NoKiA N79 FaNaTiCs....!!!!.NoKiA N79 FaNaTiKLeRi BuRaYa.!!!.BuRaSı BiZiM KoNuMuZ.!!!.(AÇıLdı.!).!!!.

Sponsorlu Bağlantılar

SİZDE Mİ NOKIA N79 FANATİKLERİNDENSİNİZ?

• Kullanılan toplam oy
    841
alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi

turkon

turkon

Üye
sen kafayı n79 la bozmussun ne kadar anlatsak boş ama gerçekleri birgün öğrenirsin
ıphone3gs le karşlaştırmayın diyon o telefon 2 milyar senin n79 ne kadar hahahahahahaha

Apple Iphone 300 dolardı bea içerde milyarlık ediyor.. ne dersin N79 kendi fiyatında satılıo.

C.Can

C.Can

Üye
yıldız kare 0000 kare yap seçenek güncelleme kontrolü yap de.indirsin yüklesin.hafıza kartını çıkar ama önce.

Bu *#0000# tuşladıktan sonra güncelleme kontrolü yap diyosn seçeneklerden .Ondan sonra karşına bi pencere çıkcak.En üstteki WLAN seçeneğini seçiceksin ve ordan Wireless taraması yapacak.Sonra bulucak giriceğin wirelessi.Ona tıklayarak direk bulucak 31.101'i ve indirmeye güncellemeye başlıcak ;)
İyi forumlar.

nukleus

nukleus

Üye
Bu *#0000# tuşladıktan sonra güncelleme kontrolü yap diyosn seçeneklerden .Ondan sonra karşına bi pencere çıkcak.En üstteki WLAN seçeneğini seçiceksin ve ordan Wireless taraması yapacak.Sonra bulucak giriceğin wirelessi.Ona tıklayarak direk bulucak 31.101'i ve indirmeye güncellemeye başlıcak ;)
İyi forumlar.

Kardeş dediklerini bende yaptım harfiyen seçeneklerden seçtim güncellemeleri kntrol et dağa sonra kendi ağ bağlatımı seçtim şifreyi girdim tamam ama ağ geçidi cevap vermiyor diyor bu nedemek bir türlü güncelleme yapamdım delirecem:@ hard format çektik tel kafayı yedi :@:(:(
Birde bişi sormak istiyorum arkaşlar dağa dün yeni kontor almıştım yine hattımı seçtim şifreyi girdim 5 dk felen gezeledim öle ama çıktığımda kntr bittmişti neden ola bilir vafonla bağlanmadım ama nerde hatalarım var lütfen yardım edin arklar :(:(

volkan__

volkan__

Üye
peki skyfire nerden bulacagız.

ahmetbey1986

Üye
bende N 79 sahibiyim.
Video çekerken bazen takılmalar oluyo. Versiyon la alakalı mı? Aldığım günden beri aynı sorun.

nukleus

nukleus

Üye
kardeş ben yaptım ama önce hard format çekmiştim N-gage simgesi kayboldu ne yapmalıyım lütfen yardım edin :(

osmanpasa77

osmanpasa77

Üye
Selam yeni konu hayırlı olsun,bende 2,5 aydır N79 kullanıyorum,rehber sorunu bendede var,forum ilk 3 sayfasını okudum sonra son sayfaya geçtim,sanırım aradaki sayfada güncelleme oldu,
şimdi bir kaç sorum olacak,cevaplarsan sevinirim;
1-)güncelleme işlemi için Wlana bağlan demişsin,ama benim bulunduğum yerde wlan yok ama ben turkcellin aylık 100 mb paketşne aboneyim,güncelleme kaç mb'tır.?
2-)Telefonu satmak için ilan verdim,bugün yarın satarım,ama içinde bir sürü program,ajandada notlar resimler şunlar bunlar var,kısaca telefonu satarken nasıl sıfırlarım.?

ahmetbey1986

Üye
wire lan ile yapıcam. Öncelikle güncelleme yok diyor. Dil kodunu kaç yapmam lazım. Bide telefon hackli tekrar hacklemem gerekir mi acaba?

mr_pirate67

Üye
antivirüs programı lazım bır yardımcı olabılır mısınızz n79 için

osmanpasa77

osmanpasa77

Üye
ev sahibi kapıyı açık bırakmış gitmiş galiba,hiç bir soruya cevap yok.

skrya54

Üye
ben foto cekıom bu n79 la tel de süper gösterior pc ye atıorum kötü neden acaba ?

create_jem

Üye
kamera ayarlarında baskı kalitesi var dusuktr belkı arkadasım ona bi bak.bende öyle bi sorun yok çünkü

Çağrı.K

Çağrı.K

Üye
En ucuz n79 nereden albilirim acaba?

masterayfox

masterayfox

Üye
ben foto cekıom bu n79 la tel de süper gösterior pc ye atıorum kötü neden acaba ?

kamera ayarlarından baskı kalitesini en yüksek 5m yap :oke:

--------------- Ekleme ---------------

En ucuz n79 nereden albilirim acaba?

arlkadasım bence arastır fiyatlar değişiyor ama suan n79 her yerde satılımıyor Türkiyeye gelişi durdu.google da arastır sen:sn:

antivirüs programı lazım bır yardımcı olabılır mısınızz n79 için

dostumbence antivürüs programı yüklemeni tavsiye etmem teli cok kasmakta onun yerine dosya indirirsen internetten güvwenilir forum sitelerden indir(Maxicep )bilgisayarda da indirdiğin dosyayı virüs taraması yapmanı öneririm..

bende N 79 sahibiyim.
Video çekerken bazen takılmalar oluyo. Versiyon la alakalı mı? Aldığım günden beri aynı sorun.
olabilir.. öncelikle versiyonun kac onu bilirsem daha yardımcı olurum onun dısında bir sorun ise kroniktir..

kardeş ben yaptım ama önce hard format çekmiştim N-gage simgesi kayboldu ne yapmalıyım lütfen yardım edin :(

teleden internete gir eğer telinde ovi yüklüyse oradan free olarak insdirebilirsin sadece internet paketin varsa mb gider

Pc'den Guncelleme yapamayanlar eğer wi.fi varsa *#0000# yaptıktan sonra guncellemeleri kontrol et i secin yeni surum cıkıyor 5 dkda guncelliyor ve rehber, resim, mesajlar ve size ait olan hiçbir dosya silinmiyor. N79 umun hızın kontrol ettim guncellemeden önce hızı 160 tı şimdi 369 mhz toplam hafızada 120.50 ye çıktı. Ama en guzelide Türkçe karakterlerle mesaj yazarken eskisi gibi yavaşlamıyor. Herkese tavsiye ederim.

n79 hızını nasıl kontrol ettin merak ettimde bana su durumu acıklasan

wolky001

wolky001

Üye
ewet n79 hakkında bilmek istediğim çok şey var mesela sis dosyası çalıştırmıyor sis dosyalarını dönüştürebileceğim bi program var mıbu1 2. sisx çalıştırıyor mu3. hangi dosya türlerini çalıştırıyor. exe dosyalarını çalıştırmanın yolu varmı ve son olarak SADECE N79 programlarının olduğu bir site varmı teşk ederim n79 fan wolk001 konuyu qaçtığın içinde ayrıca teşk

industrial07gs

industrial07gs

Üye
evet çok güzel bi soru olmuş

-efşan

-efşan

Üye
kardeş ben samsun'dan cengiz n79 almak istiysorum sence almalımıyım artıları nelerdir