nokia n8 PLUG AND TOUCH ile karşımızda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 PLUG AND TOUCH ile karşımızda
nokia n8 i övmemin nedenlerinden biri plug and touch özelliği..peki bu özellik ne ??
bu telefonu aldınız ama dokunmatik televizyona sahip olamıyomusunuz :( aaa hiç üzülmeyin..çünkü yine yeni bir teknoloji nokia da..televizyonunuz nolursa olsun gelin bunu n8 ile dokunmatik ekrana çevirelim ;)
telefonunuzda bulunan HDMI çıkışı ile televizyonunuzu bağlıyosunuz.ve yaklaşık 1.5 metre uzaklığa sabitlediğiniz telefon kamera üzerinden konumlarınızı algılayabiliyor.bu da sunum yapacak olanların işine çok yarayacak :)

pcwolf

pcwolf

Üye
Yanlış anlamadıysam dershanelerdeki akıllı tahta gibi birşey mi, pc tıklaması yerine dokunma?

pcwolf

pcwolf

Üye
Çok iyiymiş o zaman

SilentOne

SilentOne

Üye
şahaneymiş bu yha

cenewar88

cenewar88

Üye
yapamadım böle bişi?

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
yapamadım böle bişi?
en kısa zamanda alayım yapınca sana da anlataym eğer olmadıysa üzüldüm ya :( ama istersen youtubeye bunu yaz bi arat bak adamlar nasıl yapmış :D hacı sende yaparsın bence.

cenewar88

cenewar88

Üye
telefonu sabitlemek lazımmış 1.5 metreye. tv kablosunu uzatamıyorum ki o kadar :) bi maltepe pazarına gidim bakiyim uzatabileceğim bi ek var mı... gerçi sonra telefonu sabitlemek de eziyet ya neyse...

venusutarit

venusutarit

Üye
Daha yazılım gelişim aşamasında

fedata

fedata

Üye
    Konu Sahibi
telefonu sabitlemek lazımmış 1.5 metreye. tv kablosunu uzatamıyorum ki o kadar :) bi maltepe pazarına gidim bakiyim uzatabileceğim bi ek var mı... gerçi sonra telefonu sabitlemek de eziyet ya neyse...
sabitlemek kolay hacı :) bi tane araç kiti alsan tmm dır.bi şekilde sabitlersin..bende alacm ya bu n8 i :) az kaldı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hele bi durun hele,bu henüz n8 de yokki.daha son kullanıcıya sunulmadı.tamamlandığında son kullanıcıya dağıtılacak

venusutarit

venusutarit

Üye
işte teknolojinin videosu

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
bu plug and touch uygulaması elinde olan var mı arkadaslar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaş dlna kullansana kablo filan derdin olmaz o zaman
ama sadece dlna destekli tv lerde olur bu bilmeyenlere dlna nedir açıklayalım hemen

DLNA cep telefonundaki video fotoğraf vb içerikleri kablosuz bir bağlantı ile televizyonunuzda oynatmaya yarar. Ek bir uygulama ile yani nokia beta labs ın yayınladığı Nokia Play To uygulaması ile galerinizdeki foto ve videoları oynatır.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
bu teknoloji önceden vardı ama biz yapamıyoruz maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt