konunun sony ile alakası yok neden karşılaştırıyorsunuz ki
) nokia yı severim ama kusura bakmasınlar bu cihazı teknolojiden anlayanlara asla satamazlar bir kere kamera özlemi olan gitsin o fiyata canon nikon kit alsın hemde en iyisini alır bu fiyataNokia uçmuş. Günlük kullanım için 8 mp + Autofocus + Carl Zeiss vb. kaliteli bir lens bile gerçekten fazladır son derece kaliteli fotoğraflar verdiği bir gerçek iken 41 mp ya da isterse 141 mp kameraya sahip olsun o kadar fazla mp gerekliliğini aklı olan her insan sorgular ve bu fiyata asla bu telefonu almak gibi bir saflık yapmaz.
her insan sen ben gibi düşünmüyor kardeşim göreceksiniz bak pahalı olmasına rağmen satar bu cihaz.. İnsanlar buna ayrıcalık için para verirler.. O kadar param olsa verir miyim? Şahsen ben vermem..Türkiye de 1400 tl yi geçsin bu cihaz satmaz ama gene gider kodamanlar alır demedi deme.
Vergiler dahil hesaplarıma göre 2.231 TL oluyor ağzı düz 2.200 TL 
Ne 1.400 Tlsi.Vergiler dahil hesaplarıma göre 2.231 TL oluyor ağzı düz 2.200 TL
![]()
bence bu ozellıkte bı cıhaz en fazla 1000 eder
nasıl bi hesap yaptın çok merak ettim.
Burda sorum daha önce bana 58% dediler. ONA GÖRE Hesapladım bende. Zaten şurdan yola çık; avrupa satış fiyatı 499 olan bir telefon 1600 tl ise, 625 olan ne kadar eder. =)
Burda sorum daha önce bana 58% dediler. ONA GÖRE Hesapladım bende. Zaten şurdan yola çık; avrupa satış fiyatı 499 olan bir telefon 1600 tl ise, 625 olan ne kadar eder. =)
biri euro biri dolar bunu da hesapla ciğerimvergi de %43 sony nin kar marjı yüksek demekki.
ben senin mantığında değilim.benim için kamera çok önemli.3 adet iyi foto makinem,bir de sony kameram var ama bunları her an yanımda taşımıyorum.2 tane çoçuğum var her an foto ya da kameraya çekme durumu oluyor.ve her zaman telefonum yanımda olduğu için çekebiliyorum.o yüzden oyun ya da uygulamadan çok kamerası benim için çok daha gerekli.alın alın 5800 daki ekran çözünürlüğünü 4 inç e yerleştirmişler sistem desen symbian işlemci desen tek çekirdek market desen hiçbir program yok daha skypedan görüntülü konuşma bile yok sadece 41 megapixele o parayı verin sonra gelin 41 megapixel diye övünün) nokia yı severim ama kusura bakmasınlar bu cihazı teknolojiden anlayanlara asla satamazlar bir kere kamera özlemi olan gitsin o fiyata canon nikon kit alsın hemde en iyisini alır bu fiyata