Nokia N8'in ekran camı çizildi. Ne yapmam lazım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Garantiye Götüreyim mi ?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'in ekran camı çizildi. Ne yapmam lazım ?
Arkadaşlar Nokia N8'in Camı çizildi. Garantiye götürürsem kabul ederler mi?, kabul ederlerse kaç gün kalır?, takarlarsa orjinal mi takarlar?
2 Tane ekranın ortasında 0,6 cm civarı. Telefonu sağa sola döndürdüğümde çizikler rengarenk yanardöner gibi oluyor.
Garantiye mi götürmem lazım yoksa başka çözüm yolları var mı?

Yardımcı Olacak Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler.
:oke:

Yukarıda Anket Var. Anketi Oylayıp yanıt verirseniz Sevinirim :)

liderfunk

liderfunk

Üye
malsef garanti kapsamına girmiyor ya cebinden ödeyeceksin yada böyle kullanmaya devam et ama bence daha fazla çizilmeden bi jelatin çek ekran üzerine

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
malsef garanti kapsamına girmiyor ya cebinden ödeyeceksin yada böyle kullanmaya devam et ama bence daha fazla çizilmeden bi jelatin çek ekran üzerine

Kaç TL'ye yaparlar sence ?

----------Eklendi @ 20:39:12 ---------- Yazıldı @ 20:16:41 ----------

Arkadaşlar Lütfen Bir bilginiz varsa cevap verin

FastBreaker

FastBreaker

Üye
sadece 5 lira benm de çizildi götürdüm almadılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Ver garantiye. En sağlıklısı. Ama parasını da alırlar kullanıcı hatası sonuçta. Kafadan bi 50TL çıkar cebinden...

cabal21

cabal21

Üye
ne 50 sinden bahsediyosun dostum sen. ekran demek dokunmatiğin değişmesi demek ve buda epey bir para ediyor .ben değişecektim yan sanayisi bile uçuk fiyatlarda o yüzden vaz geçtim. hemen 20 tl ye jelatin aldım shop dan 0 hata ile yapıştırttım reklamcıya sorunsuz kullanıyorum.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Yok artık usta ya 5 tllik jelatine niye 20 tl verdin. Benim ekranda 10 dan fazla çizik var. Kafana takamaya çalış garanti süresi doluncaya yakın birkaç tanede onların hatasını bul birde müşteri memnuniyetini araya katmalarını iste değiştirirler bence :) ben 10 tl ye mat jelatin aldım inanın mükemmel oldu. Parmağınız ekranın üstünde yapışmadan adeta dans ediyor ve parmak izi bırakmıyor :) telefoncunuzdan isteyin :D Mat parmak izi bırakmayan ekran koruyucu :)

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Ne kadar ederse etsin. gözüm ona bi takılıyor. Gözümü çizikten alamıyorum. Yani rahatsız ediyor. :D Ama ekran değişince Dokunmatiğin algılaması azalıyormuş doğrumu bu ?

Lenneth

Üye
Çizmeyi nasıl becerdiniz merak ediyorum. Ekranı gorilla glass, hor kullanımlarda bile kolay kolay çizilmiyor.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Çizmeyi nasıl becerdiniz merak ediyorum. Ekranı gorilla glass, hor kullanımlarda bile kolay kolay çizilmiyor.

FM verici'yi kullanırken bir tek arabanın tavan penrecesine sıkıştırınca son kalitede net ses geliyor. :D 2 haftadır koyuyorum daha yeni çizildi :D
Bendekide az aptallık olmuş kabul ediyorum :) :D

----------Eklendi @ 22:07:04 ---------- Yazıldı @ 22:03:23 ----------

Benim bildiğim AMOLED ekran N8'ler Gorilla Glass'la aynı mı bilmiyorum.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Garantiye götür bence .

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Zaten Garantiye Götürmeyi Düşünüyorum

forbidden5

forbidden5

Üye
Amoled ayrı bişey biz camından bahsediyoruz gorillaglass cam kullanılıyorki arkadaşın dediği gibi hor kullanımlarda dahi çizilmesi son derece zor olan bi cam garantiye gerek yok iyice kullan kasada çizilsin filan ondan sonra ver garantiye dış cepheyi sıfırlat olsun bitsin :D

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
Amoled ayrı bişey biz camından bahsediyoruz gorillaglass cam kullanılıyorki arkadaşın dediği gibi hor kullanımlarda dahi çizilmesi son derece zor olan bi cam garantiye gerek yok iyice kullan kasada çizilsin filan ondan sonra ver garantiye dış cepheyi sıfırlat olsun bitsin :D
Zaten dışıda zedelenmiş artık düşe düşe sonunda ekranda çizildi. Heralde garanti vakti geldi. Ama kaç gün kalır bilmiyorum ki :/

rafet383838

rafet383838

Üye
en az 3 hafta ıcersınde elınde teslım edıyolar cunku servıste garantıye gönderıyo telefonu ekran sorunu olunca garantı yapıyo yolluyo eger garantı kapsamındaysa zaten para ödemıyosun ama deılse alıyolar zaten

kardesımın n97 var onu gönderdım kasa catlaktı ve donmadan dolayı asırı donma vardı sıfır telefon verdıler sorunluymus

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
en az 3 hafta ıcersınde elınde teslım edıyolar cunku servıste garantıye gönderıyo telefonu ekran sorunu olunca garantı yapıyo yolluyo eger garantı kapsamındaysa zaten para ödemıyosun ama deılse alıyolar zaten kardesımın n97 var onu gönderdım kasa catlaktı ve donmadan dolayı asırı donma vardı sıfır telefon verdıler sorunluymus
Nokia Shop'a mı götürsem çabuk gelir yoksa Kvk'ya mı?

rafet383838

rafet383838

Üye
valla ben nokıa servısıne verdım bence kvk ya verme götur nokıa servısıne ver

Türe

Türe

Üye
hacı seni tebrik ediyorum gorilla glassı çizen ilk insansın :D

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
    Konu Sahibi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim bildiğim kadarıyla S^3 Nokia'ların ekran camı çizilmeye dayanıklı ancak "Gorilla Glass" kadar darbelere dayanıklı değil.
Gorilla Glass camlar Samsung'un Wave serisinde vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Hatta bir videoda adamın biri bildiğin tükenmez kalemin ucuyla tak tak vuruyordu. Bana mısın demedi ekran :D

Üst Alt