Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan canım..

by_burak_1

Üye
bu programda köntör gidio mu??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemleri var ordan sadece tümleşik gps yi seç..

by_burak_1

Üye
teşekkrler :oke:

ridvan istanbul

Üye
tskler saygilar

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
nadir hemşerim ben navi kodu ile güncelleme yaptım fakat verdiğin bu nokia maps ı yülemiyor. güncelleme hatası diyor anlamadım açıklama yaparmısın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir hemşerim ben navi kodu ile güncelleme yaptım fakat verdiğin bu nokia maps ı yülemiyor. güncelleme hatası diyor anlamadım açıklama yaparmısın
kardeşim ayarlarda yükleme ayarlarına gir yüklü uygulamalarda nokia maps varsa onu kaldır bunu kur yoksa yapacak birşey yok..

MeturhaN

Üye
güzel eline sağlık

rcpsng

Üye
Arkadaşlar, yeni sürümü kaldırıp bunu yükledim. Çalıştı ancak, arama ayarlarında problem var. yer yada adres ara kısmında yer simgeleri küçücük ve isimsiz çıkıyor. bu sorunu nasıl halledecez.. birde sanırım bu sürümde gps stabil çalışmıyor. bazen kafayı yiyip nerede olduğumu bile bulamıyor..

bende, format atıp yeni sürümü tekrar yükledim. yeni sürüm canavar gibi çalışıyor fakat süre kısıtlaması var işte.. sınırsız ve sorunsuz kullanmanın yolu varsa eski sürüme de geçebilirim...

beni bu konuda bir çözüm varsa bilgilendirirseniz sevinirim..

crazzyman

Üye
benim telefon zaten 3.01 ne yapmalıyım.

es-6

Üye
kardes nasil sertifikalicaz? bi anlatirmisin bi zahmet, bende n97 var da

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim sitede var opda veya imobile.cn den sertifika alacaksın..

Utku

Utku

Üye
teşekkürler:oke:

rcpsng

Üye
nadir, türkçe ses dosyasını ve haritaları yani cities klasörünü hafıza kartına atmama rağmen ses gelmiyor, nedeni nedir sence..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ses navigasyon yaparken gelir,yani bir yerden bir yere götür dersen ses gelir..birde sesi kapatmış olmayasın..

rcpsng

Üye
navigasyonu açıyorum, adres yönünü gösteriyor ama ses falan yok.. ayarlardan turkish female sesi seçiyorum ama ses yok yaw, kafayı yiyecem.. hafıza kartından voice girip türkçe sesleri denedim, sesler normal ses dosyası aynen duruyor. ama programdayken navi açınca ses gelmiyor. sadece yönü haritada gösteriyor..

ses i nerden kapatmış olabilirim ki..

Üst Alt