Touch-And-See CFW for Nokia 5230 [Hazırlanıyor.]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
​Konu yenilendi...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
OFW editliyorsun ve güzel görünüyor :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
:) OFW edit dahada hoşuma gitti. Çünkü çıkan sorunla uğraşınca çok zevkli oluyor. Böyle işte. 1-2 resim daha ekleyeceğim.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Aslında OFW editte fazla sorun olmaz. Desteği az o yüzden çok uğraştırıyor :) Mod arşivimdeki "Kişisel üye arşivleri" içinden "NP'nin Modları" ve "Upakul'un Modları" klasörlerini kullanabilirsin. OFW için tümü :)

Süleyman

Süleyman

Üye
Ayrıca Tema hakkında biraz kaynak gösterseydin daha güzel olurdu.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Aslında OFW editte fazla sorun olmaz. Desteği az o yüzden çok uğraştırıyor :) Mod arşivimdeki "Kişisel üye arşivleri" içinden "NP'nin Modları" ve "Upakul'un Modları" klasörlerini kullanabilirsin. OFW için tümü :)

Bilmiyordum. :o sağol.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Tema hakkında biraz kaynak gösterseydin daha güzel olurdu.

Kıskandınmı :naughty: Senin teman. Konuda by sülümandönmez yazacaktım zaten merak etme :D

Süleyman

Süleyman

Üye
Bilmiyordum. :o sağol.

- - - Eklendi - - -

Kıskandınmı :naughty: Senin teman. Konuda by sülümandönmez yazacaktım zaten merak etme :D
kısmanma diye birşey yok benim temam olduğunuda bildiğim için bu cümleyi söyledim.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
kızmış gibi gözüküyosun :(

Süleyman

Süleyman

Üye
kızmış gibi gözüküyosun :(
Haksız mıyım sence? Örnek: Sen bu CFW yi çıkarttın. Biri geldi üstüne kendi ismini yazarak bu cfw benim dedi. Senin ismini vermedi. Sen ne yapardın?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Haksız mıyım sence? Örnek: Sen bu CFW yi çıkarttın. Biri geldi üstüne kendi ismini yazarak bu cfw benim dedi. Senin ismini vermedi. Sen ne yapardın?

Mesela biri bizim belle modumuzu CFW'den ayıklarda "çaldım" diye başka sitelerde yayınlarsa o üyenin başına gelecekleri siz düşünün. Allah'tan böyle şeyler olmuyor :sukur:

Atacan-

Atacan-

Üye

Mesela biri bizim belle modumuzu CFW'den ayıklarda "çaldım" diye başka sitelerde yayınlarsa o üyenin başına gelecekleri siz düşünün. Allah'tan böyle şeyler olmuyor :sukur:

Biri derken ?
Kim ?
Hangi site ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Burda bi port paylaşmıştı hani o site. Bu arada evet söylemedim yaptığımı çünkü T.C.K Belle Beta 2 kullanırken .sis olarak yükleyecektim. Sonra cfw işi çıktı sorunlar filan falan. Söylemeyi unutmuşum. Anlaşılması zor 2-3 sorun çözdüm başlangıçta olan birisi olarak.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Yani o siteden şüphelendiydik. :D Ama yokmuş öyle bişiy.

Atacan-

Atacan-

Üye

Mesela dedim zaten. Öyle birşey yok. Ancak olmasını da istemeyiz.
Bizim çıkarttığımız yazılımdan modlar (ç)alınmış :)
Söylenerek yazılımdan herşey çekilebilir buna izin verdim.
Haber vermeden alan oluyorsa çalıntı oluyor :)
Benim bu gibi şeylere tahammülüm yok alan alasın ama alınan kullanılan modların kaynağı belirtilsin.
Neyse yaaaa kim ne yaparsa yapsın adalet bekçisi ben değilimya.
Alınan modların içinden kullanan kaynak vermezse onu konusunda rezil edicem :)
Yazılıma bi sürü gizli kodlar koydum :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Aynen gizli kod koymak daha iyi. Mesela bazı yerleri atacan olarak kodlamak ve değiştirilirse telefonun açılmaması gibi. Çok iyi olurdu.

- - - Eklendi - - -

Açılış, kapanış ekranları eklendi..

Süleyman

Süleyman

Üye

zaten kimse çaldım diye birşey demez. Fakat kaynak belirtmesini isterdim açıkçası.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Belirttim zaten :) Bu arada ; açılış kapanış ekranı nasıl olmuş ?

awesomeness1

Üye
hocam attığın modları x6 nın içine de sallasan olmaz mı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Ayarladığım sürüsüyle ayar var ellerimle yaptığım. Yapmayı isterdim ama olmaz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt