STaT!C
Üye
şakacı seni
wifi sorunu ne onu açıkla?
radyo da öyle bir sorun yok kaydettiğin hiçbir frekans silinmiyor
reset sorunu yok 4 aydır kullanıyorum reset nedir görmedim arada her cihaz kendini resetler
güç düğmesi sorununu tanımla?
bunlar tutarsız açıklamalar yapma arkadaşım.
Bu sorunlardan hiçbirini yaşamadım. Kulaktan dolma bilgilerle buraya gelip yazma
En çok sorun çıkan işletim sistemi symbian buda bi gerçek.
Arkadaşlar ben telefonu genel olarka multimedya için kullanacak biriyim.
Yani;
güzel foto çekmeli
videoları .avi formatını falan takılmadan oynatabilimeli, rahatça film seyredebilmeliyim.
500-1000 tl arası da fiyat aralığım var.
Nokia n8 gerçekten güzel bir tercih, ancak en kötü özelliği symbian 3 olması.
Bunun dışında işletim sistemi kaliteli Optimus Black var ama onun da kamerası kötüymüş
Aynı şekilde Samsung Ace'in de kamerası kötüymüş.
Samsung I9003 Galaxy SL seçeneklerim arasında.
HTC Desire HD (ace) var, kamerası da 8 mp fena değil gibi ama bunun da şarjı çok kötüymüş
Siz ne önerirsiniz?
Evet android'li bir telefon almak mantıklı ancak video ve fotograf kalitesi n8'e ulaşamasa bile o civarlarda bir telefon arıyorum.
n8 mi android mi?
Hayır değil, türkiye'de en çok satan işletim sistemi olduğu için çok sorun çıkarıyormuş gibi duruyor. Android nokia'nın sattığı kadar satsa ortalık sorun kaynar.
Vallahi kardesim bunları ben söylemiyorum, bazılarının dilleri yanmış bazılarınında baska biyerlere onlar beni ilgilendirmiyor.. Ben ne görüyorsam ne okuyorsam onları yazıyorum sonucta bende nokia'nın cihazlarını kullandım n73 n80 6630 vesaire, bunlarda birtakım sorun yaşadım işletim sisteminden ötürü.. Bana kimse gelipte o kullandığım cihazları savunamaz mesela.
Ben de 3230 3250 kullandım hiç sorun yaşamadım yazılımsal olarak senin şanssızlığın bu ve genelleme yapıyosun sen.
Konuyu daha fazla kişiselleştirmeyelim, benim genelleme yaptığım yok. Gelen tavsiyeleri takip edelim lütfen.
Donup reset atma, takılma ve yavaş çalışma sorunları var.
Yavaş çalışma > 680 mhz işlemci yetersiz geliyor, 1ghz işlemcili Androidlerle yarışamıyor.
Takılma ve donma sorunları Anna'da giderilmiş ama hala reset atıyor (eskisi kadar sık ve hergün olmasada..)
Peki beyler,
android veya n8 .srt altyazıları çalıştırabiliyor mu? demek istediğim filme gömülü olanlar yazılar değil.
Bir de android telefonlar arasından
Samsung Ace
Samsung I9003 Galaxy SL
HTC Desire HD
Optimus Black
hangisini önerirsiniz?
bunlar dışında n8 de hepsi ortalama aynı fiyata geliyor 1000 tl, çok kararsız kaldım...
Peki beyler,
android veya n8 .srt altyazıları çalıştırabiliyor mu? demek istediğim filme gömülü olanlar yazılar değil.
Bir de android telefonlar arasından
Samsung Ace
Samsung I9003 Galaxy SL
HTC Desire HD
Optimus Black
hangisini önerirsiniz?
bunlar dışında n8 de hepsi ortalama aynı fiyata geliyor 1000 tl, çok kararsız kaldım...
piyasada ki galaxy s ten sonra alınabilecek en iyi telefon wave 2 dir. en üstün donanım. 720p 30 fps hd video. 5mp kamera.
5800 kullanmış birisi olarak konuşuyorum. benim için müzik herşeydir. ve telefonumda oyun oynamakta isterim. fakat bir hata yaparak 5800 aldım. tek kötü yanı oyun performansı idi. denize düştü. bozuldu gitti. bende wave 2 almaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?