Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

jordan23k

jordan23k

Üye
Teşekkür ediyorum Hemşehrim bende Kayseridenim bir deneyelim inşaallah olur da garmin yüklemek zorunda kalmam...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmaması için bir neden yok..

jordan23k

jordan23k

Üye
Hocam şimdi normal nemesis programını kullanmadan sadece nokia sotfware updater ile sürümü yükseltsek aynı başarılı sonucu elde edermiyiz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
jordan23k

jordan23k

Üye
Tamam hocam aynen anlattıklarınızı uyguluyorum...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bu arada Kayserililer Grubuna bekliyoruz..

jordan23k

jordan23k

Üye
Hocam dediklerinizin hepsini yaptım şu anda sürüm v31.0.101 e yükseldi cities klasörünüde hafıza karttakiyle değiştirdim navigasyon programının görünümü ve bazı menüleride değişti fakat telefon dışarıyı görmesine rağmen gps sinyali yok diye sesli uyarı geliyor ve gps anteninde hiç çekim yok bu sorunu nasıl halledebilirm? yine diğeri gibi konumlama ve navigasyon yapamıyorum mağzaya bağlan yazısı felan da çıkıyor

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca telefonda bir değişiklik olmadı yani navi teması felan olmadı telefonun versiyonu yükseldi fakat türü aynı görünüyor RM-356 herşeyi anlatıldığı gibi yaptım ama olmadı navigasyonu kullanamıyorum:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam dediklerinizin hepsini yaptım şu anda sürüm v31.0.101 e yükseldi cities klasörünüde hafıza karttakiyle değiştirdim navigasyon programının görünümü ve bazı menüleride değişti fakat telefon dışarıyı görmesine rağmen gps sinyali yok diye sesli uyarı geliyor ve gps anteninde hiç çekim yok bu sorunu nasıl halledebilirm? yine diğeri gibi konumlama ve navigasyon yapamıyorum mağzaya bağlan yazısı felan da çıkıyor

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca telefonda bir değişiklik olmadı yani navi teması felan olmadı telefonun versiyonu yükseldi fakat türü aynı görünüyor RM-356 herşeyi anlatıldığı gibi yaptım ama olmadı navigasyonu kullanamıyorum:(
bir yerde yanlışlık yapmışsın..navi kodunu doğru yaptığından emin misin?

jordan23k

jordan23k

Üye
Navi kodu işlemini sizin dediğiniz gibi yaptım hocam fakat işlemin sonunda herhangi onay mesajı felan vermedi program hatta programın sol alt köşesinde error yazılı bir metin belirdi bende bilmediğimden heralde olmuştur dedim ve son sürüme telefonu yükselttim ama sonuç olumsuz navi kodu işlemi olmadı galiba bunu nasıl tamir edebiliriz çaresi varmıdır?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmamış..yeniden dene istersen..

egola

Üye
n97 icinde aynı navi kodu ile mi versiyon yüklemesi yapacagız?

jordan23k

jordan23k

Üye
Hocam navi işlemini bu sefer yaptım ama bu seferde en son sürüme yükselttiğimiz için yeni sürüm yok diyo yani sürüm güncelleme olayı yapmıyor ve dolayısıyla herşey aynı kalıyor bunu nasıl çözeriz?

egola

Üye
Hocam n97de firmware 2 ile beraber zaten nokia maps 3.01 geliyor,eger navi product kodu ile versiyon yüklemesi n97de yapılmayacaksa;uygulama nasıl ücretsiz hale getirilebilir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam n97de firmware 2 ile beraber zaten nokia maps 3.01 geliyor,eger navi product kodu ile versiyon yüklemesi n97de yapılmayacaksa;uygulama nasıl ücretsiz hale getirilebilir?
bu programı kurup denedin mi? ücretli mi?

_ARDA_

_ARDA_

Üye
arkadaşım benim 5800xm nin versiyon zaten v31.0.101. ben produc code kısmını 0587676 navi olarak değiştirdim. güncelleme yap dedim aynı sürümü buldu.(nokia software update ile.)yeniden kurulsun mu dedi tamam dedim neyse 133 mb küsür bişiy yükledi güncelleştiriliyor diye. yükledi herşey güzel. ama senin mesajındaki programları imzalayıp yükle dediğimde yükler gibi yapıyor fakat güncelleştirme başarısız diyor. Yardımcı olurmusun ? Bu arada çalışmalarını beğeniyorum, tebrik ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım benim 5800xm nin versiyon zaten v31.0.101. ben produc code kısmını 0587676 navi olarak değiştirdim. güncelleme yap dedim aynı sürümü buldu.(nokia software update ile.)yeniden kurulsun mu dedi tamam dedim neyse 133 mb küsür bişiy yükledi güncelleştiriliyor diye. yükledi herşey güzel. ama senin mesajındaki programları imzalayıp yükle dediğimde yükler gibi yapıyor fakat güncelleştirme başarısız diyor. Yardımcı olurmusun ? Bu arada çalışmalarını beğeniyorum, tebrik ederim...
programı yüklemene gerek yok sadece verdiğim haritayı indir hafıza kartına cities klasörünü at navi kodu önemli olan..onu değiştirme sınırsız navigasyon kullan..ayrıca tebriğin için teşekkür ederim..

_ARDA_

_ARDA_

Üye
tamm yani haritayı cities klasörüne yüklediğim zaman yine haritalar programı aracılıgı ile kullanıyorum öyle mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamm yani haritayı cities klasörüne yüklediğim zaman yine haritalar programı aracılıgı ile kullanıyorum öyle mi ?
evet aynen öyle..burda önemli olan navi kodu onu sakın değiştirme yoksa sınırsız navigasyon olmuyor..ayrıca navigasyonu harika tavsiye ederim..

Üst Alt