fireman87
Üye
Bencede android vs n8 diye karşılaştırman yanlıştı, Listeye bakınca gözüme çarpan optimus black oldu'ki yakın bi zamanda bende alıyorum o yüzden araştırmaktayım.. Listede fiyat olarak ve özellik olarak optimus black derim ben, gidip alışveriş merkezinde defalarca test ettim ve iphone'dan sonra geçebiliceğin en iyi telefon gibi geldi bana.. Nova ekran özelliği ve ön kmaerasının 2mp olması gerçekten harika. 2mp ön kamera ne demek biliyomusun SGS2'de demek o demek 1650 lira demekSeçim senin fırsatlar önünde
Optius black'in ön kamerası 2mp hocam yani vga değil, SGS2 ve optimus black'ten hariç tüm cihazların ön kamerası VGA'dır bunu sakın unutma dostum
bence ön kamerasının 2 mp olması bişey değiştirmez. kaç kere kullanılır soru işareti.
Donup reset atma, takılma ve yavaş çalışma sorunları var.
Yavaş çalışma > 680 mhz işlemci yetersiz geliyor, 1ghz işlemcili Androidlerle yarışamıyor.
Takılma ve donma sorunları Anna'da giderilmiş ama hala reset atıyor (eskisi kadar sık ve hergün olmasada..)
ne nokia fanı be,kötü bi özelliğini görsem söylerm dmi telefonn senn gbi anti nokia calısmıyorz bütün mesajlarda anti nokia tavrını korumussun bakalm nokia işletm sistemlerni değiştrnce nolucak! sizi gbi android fanları sizi!!
symbian işlemciyi %100 e kadar kullana bilen bir işletim sistemi Android ise işlemcini sadece %60 ını kullanabilir.Symbiana kurban olsun android.Androidli 1.0 ghz li bir telefon ortalama 600mhz de çalışır haberiniz olsun. n8 in 680 mhz ekran ortalama 300 mhzlikte grafik işlemcisi var toplam 980 MHZ androidle symbianı asla bir tutamassınız böyle konular hemen açmayın ilk önce araştırın bulamassanız konu açın.
yav arkadaşım senin telefonun sorunlu olabilir. bir sürü n8 kullanıcısı var ve kimseninki hergün reset atmıyor. takılma ve donma sorunları şu anki mevcut pr1.2'dede yok. ki annada hiç yok. bazılarının eline her markada olabileceği gibi sorunlu cihaz denk geliyor sonra her yerde cihazı karalıyor. sonuç multimedia cihaz isteyenler için en iyi cihaz n8. alternatifi yok.
alacak arkadaş için videoyu burayada yapıştırayım
LG-optimus 2x piyasa fiyatı 1.580,00 TL
nokia e7 piyasadaki fiyatı 1 249,62 TL
huawei ideos x5 piyasadaki fiyatı sabit 569 lira
[video=youtube;C9gd4cgn1KE]http://www.youtube.com/watch?v=C9gd4cgn1KE&feature=player_embedded[/video]
alacak arkadaş için videoyu burayada yapıştırayım
LG-optimus 2x piyasa fiyatı 1.580,00 TL
nokia e7 piyasadaki fiyatı 1 249,62 TL
huawei ideos x5 piyasadaki fiyatı sabit 569 lira
[video=youtube;C9gd4cgn1KE]http://www.youtube.com/watch?v=C9gd4cgn1KE&feature=player_embedded[/video]
zaten bir konuda nonamex varsa o konu amacının çok ötesine gidiyor her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?