NoKiA N95 FuNcLuB (AÇıLdı.!)....!!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

NOKIA N95 Mİ KULLANIYORSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    366

conali

Üye
:heyo:arkadaşlar n95 8gb görüntülü msn de konuşama puraramı varmı ve şarjı az gidiyor leptap gibi şarjı kullanılabilirmi bana yardımcı olursanıs sevinirim n95 kardeşlihi saygılar N95 KULLANMAK AYRICALIKTIR

izelman

Üye
arkadaşlar neden eleştiriyorsunuz eyer eleştirecektinizse siz neden öncede düşünüp yaomadınız kim ne emek harcarsa ama hatasız ve dürüstçe herkesin emeyine saygı ---teşekürler ---

sinan_290x

sinan_290x

Üye
süper ya hayırlı olsun. ben de almayı düşünüyorum. ve bana yardımcı olursanız sevinirim. bu arada bekir birim eyvallah senden. win7 aktivasyon programında senin ismin geçiyo...:oke:

fllmoon1987

Üye
Gps vericisine girdiğimde nerde olursam olayım uyduyla bağlantı kurulamadı sorunu veriyo.açık alanda bile aynı sorunla karşılaşıyorum. Mümkünse yardım edermisiniz.

dkmermaid

Üye
benimde n95 8gbtim war üye oldum buraya oyun indirdim ama acamıyorum rar dosyası isdiyo bende rar da sis de yok yöklemeye calıcdım ama beceremedim yardımcı olursanız sewinirim.. oyunda süper ya bi acılsa asphalt oyun adı..:(

zuzu1994

Üye
valla ben ikinci el n95-8gb aldım 1hafta önce tuşları soyuktu ve ekranı çizikti konuşurken ses cızırtılı gelliyordu.. garantisi olduğu için kvk ya verdim dün mesaj geldi ve gittm aldm teli. komple kasa deiştirmişler. ayrıca izmirde sorunsuz gps kullanıyorum. wi-fi de gayet güzel. telefonun özellikleri gayet güzel çok memnunum.. sadece tek sorunum var hattım avea 3g y aboneyim koca izmirde dolaştım fakat 1türlü 3g çekmiyor bazen 3g yazıyor fakat şebeke sinyalı 0a düşüyor arama yapmayı deneyince şebeke kapsama alanı dışında diyor. bu sorunuma çözüm bulan olursa dilesin benden ne dilerse...

zapena

Üye
gerçekten elinize saglık beyler

legendfb

legendfb

Üye
selam.. benim n95 8gb telime hard format atılmıyor ne yapabilirim başka çözüm yolları varmı????? fabrika ayarlarına dönüyor fakat herşey olduğu gibi duruyor hiç bir şey silinmiyor..

rapman

rapman

Üye
dostum ya benim n95imle ilgili ışık sorunum var :,(
arkadaşlar tlfnumda normal dyelim menüye gridiğimizde bir süre aydınlığı net kalıyor fakat 5-10 saniye snra sönükleşiyor snra tekrar açılıyor kendi kendine sorunu ne olabilir yardımcı olurmusunuz YARDIMCI OLURMUSUN ARKADAŞIM

Bir süre sonra ışığın sönükleşip tekrar normal haline gelmesinin sebebi : eğer ortamda yeterli ışık varsa ekran aydınlıktır ama diyelim ortam karanlıksa telefonun aydınlığı biraz daha düşer ve tuş takımının mavi ışıkları yanmaya başlar.bunun nedeni fazla şarj yememeye çalışmaktır..N95in ön kamerasının sol tarafındaki küçük şey bu görevi yapar...

--------------- Ekleme ---------------

selam.. benim n95 8gb telime hard format atılmıyor ne yapabilirim başka çözüm yolları varmı????? fabrika ayarlarına dönüyor fakat herşey olduğu gibi duruyor hiç bir şey silinmiyor..

hard format atmıyorsa bir de normal format atmayı deneyebilirsin :oke:

esmer_max

Üye
selamun aleyküm.4 senedir internet kullanıcısıyım.lakin maxicep'in çalışmaları hoşuma gittiğinden üyeyim ve takibini yapıyorum.sizlere yalan gelebilir ama ilk kez bi foruma yazıyorum.yazmayıda sevmem pek.bu konu burdamı yazılır yoksa başka biyerdemi bilmiyorum.onuda idare edin arkadaşm.soruma gelince n95 kullanıyorum.çok kötü taktım bu telefona. sallıcağum yada kıracağm.5 program atıyorum. 1 tane yiyor.4'üne sertifika hatası,yok süresi geçmiş.ya arkadaşlar,habu işten anlamıyorum.turkcell yazsını kaldırıcam onada yok setifika hatası.ölma eşşeğum ölma.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorm.53

esmer_max

Üye
n95 v35.0.002 yazılımı kullanıyorum.arkadaşım nasıl olcağını soledin yanlız,bana daha ayrıntılı anlatacak soleyecek yokmu arkadaşlar ? hello mello deniliyo,onuda yükledim fakat program telde durduğu gibi duruyo.program atınca sertifika hatası diyo :((:off: bana yard.olacak ark.teşekkür ediyorm:oke:

krmsavaci

krmsavaci

Üye
bn geç gordum ama güç olmadı :D simdiden tekrar hyırlı olsun bn ilk cıktıgı gun n95 aldım bayagı memnunum hersey yukledim divx avi film oyun guncelleme ne var ne yok yaptım sorularınıza elimden geldigimce yardımcı olmaya calısırım Tabi yardım isterseniz :D

ffatihh23

ffatihh23

Üye
bizde burdayız beyler N95 8GB

byturuncu39

Üye
Peki n95 özel programlar yokmu bu bölümde hani nerde ekleyin arkadaşlar faydalanalım herkeze selam eder gözlerinden öperim ama nasıl eski mektuplar gibi oldu dimii???

armut007

Üye
hayırlı uğurlu olsun...

pruva

Üye
n95 ilk cıktıgında aldım o kadar rahatbir telefonki hem n95 im hemde n95 8gb ım var değistirmeyi dusunmem

LENOVO34

Üye
Kolay gelsin kardeş

KptSyrDft

KptSyrDft

Üye
eline sağlık

Üst Alt