N8 in kırık alt kapaklı beyaz kasasını siyah kasayla değiştirdim nasıl mı? içeri>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Castiel91

Üye
    Konu Sahibi
N8 in kırık alt kapaklı beyaz kasasını siyah kasayla değiştirdim nasıl mı? içeri>>
İzmirde oturanınız varsa bilirsiniz bit pazarındaki telefoncuları. Geze geze n8e "çıkma" kapak satan bi dükkan buldum. 50 kağıt dedi 40a aldım :D defosu olduğu için okadar ucuz(hafif çizik ama bendeki kasadan daha çizik değil. Hatta seçilmiyor bile). Sonra da ordaki teknik servislerden birine girdim adama dedim bunu tak diye. tam kasayı çıkarırken farkettim ki aldığım kasanın alt kapağı da kırık. Götürdüm sadece alt kapağını değiştirdim(kasa alcaksanız dikkat! ses tuşlarına ve alt kapağın kırık olmamasına dikkat edin). Sonra adam 25 lira fiyat biçti sadece kasayı değiştircek diye. Dedim 5 lira var yaparsan yap :D değiştirmedi. baya bi gezdikten sonra bitane "değiştircem tamam" diyenini daha buldum. Ama adam değiştirme yok kasa oturmaz yok seninki daha iyi zart zurt laf yaptı. Neyse olsun tak sen canın sağolsun dedim olmazsa da. Adam 50 liraya takarım dedi :D oha abi niye dedim? ekranı kırılır sonra ben sana bilader bak kırıldı diyemem dedi. İyi dedim la değiştirmeyin. Gittim birer adet t4 ve t5 amerikan alyanı aldım. Şu bizim n8lerin yanındakini açan bide main boardın üstündekini açan tornavidalardan. Sonra da youtube ten nokia n8 assembly diye arattım hatta yararlandığım video linki de bu: baka baka kapağımı kendi imkanlarımla değiştirdim. Ve arkadaşlar CİLLOP gibi oldu. Bide benim telefonun ses kapaması çalışmıyordu o da düzeldi. Ama tabiki garantidir verebileceğim hasardır hepsini göze alarak başlamıştım bu işe sonradan hey cass! senin yüzünden n8imi göçerttim demeyin. Eğer benim gibi n8inin kasasını değiştirmeye can atan insanlar varsa yararlanın diye bu konuyu açtım. Ve de telefonu ilk çıktığında almıştım yani çiziği siz düşünün 2 senedir. Bi temiz de format attım 111.040.0904 taylor :D şuanda Siyah n8imden accayip haz alıyorum. Ekran çerçevesi sadece beyaz n8in çerçevesi bunu da belirtiyim. Okuduğunuz için teşekkürler arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: Yigit315

jdmsaint

jdmsaint

Üye
bit pazarı candır <3

• Beğen
Tepkiler: maniaxteam
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
video için çok sağol kardeşim bende 5 ay sonra garantisi bitince N8'imi bu video eşliğinde atomlarına ayırmayı düşünüyorum :kro2:

- - - Eklendi - - -

Kullandığın el gereçlerinin isimlerini ve fotolarını paylaşırmısın(İnternet fotosuda olur)
bende alcam şimdiden evde bulunsun
ben tam sökme yapacağım videodaki gibi gerekli alet edevatı yazarsan pek makbul olur

- - - Eklendi - - -

Ve N8'inin fotolarını paylaşırmısın görelim şu el yapımı aleti bende siyah beyaz şekilli bişey yapmayı planlıyorum :D

Castiel91

Üye
    Konu Sahibi
tamam paylaşıp yazarım kardeşim .d n8 dışında bi kamera olmadığı için aynadan çekicem idare ediverin .d

- - - Eklendi - - -

opel insignia turbonun camlarının etrafındaki çerçeve de böyle :D renkler de aynı andırıyo biraz :D

kullanıcağın alet edevat ta;
r4 amerikan alyanı
r5 amerikan alyanı
bildiğin düz tornavida
plastik bıçak. plastik olması önemli çünkü n8imizi çöpe atmak istemeyiz.
bi de çok küçük saatçi tornavidası işini görür özellikle flashı çıkarırken ama herşeyi adamın yaptığı gibi yapmalısın
şuan bizimkiler uyuyo da alet çantasını kurcalamiyim yarın falan upload ederim istersen fotograflarını :) iyi şanslar

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Fotoları bekliyorum kardeşim emeğine sağlık (;

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar benim n8 in hdmı yazan üst tarafında kulaklık girişinin yanında baya bir çatlama var acaba garanti yapar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt