Nokia Ovi Maps v3.01.4401 Tam Version

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aldığın sertifikada sorun olabilir..birde yetki sertifikalarını ayarlardan bulup sil..

fnldstntn

Üye
teşekkürler ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

arcelik60

arcelik60

Üye
Ben bu uygulamayı N79 için Maps Loader'dan direkt indirdim, sertifika hatası filan yoktu. Çok güzel çalışıyordu. 2 ay kadar kullandım. Sonra yeni bir sürüm var yüklemek ister misiniz diye sordu, bende evet dedim. Eski sürüme geri döndü. Bir türlü yükleyemiyorum şimdi. Sertifa işini de bi türlü çözemedim. Telefondan geri yükleme imkanı yok mudur? Ya da sertifikalandırma işi için yardımcı olabilecek bir arkadaş yol gösterirse çok sevinirim. N79 telefonu çok seviyorum.

aydoganx

Üye
Arkadaşlar paylaşım için gerçekten çok teşekkürler. 5800 da başarılı bir şekilde program çalışıyor ancak adres aratmak istediğimizde şehir sokak bilgilerini yazdıktan sonra normal olarak sonuçları gösterdiğinde sadece küçük ikonlar görünüyor ve yazılar malesef çıkmıyor.. bu durum sadece bende mi böyle yoksa genel bir durummu?

Merhabalar;
Öncelikle emeğiniz için teşekkürler.
Yalnız bende bu uygulamayı yükledikten sonra yukarıdaki arkadaşın bahsetmiş olduğu durumu yaşıyorum.
Ara kısmından bir sokak ara dediğim zaman gelen listede isimler yazmıyor.

misal önceden 1491 sk. diye aratınca;
1491.sokak bahçelievler
1491.sokak maltepe vs. gibi sonuçlar gelirdi.

Şu anda aratında yazılar yok sadece ikonlar gözüküyor.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi geceler...

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
nasıl sertifika alınıyor ki?

çok salakca bi soru oldu galiba ama işte :$

the_doctorr

the_doctorr

Üye
peki harita eski sürümdeki gibi eksik mi yani detaylı mı garmin kadar ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi maps in haritasını kullanıyor ben paylaşmıştım.detayı gayet iyi.

skylinegti

skylinegti

Üye
NADİR KARDEŞİM ALLAH (C.C.) SENDEN RAZI OLSUN BU PROGRAMI NE KADAR ARADIM BİLEMEZSİN TEŞEKKÜRLER... :oke:
NOKİA N78'DE SORUNSUZ ÇALIŞTI AYRICA BU KONUNUN S60V3 BÖLÜMÜNEDE TAŞINMASI GEREKİYOR BENCE...
:hmmm
YÜKLEYECEK ARKADAŞLARA BENDEN TAVSİYE ESKİ OVİ MAPS'İ UYGULAMA YÖNETİCİNİZDEN KALDIRIN İNDİRDİĞİNİZ OVİ MAPS'İ KENDİ İMEİ'NİZE GÖRE ALDIĞINIZ SERTİFİKAYLA SERTİFİKALANDIRIP SORUNSUZ YÜKLEYİN SONRADA SINIRSIZ SESLİ NAVİGASYONUN KEYFİNİ ÇIKARIN...:d:

ahmetbarak

Üye
keşke dosları salt okunur yapmasaydında bizde kullanbilseydik arkadaş

zak19800

Üye
sertıfıka hatası alıyorum

Üst Alt