefon 808.
cep telefonuyla her hangi bir ameranin karsilastirilmasi biraz mantiksiz.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
beyler birincisi herkez 808 in fotograf yeteneklerini konusuyor ama kimse bu canavarin nasil video cekeceginden bahsetmiyor! 1/1.2 diyafram ve 38 mp. hd video bence mukemmel olur. Ikincisi kimse 1500-1600 tl. gibi bir fiyattan beklemesin avrupa pazarinda gs3 ten daha pahali bu cihaz; belki nokia kiyak gecer fiyati dusuk tutar burda ama 1800 tl . dan ucuz beklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: Nokiafanboy
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
beyler birincisi herkez 808 in fotograf yeteneklerini konusuyor ama kimse bu canavarin nasil video cekeceginden bahsetmiyor! 1/1.2 diyafram ve 38 mp. hd video bence mukemmel olur. Ikincisi kimse 1500-1600 tl. gibi bir fiyattan beklemesin avrupa pazarinda gs3 ten daha pahali bu cihaz; belki nokia kiyak gecer fiyati dusuk tutar burda ama 1800 tl . dan ucuz beklemeyin.
808 internette vardi gecenlerde 1750 ye satildi

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

808 internette vardi gecenlerde 1750 ye satildi

hocam internet fiyati 1750 ise harbiden iyiymis. Bende gecen hafta sahibinden sitesinde 1899 tl. ya gordum, ayni satici gs3 u on siparisle 1800 tl. ya satiyordu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hocam internet fiyati 1750 ise harbiden iyiymis. Bende gecen hafta sahibinden sitesinde 1899 tl. ya gordum, ayni satici gs3 u on siparisle 1800 tl. ya satiyordu.
o biraz sallamış dostum sgs3 ü 1800 liradan çalıntı olsa satmazlar

---------- Eklendi @ 00:05:02 ---------- Yazıldı @ 00:02:11 ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt