Nokia N8 için HDMI kablosu alacakların dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

yasarca

yasarca

Üye
bende katilayim bendede 6 metrelik hdm kablosu var hic sorun cikarmadi 8 aydir kullaniyorum markasini unuttum darty den almistim 140 tl vermistim nerdeyse hergun kullaniyorum nfs yarisini surekli oynuyorim en ufak kasma kayip yok

avianca

Üye
bence kabloda sorun var çünkü bende 1.5 metrelik kablo var hamanın gayet güzel çalıştırıyor ses ve video hiç bir sıkıntı yok. ya tv ayarlarında sorun ya da kablonda bence .

Node

Node

Üye
Nokia N8 için HDMI kablosu almamış olup alacak arkadaşlar kablonun uzunluğuna dikkat etmeleri gerekliymiş.Evimde kullandığım LCD televizyonun HDMI kablosu 1,5 metre.Telefonun HDMI özelliğini denemek için aparatı yardımıyla telefonu LCD televizyonuma bağladım.Ama hiçbir tepki olmadı.Nokia destek hattını aradığımda N8 telefonların 1,5 metre ve daha uzun HDMI kablolarını desteklecek güce sahip olmadığı bilgisini verdiler.Bu konuda hiçbir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım.

1 metrelik kablo olursa sorun yaşanmazmış.Destek hattından verilen bilgi böyle.

Yeni kablo alacak arkadaşlar bunu gözönünde bulundursunlar.

Ben 3 metre HDMI kabloyu sorunsuz kullanıyorum. :)))

hizan

hizan

Üye
Nokia N8 için HDMI kablosu almamış olup alacak arkadaşlar kablonun uzunluğuna dikkat etmeleri gerekliymiş.Evimde kullandığım LCD televizyonun HDMI kablosu 1,5 metre.Telefonun HDMI özelliğini denemek için aparatı yardımıyla telefonu LCD televizyonuma bağladım.Ama hiçbir tepki olmadı.Nokia destek hattını aradığımda N8 telefonların 1,5 metre ve daha uzun HDMI kablolarını desteklecek güce sahip olmadığı bilgisini verdiler.Bu konuda hiçbir yerde böyle bir bilgiye rastlamadım.

arkadaşlar nokia destek hattı bu konuda bilgisiz.

ben 1.5 metre altın uçlu hdmı kablosu kullanıyorum hiç bir sorun yok.

sadece altın uçlu olması yeterli.

burbur14

Üye
ben 1.5 m lik kablo ile denedim gayet güzel ve sorunsuz çalışıyor bence senin kablonun kalitesi düşük :)

Eric_draven

Üye
hdmi kablonun en büyük özelliği ne kadar uzun olursa olsun veri kaybı olmaksızın iletişim sağlaması ben 70metrelik hdmi özel kablo ile sinema cinebonus da ekrana yansıttım telefonu

SuaT6027

SuaT6027

Üye
1,8 m ile sorunsuz baglantı :D

mehmet_ufuk

Üye
bende 2.5m hdmı kablo kullandım hiç bir sorun yaşamadım

ceer14

Üye
arkadaşlar 5 metrelik kablo ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok kullandığınız kablo kalitesiz olabilir

cii-q

Üye

matrix3

Üye
arkadaşlar bugüne kadar hep nokia kullandım bu n8 den sonra nokiaya tövbeliyim tavsiye etmem kimseyede ?

haaylaaz

Üye
n8 i yeni aldım muhakkak olması lazım dediğiniz program oyun vs. bişey varsa soyler misiniz ?

serhadi122

Üye

Yeni kablo alacak arkadaşlar bunu gözönünde bulundursunlar.[/QUOTE

ben bir bucuk metre kablo kullaniyorum bir sorun yok. Bence yetkili kafadan atmis.]

aziztopcu

aziztopcu

Üye

bu kabloyu kullanıyorum gördüğün gibi 2 metre ama hiçbir sorun yok olmasıda imkansız , kaliteden şaşma 2 değil 12 metrede destekler rahat ol.altın kaplama uçlu olmasına dikkat et

turker10

turker10

Üye
ben oyun için kullandım en az 3 metre karşıda çekyatta yatarken araba yarışı oynadım hemde süper öyle 1 metre 2 metre olayı gazel 12 metrede olsa destekler...... n8 kullandığım en iyi telefonlar arasında..............

svestica

svestica

Üye
kardeşim bende de 2 metre var ama sony altın uçlu hdmı kablo. gayet başarılı sadece kaliteli olmasına dikkat edin okadar.

asdera

asdera

Üye
N8 le birlikte geliyo zaten kablo :)

OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
Kardeşim destek hattı seni yemiş biraz bende 3 metrelik bir HDMI kablosu var canavar gibi valla :)

bolat81

Üye
nokia big screen programını indirin birde öyle deneyin bakalım arkadaşlar

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
nokia c7ye de oluyormu bu kablo

Üst Alt