Nokia N8 vs Android

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
androidi kötüleyen mesaj yok çünkü bizler ikili tartışamaya girip konuyu saptırmak istemedik yoksa ben kötü taraflarını yazarım diğeri yazar tartışma uzadıkça uzar,bu arada 5800 ilk çıktığında kaç tane android telefon vardı o zaman en iyi cihazlarından biriydi ama zaman değişti teknoloji sürekli ilerliyor bende zamanında 3000tl ye pc almıştım şimdi 600tl lik pc ler benim pc yi ezip geçiyor telefonda da olay böyledir, şua galaxys2 çok iyi cihaz ama 1 seneye kalmaz çok daha iyileri çıkacaktır(nokia, apple, htc, lg) olaya o açıdan bakarsan hiçbir telefon alınmaz artık telefonların ömrü 3 ay.

fireman87

fireman87

Üye
Taraftarlığa bakın sayın seyirciler.. Sorsan takımını bu kadar tutmaz.

Ocean258

Ocean258

Üye
2 aydır kullanıyorum optımus black'ı hic bir sorunla karsılasmadım daha.. kamerası kotu dıyen arkadası cok merak ettım acaba kendısı ne kullanıyor.. 5 mp kamerası var ama goruntu kalıtesi mukemmel bence.. ıstersen bı kac tane cekılmıs resımı atabılırım gormen ıcın.. tasarım hız şarj suresı ve ekran kalitesi olarakta cok memnunum telefondan en iyi smartphone'lardan bıtanesı bence.. tavsıye ederım gıdıp bakmanı..

pRime.

pRime.

Üye
konu sahibi eleman konuyu terk etmiş siz hala kendi aranızda tartışıyorsunuz amacınız kendi kullandığınız cihazları övmek tavsiye böyle olmaz, eksilerini artılarını yazarsınız diğer tarafa çamur atmadan konuyu açan arkadaşta böyle sizin savaşınızın arasında kaybolup gitmez, şimdi bütün bunların üstüne bende androidleri kötüleyeyim sizde nokiaları kötüleyin sayfalarca sürsün gitsin konu amacını aşsın farklı yerlere gitsin konuyu açan arkadaşta öylece baka kalsın.

Katılıyorum sana arda

61semih

61semih

Üye
:perde:

Necmati

Necmati

Üye
Desire Şarjı kötümü kim dedi sana bunu .

ya Htc desire Hd al yada Sensatıon

eç038

eç038

Üye
androidi kötüleyen mesaj yok çünkü bizler ikili tartışamaya girip konuyu saptırmak istemedik yoksa ben kötü taraflarını yazarım diğeri yazar tartışma uzadıkça uzar,bu arada 5800 ilk çıktığında kaç tane android telefon vardı o zaman en iyi cihazlarından biriydi ama zaman değişti teknoloji sürekli ilerliyor bende zamanında 3000tl ye pc almıştım şimdi 600tl lik pc ler benim pc yi ezip geçiyor telefonda da olay böyledir, şua galaxys2 çok iyi cihaz ama 1 seneye kalmaz çok daha iyileri çıkacaktır(nokia, apple, htc, lg) olaya o açıdan bakarsan hiçbir telefon alınmaz artık telefonların ömrü 3 ay.

ben 5800 ilk çıktığında sormadım arkadaşım millete.. daha 5-6 ay olmamıştır sorduğumda... derslerden araştırma yapamadığım için sordum ve kimse flash eksiğinden kasa açıklığından ve donma kilitlenme sorunlarından bahsetmedi... bu forum taraftarlarla dolu.. herkes kullandığını en iyisi sanıyor ama herkes yanılıyor.. her cihazda eksikler var hemde her cihazda.. herkes neye ihtiyacı varsa ona göre telefon almalıdır.. ben flash desteği tam sanarak aldım ama bu durum üzdü açıkcası.. kime benim durumuma düşmesin.. selametle

baranselona

baranselona

Üye
ben 5800 ilk çıktığında sormadım arkadaşım millete.. daha 5-6 ay olmamıştır sorduğumda... derslerden araştırma yapamadığım için sordum ve kimse flash eksiğinden kasa açıklığından ve donma kilitlenme sorunlarından bahsetmedi... bu forum taraftarlarla dolu.. herkes kullandığını en iyisi sanıyor ama herkes yanılıyor.. her cihazda eksikler var hemde her cihazda.. herkes neye ihtiyacı varsa ona göre telefon almalıdır.. ben flash desteği tam sanarak aldım ama bu durum üzdü açıkcası.. kime benim durumuma düşmesin.. selametle

+1 :good:

nokia fanlarıyla dolu burası senin dediğinden farklıda oluyor:oke: genelde nokia ile hiç kullanmadıkları bilmedikleri telefonları karşılaştırıp nokiayı üstün gösterirler karşıdaki telefon samsung da olsa LG de olsa başka bişeyde olsa böyledir sebebini anlamadığım şekilde ölümüne savunuyorlar hadi nokiada çalışıyo olsalar başkaları daha iyi telefon çıkarıyor diye yapıyorlar diycem ama ... sonrada sana fan derler:good:

Larismus

Larismus

Üye
Arkadaşlar ben telefonu genel olarka multimedya için kullanacak biriyim.
Yani;
güzel foto çekmeli
videoları .avi formatını falan takılmadan oynatabilimeli, rahatça film seyredebilmeliyim.
500-1000 tl arası da fiyat aralığım var.

Nokia n8 gerçekten güzel bir tercih, ancak en kötü özelliği symbian 3 olması.

Bunun dışında işletim sistemi kaliteli Optimus Black var ama onun da kamerası kötüymüş

Aynı şekilde Samsung Ace'in de kamerası kötüymüş.

Samsung I9003 Galaxy SL seçeneklerim arasında.

HTC Desire HD (ace) var, kamerası da 8 mp fena değil gibi ama bunun da şarjı çok kötüymüş

Siz ne önerirsiniz?

Evet android'li bir telefon almak mantıklı ancak video ve fotograf kalitesi n8'e ulaşamasa bile o civarlarda bir telefon arıyorum.

n8 mi android mi?
ben bir n8 taraftarı değilim fakat multimedia diyorsun. o zaman n8 en iyi telefon bence

berkcombil

Üye
Bence şu saatten sonra N8'e o kadar para verilmez,illa ki Nokia alacağım dersen yeni Nokia modellerine bir göz gezdirmeni öneririm:oke:Androidde ise fiyat aralığına Black,Galaxy S ve SL giriyor.Bunlar içinde en iyisi Galaxy S ama onunda kamerasında flaşı yok fakat gayet güzel fotoğraf çekiyor.Bu arada Bada'lı Waveler var ki gerçekten parasını son kuruşa kadar hakeden telefonlar.Donanım olarak Galaxy S ile aynılar,ayrıca tasarımları biraz daha iyi.Tek farkları işletim sistemleri Bada fakat güncelleme konusunda hiçbir sıkıntıları yok.Bada 2 güncellemesi de verildi.Eğer çok değil işe yarar uygulamalar bana yeter dersen Samsung Wave 1 ya da 2,Androidim olsun dersen Galaxy S,ezelden beridir Nokiacıyım dersen de az daha beklemeni öneririm:ehe

gecelerce

Üye
Eskiden beri tek geçerim dediğim ve şimdi bile kullandığım telefon nokia. N8 kullanmadım ama bence ya android dene yada nokia yeni işletim sistemi ile geliyiyormuş onu dene. Arkadaşlar nokia için iyi sistem diyorlar, belki her cihaz sorun veriyor ama yeniliklere açık olmak en iyisi. Nokia iyi marka ama birde başka işletim sistemi dene. Sonuçta bir telefon 2 3 yıl gider değişirsin. Enazından tecrüben olur işletim sistemleri arasında. Deneme yanılma. Denersin ya yanıl ya yanılma. 5800 kullanıcısı olarak çok severek kullanıyor olsamda güncelleme yaptıktan sonra telefondaki kasmadan dolayı kaldırıp duvara vurasım geliyor. Her telefon bu sorunu vermez. Ama teknolojik bir alette en çok istediğim şey hızıma yetişmesi ve performansını kaybetmemesi. Bende performans yok. Hadi hayırlısı.

tugay__25

tugay__25

Üye
nokia 8 den şaşma

Critical_Error

Critical_Error

Üye
androidin kendine göre güzellikleri var fakat n8 çok güzel telefon

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Elindeki bütçeye göre kardeşim android istersen Optimus Black al Nokia seviyosan N8 al iki telefondan da pişman olmazsın her telefonun ufak tefek sorunları oluyo bunlar da yazılımlarla güncellemelerle düzeltiliyo hepsi kul yapımı illa hepsinin kötü bi yanı oluyo takılma bence hiçbişeye ikisi de parasını hakeden telefonlar.Ben kendim N8 kullanıyorum 9-10 ay oldu gayette memnunum oyunları rahatlıkla oynuyorum opera kullanınca interneti baya hızlı hızı 10.1 mbs zaten çoğu cihazdan üstün kamera performansına ağzını açıp da kimse bi kelime edemez kaç tane arkadaşım varsa hayran kalıyolar telefonun kamerasına.

fireman87

fireman87

Üye
SGS2'deki kamera pembelik sorununa ne demeli ?

franzliszt

franzliszt

Üye
SGS2'deki kamera pembelik sorununa ne demeli ?

hoop şimdi bana dokunuyor bu yazının ucu bende galaxys2 var pembelik sorunu gölgeli mekanlarda ışığın az olduğu ortamlarda ortaya çıkıyor(hatta çıkmıyor çok nadir ) ledi açtınmı yada günlük çekimlerde yok , pembelik sorununu görüyorsun , çift işlemcisindende ramindende bahset ozaman yada süperamoled plus dan bahset ,yada 21 mbit veri hızı yada bluetooth 3.0 hs + .... bunlarıda bir görelim ;) sen bir wireless direct veri gönderme dene bakalım (h)

ben n8 kullandım çok memnun kaldım hiç bir kıytırıklığını görmedim , kamerasının ses kaydı mükemmel , cihazın kaliteside süper yani cihaz olarak cok güzel ama sen çok oyun oynarım apple gibi çok programlarla uğraşmayı severim diyorsan android al ha yok cok haşır neşir olmam kaliteli donanımı güçlü cihaz almak istiyorsan n8 güzel modeldir ikinci elide iyi para eder ben 1000tl ye aldığım cihazı 750 ye sattım hemde uğraşmadan n8 le ne yaparsın; mükemmel foto video çekersin,müzik kalitesi güzeldir ,usb beleklerini takarsın hdmi dan lcd ne bağlarsın tüm video codeclerinide destekler hemen hemen . alternatiflerede bakabilirsin;
galaxys,lg black , bunlarada bakabilirsin android istiyorsan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...