Nokia Ovi Maps v3.06(121) (Güncelleme: 02.12.2010)

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
bulunduğun yerde wi-fi var ise bir defalığına izin ver. yine kapanacak mı?
kapanırsa Ovi Maps ı kaldırın. Hafıza kartından "cities" klasörünü silin. Tekrar deneyin.

Kapanmazsa
Uygulamalar - Yer - Konumlama - Konumlama Sunucusu : "KAPAT" olarak değiştirin
Uygulamalar - Yer - Konumlama - Konumlama Yöntemleri : "Şebeke Tabanlı" işaretini kaldırın

3.04 yüklü 3.06 yükluyo hepsini kendisi siliyor zaten ovi maps fln zaten ben yerden dediklerini biliyodum hepsini yaptım
ama ilgin için teşekkürler 3.04 kullanışlı ama 3.04 de çankırı yı göstermiyor bu sorunumu çözebilirmisin haksızlık var XD :aha:

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
ama ilgin için teşekkürler 3.04 kullanışlı ama 3.04 de çankırı yı göstermiyor bu sorunumu çözebilirmisin haksızlık var XD :aha:

Kasım ayı başlarında uzaya çıkıyorum. Türkiye'nin tüm illerinin mahalle mahalle tüm detaylarını HD olarak çekip ekleyeceğim. Biraz uzun sürebilir beklemelisin. :ehe

gkhan38

gkhan38

Üye
arkadşlar n97'yi güncellemeden önce gps çalişıyordu ondan sonra çalışmaz oldu güncelledim ama bekliyorum bekliyorum iç bir cpv yok bri bna yardım etsin

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
arkadşlar n97'yi güncellemeden önce gps çalişıyordu ondan sonra çalışmaz oldu güncelledim ama bekliyorum bekliyorum iç bir cpv yok bri bna yardım etsin

Telefondan
Nokia Maps, OVI Haritalar, Ovi Maps Wi-Fi/Network Positioning ve PIPS Installer i
kaldırın. hafıza kartından "cities" klasörünü tamamen silin. Telefonu yeniden başlatıp 1. sayfadaki uygun linkteki Ovi Maps uygulamasını indirin ve kurulumunu yapın, bir kez çalıştırın kapatın. İndirdiğiniz "cities" klasörünü hafıza kartına kopyalayıp deneyin.

gkhan38

gkhan38

Üye
saol kardeş denicem

berkay_dogan

Üye
Arkadaşlar bu programda bazı yerleri hiç yapmamışlar, yanlış mıyım? Benim yaşadığım yerleri göstermiyor mesela. Sizde de aynı sıkıntı var mı?

ozanazy

ozanazy

Üye
Yaşadığın yerde fazla ayrıntılı cadde sokak olmadığı için olabilir belki :) Çok dert etme nasıl olsa profesyonel olarak kullanmayacaksın.

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Maps v3.06(134) (Güncelleme: 03.11.2010)

İlk sayfada linkler güncellenmiştir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aliens kardeş ben biraz acemiyim yardımcı olursan çok sevinirim.
Telefonumda Ovi harita 3.04(175) yazıyor ama ovi suite ile dün (02.11.2010) güncelledim neden 3.06 olmamıştır bilgilendirirsen sevinirim.

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Aliens kardeş ben biraz acemiyim yardımcı olursan çok sevinirim.
Telefonumda Ovi harita 3.04(175) yazıyor ama ovi suite ile dün (02.11.2010) güncelledim neden 3.06 olmamıştır bilgilendirirsen sevinirim.

v3.06 henüz beta. daha yeni özelliklere ve haritalara sahip. ilk sayfadan uyumlu maps uygulamasını indirip telefona kurabilirsiniz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Aliens ilgine teşekkür ederim.

otostopçu

otostopçu

Üye
aliens ya boşfer kasımın ortanında 5800 a v60 güncellemesi gelcek o yüqler dimi kendisi denedim 3.06 yı 3.04 bozuldu ben negüzel michelin fl yüqlemiştim online olup nesse sagol keşke gitsende çeksen ama olmayınca olmuo dimiXDXDXD:islik:bye2::aha::kop:

furkan1414

Üye
Benim Bulunduğum Yerin Haritası yok Ne Biçim İştir Anlamadım
Ufak Bir Yer Olsa Anlarım Ama 200 Binlik Nüfüsa Sahip İnegölde Oturuyorum Ama Haritası Yok :(

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Benim Bulunduğum Yerin Haritası yok Ne Biçim İştir Anlamadım
Ufak Bir Yer Olsa Anlarım Ama 200 Binlik Nüfüsa Sahip İnegölde Oturuyorum Ama Haritası Yok :(

evet gördüm. kasaba ilçe unutabilirler ama İnegöl ün eklenmemesi ilginç. Google Maps gayet detaylı birşekilde almış.

Ama otogarınızı eklemişler günahlarını almayalım :ehe

senkardesler2

Üye
Çorlu gibi bi ilçeyi nasıl koymazlar anlamadım ki. hem istanbula çok yakın hem 50küsür ilden daha büyük bir ilçe.

bu linkteki maps'ta yoksa telefondada yok demek ise yüklemeyelim boşuna.

freyr

Üye
aliens ciddi bir emek harcamışsın eline emeğine sağlık ..

nedim6363

Üye
teşekkürler emeğiniz için

Üst Alt