arkadaslar mat jelatın ekran kalıtesını tamamen dusurur. Ne gerek varkı gorılla glass ları cızmek cok zor . Ben taktırdım merakımdan ama mat jelatının ıyı yanı nerdeyse hıc cızılmıyor. Lakın 1 gun kullanabıldım sankı ekranın ıcıne 2 kova su dokulmus gıbı gozukuyor

amoled ekraın ozellıgıde bıttı jelatınle. Canım sıkıldı cıkarttım sımdı 4 aydır camı ıle kullanıyrum . Allah^a sukur en ufak bır cızılme dahı yok ve temız kullanırm .
Konu acan arkadasım gorılla glass cok pahalı bır cam + sen servıste yaptıracaksın adamkar hıc almassa 200 tl rahat alır. Cunku camın onlara gelme malıyetı sana %50 karla satma malıyetı + işcılığide hesaba katarsan en az 200 alırlar. Ama saglam yaparlar. Dusun 603 un camı normal bır cam oldugu halde 150 tl ıstemıs kvk arkadasın dedıgı gıbı gorılla glass da sen dusun .
- - - Eklendi - - -
o nasıl oluyor arkadasım suya dusen telefonun anakartı + dıger donanımları bozulur ıc devre yanar . O zaman senın telefon kapalıydı o zaman dedgın dogru ama telefon acıkken suya duserse bırak dokunmatık ekranı herseyı bıter.